嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。
! x$ ~2 ^3 h' q' p9 M, O' F8 E有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   , }  b. ]# l; _0 j3 }; f
去九龍灣買會好小人
; _$ k- T9 W4 q2 \% V$ n; V
. m" U7 W/ d4 Y/ \) a
九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭
8 ?5 D+ R: m4 n入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   
( Q" ~3 I9 z: W2 @! J4 a( s如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
# i" d% m1 N5 l+ B8 @( x) K6 q" F0 @8 ?" p1 i% a& a: k: O" [. ^0 x* Z' K
只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望 , d6 b- N6 U% P$ o6 g; k/ f1 F
但任唔理佢地照自己去買就得 !! 4 B" x* F" P) S& x$ @
CD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....
! z% E" N4 \/ i( i/ d" K+ D0 g唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時% L- |% ?" P( P" S! i
你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,8 `, J- d+ w3 K+ w$ ~5 }
受中國傳統封閉思想影響,
$ {( `! }. O1 S( u係外國冇乜呢D情況,
& \7 g+ |8 K- x. {" H- U. |但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   
) [. ~; Y/ f/ F係香港人食古不化姐,6 `1 q5 y; I1 w" L9 e9 d8 ]* _
受中國傳統封閉思想影響,
1 ?2 }! B& ^8 X: @5 }係外國冇乜呢D情況,6 b% W, n3 g- t
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
# ^" V, [2 {) m) g. k/ w. J1 j% Q
9 j* Y4 g" Y* a& @) i5 D( ]: Eyeah.  Only HK will have this.
8 z" Z# O* h- b3 [% x# v5 b% x: t" K
In Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   
( s2 d9 ^+ H+ P( O* c6 s想買時8 B  k, J# o2 ]1 y$ j& s
你已然唔理其他人眼光
7 u: {: a+ d9 h8 T
6 @+ H! X# D1 K5 x$ V
係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   
# T! z' u& z! q) X, R7 W
8 E: b, y* `9 s& X- E4 |9 F6 f* [5 z+ R2 }! V
係…我入得去都唔理得咁多
8 i- A+ \- n1 v5 }( R4 y' _# `& X, R5 X2 Q! u5 k* B9 m4 ^" C
/ I# p- g3 \# n+ |
同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   
# i) L! |1 w' Z' c# P$ d4 K0 Q0 G% d4 ^
/ r6 S7 i! _; P# P3 K1 L; h
' u3 g& g4 M) h) K4 G! P- A# Y
同意!
5 L  l1 v- ]* Y' Q* l5 N但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   % a2 I. h$ R& @+ b+ r
如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
$ y1 P3 C- N' ?1 d  \$ i
𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,
& J) a* f+ t5 j3 U: p) X5 l# V男生買女裝都可能遭受異樣眼光,8 q- G- e. k$ J3 C+ `( v& e! i
更何況是挑選女內衣褲,
5 R: ^" i) d* N5 _如果妳對自己裝扮有自信,* O" m$ o! f2 S* g: R! p, {
著女裝逛內衣店會好些。