嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。
1 }' y# X* e% {; T# [3 E$ T有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   / k6 e# D  @( |. H" N
去九龍灣買會好小人
1 w, J# P" y" o# s# z
9 r% h4 L( s/ v4 D& ]! U九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭
+ z5 ^# p# Y' N  }入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   % {5 {" a  j7 Q% w
如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
. i" I7 [  m: p" f8 }
; }! a& d  X( n/ V
只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望 6 o9 h4 `' j- L/ k$ k
但任唔理佢地照自己去買就得 !! 6 T: A! O# l- B1 Y/ ]
CD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....
- }( I5 k! j- o唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時
; o# [0 e3 d. ]8 k: L9 [: b7 N你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,
7 {  [3 k. y$ d) d1 h受中國傳統封閉思想影響,
4 @6 j+ O' f6 j/ K4 t" v  f; P係外國冇乜呢D情況,2 J3 Y! D% T8 X1 P
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   ( M& ^- t# E. `$ Z" t
係香港人食古不化姐,& W* Q; ]7 N0 W: `
受中國傳統封閉思想影響,
+ ?% Z2 O: C. S* [* d係外國冇乜呢D情況,
/ q( R* j7 r% ~. F/ @% l但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
, Q4 Z1 J/ l) b! u
% L% D4 B" t9 j6 p$ F, y
yeah.  Only HK will have this.
& E0 s. S* C( |6 A6 m
2 b+ |! t! d$ X- G& T9 U6 C$ }: cIn Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   ( m+ S$ q4 \5 f  W( {) m
想買時
) n5 `& g9 G0 e) x: y5 p. \2 C你已然唔理其他人眼光
* u4 X1 w" S" ]" P' f! V: W. }7 i- P% `- L8 M8 p8 Z( u  Y
係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   : p5 N5 f: v+ h- J

! c, d- {  p$ P; h: t/ c9 M2 V
係…我入得去都唔理得咁多
) q, m, N+ i+ w( W5 s. H* D* ?, e( z
' c7 M: e8 j  [; H$ M; D
8 d5 ?' _$ s& X
同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   
  _9 i9 x5 w0 f0 @& r# h  X' v* Q2 V6 g+ |! K
; h+ E. B/ [" R' P

9 f- d0 b6 b7 l; n8 C% k6 q同意!
$ w0 y4 r- s+ s' f: _' x+ |8 @但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   
5 @) H7 m# l  s$ e% m如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
- l9 @, }7 o( p# e𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,
3 n# P8 V' ~/ [+ H6 S1 L9 R, z0 ~; H男生買女裝都可能遭受異樣眼光,: B2 T6 R: _* l5 ]$ Y  J- ^& f
更何況是挑選女內衣褲,( L: D5 C& M: p1 q! L
如果妳對自己裝扮有自信,
) c8 K7 m* W  m7 p著女裝逛內衣店會好些。