嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

玩氣球...越買越多波..

嘻,下晝屋企無人,波波有難/ ]' T! L( E/ x4 ^  U
7 ?3 \6 A& q/ v9 J! a$ i
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-14 12:55 發表   5 b2 X* j% x, h0 i4 i# C
嘻,下晝屋企無人,波波有難
; I" l" k9 }* w% I" X$ [
Me too   
! A  P4 r8 q. V9 V' i) G% b+ E+ G! X) e% j% h- r- j, u
不過要晚一點才沒人
% [' Y) R! d# d) M1 }* z先出街睇下有冇收穫

個藍波已經玩左好耐,而家好軟,吹都咁大先有dd脹o既感覺,但又壓極都唔爆,睇下佢捱唔捱得過今晚
3 Z9 N5 X7 O8 n+ h3 R0 B  B, q7 {. y1 L2 y' n7 s, `
粉紅波第一次吹~

昨天沒收穫,今日落雨唔想出街
+ X* e; B# y7 O# h# z( W有沒有睇玩波片?
4 j2 q% y0 Y" d免費的話
, _- g- J) |/ M0 J; X) _隨便打"looner" "balloon fetish" "b2p"等等  9 @; H+ D8 t0 Z" Y: C
youtube都有一大堆(一般向)2 ]; z/ A; s; X2 R6 B' t' f
至於要成人的,去xtube
2 c* ?( S" J( c& B; T收費的! h' D6 x( f* F; [* O
clips4sale

當然有,youbute 睇多,之前用eMule dl o左d 收費o既~   最鐘意睇d靚姐姐玩波/坐/壓爆波,最憎係篤爆波!!
+ h' J! n( l3 K1 \* a% Y7 [4 J! R  e/ B
引用:
原帖由 MBLoo666 於 2013-12-15 03:21 PM 發表   
  D" s, P( A- Y6 o4 u6 e昨天沒收穫,今日落雨唔想出街
6 e4 d( U# |/ u2 s0 ^! s有沒有睇玩波片?% }8 s* L3 b5 T/ O
免費的話
+ B8 N: O- ^3 a3 i$ R3 H) u隨便打"looner" "balloon fetish" "b2p"等等  9 ^: T4 I. J7 X: N2 R/ i
youtube都有一大堆(一般向): G6 g, F, z2 Q% [. A
至於要成人的,去xtube9 m! W# ]4 k2 w! g
收費的
* x; f& ?6 s/ X# P: i! X& B' fclips4sale

呢期氣球當道,我d沙灘波全部企歪!

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-15 18:55 發表   3 ?$ }% F0 }+ x! t! f% w8 D
當然有,youbute 睇多,之前用eMule dl o左d 收費o既~   最鐘意睇d靚姐姐玩波/坐/壓爆波,最憎係篤爆波!!7 \( [$ n3 I. u& w5 |
6 B4 b3 J# m4 b- `' A
5 c5 l# A" e# c7 {) q" PeMule上面好多是sample! Q% A/ @; r' v
(eMule找稀有片一流,不過就是慢了點)) L- Y( N- i% r/ }
想試下買氦氣玩
) G/ v( {: H& F" o" j. ?
* M4 o9 j1 b) K* A, A6 j2 G今日有新氣球到 1 d& C6 ]1 _) h; D$ q
等有時間才影相

lulz   入咁多波,有排都玩唔晒

等我都上d波波相啦
9 C: @4 i3 u: Q$ G  m/ y6 C+ S6 S  R  F) ?5 }

\o/ 新波友 hihi

回復 50# popmyball 的帖子

hihi,唔知聖誕呢兩日會唔會有波拎呢?

我見學民佢地入左好多波,唔知佢地會唔會o係街站派
) O) B* V4 r3 ^, d8 ^. `' H

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-23 12:12 發表   ( Q$ R3 m" d# o  N
lulz   入咁多波,有排都玩唔晒
1 g. p5 e$ a9 \7 A! D% E% f
始終有家人在( q3 d( O6 z! u7 w
想泵多D都有難度
, s/ M2 W5 U( n6 w$ K
$ ^) v0 N2 M* t0 \7 s' w% t
引用:
原帖由 rmkhoho 於 2013-12-24 17:24 發表   ) S5 J# ~9 x' q$ i# A4 s' ^
hihi,唔知聖誕呢兩日會唔會有波拎呢?
; ?% q  P9 @/ r: J: U9 G' [1 b9 v7 p9 o
派波好似少了....% s! j" @2 T8 u' I. E
有都派發量唔多, 一陣就派完& y4 i- l; i7 v& }" f7 R

8 b9 Y- @" m8 Q- a+ T& f  T[ 本帖最後由 MBLoo666 於 2013-12-24 23:17 編輯 ]

趁屋企人出街,急不及待

補回上星期到手的氣球
8 [; x* g" p! X8 a8 [
, f/ |6 r& b" z/ ]個人偏好日系風格 . L8 M: p! k) C
第二張相那個是我最愛* A+ e! O5 h; S; L/ Y2 Q
(相有點怪....明明是紫色但影出來是藍色   )

hello 我又share 下我收藏 最like q24/36 同印字波波

\o/ 越來越多波友呢樹~  hihi

聖誕節期間有什麼收穫??: `+ c5 a/ e) k% r7 T3 M3 c$ d0 ]
) R2 u- r0 X) s
(我就食白果.............   )

I m non popper and using balloon for masturbation

我會著紫色bra同內褲玩波波
' y0 _. S) v  I/ X: ^' R* e* F% D; e我用嘅係Lavender色Q牌16吋果款圓形吹脹到9分滿然後用下面摩擦至...