嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果無左絲襪,你會點

如果無左絲襪,你會點

都吾知邊條友仔囉,要發明絲襪呢樣野出尼,仲要系比女著,搞到我地d男仔睇到硬晒,於是就好不自覺咁中晒"絲毒",如果有朝一日,突然冇左絲襪呢樣野,真系吾知點好囉...喜歡絲襪的你有同感嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有冇問過: 點解絲襪咁有吸引力, 都係衣服配襯既一般, 可能日日都會見到有人穿, 只是一種平凡的事. 特別在於哪裡?

應該是很多人覺得若隱若現~. r# l( D& \& v: _: }4 _, }# Z" W
( n; h6 h- x" {: i6 d
又或是很貼身吧

因為絲襪睇又靚,摸又滑。
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2015-5-9 19:46 發表   
# D, y, t2 p, L( u因為絲襪睇又靚,摸又滑。
+ @3 C* n7 r  j' V: E+ u
3 U' a8 H7 a, T9 R' c5 I( s著又爽

引用:
原帖由 gila 於 2015-5-9 18:13 發表   % ~7 z' v' |$ C; T+ [2 `
咁有冇問過: 點解絲襪咁有吸引力, 都係衣服配襯既一般, 可能日日都會見到有人穿, 只是一種平凡的事. 特別在於哪裡?
  v0 y/ G* n: A- e* d4 B
" r. I: g: u6 f9 g+ q% @$ `
咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?

引用:
原帖由 stefaniesha 於 2015-5-9 19:06 發表   
! F8 ?9 C9 r9 T  _" a- B3 D6 Z應該是很多人覺得若隱若現~, |1 e+ _; j, z4 p

" @* n) i- l2 L5 O' h$ R6 o# B又或是很貼身吧
4 O% B2 N4 `" x! V2 I2 }
) Z4 S/ F- n0 Y3 R) j若隱若現既感覺真系好誘惑

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 20:07 發表   
% R5 u( X" h3 w5 J' w# o, S/ y% c& G
5 i* o  [' C- \( b# j3 j9 a4 @
著又爽
- F) S* F2 _8 O1 W) C8 B1 [$ j4 o/ x+ |0 y
呢個最重要。
我最鐘意著裙著絲襪

The first Silk sock is 4 man lar

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 20:09 發表   
& e  Z$ F. [5 o. s0 U1 s# K5 P3 R. M  ^" r+ O. f
" \! s2 h9 Z/ u0 \" l! U& f
咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?
1 Y; B4 G6 R/ m1 _$ m+ t2 o

; ]# K# R$ ^6 c* S' O我有諗過,亦都唔明。只知道無左絲襪,我會死。

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 18:02 發表   ; Y6 Z! ~8 `) U/ i: Y% G, f. ^' Y
都吾知邊條友仔囉,要發明絲襪呢樣野出尼,仲要系比女著,搞到我地d男仔睇到硬晒,於是就好不自覺咁中晒"絲毒",如果有朝一日,突然冇左絲襪呢樣野,真系吾知點好囉...喜歡絲襪的你有同感嗎?
+ X/ V8 h& G/ C1 q, D) `
: z+ B( |; H* q; y  m/ k% Z0 B6 v4 z. \
你睇番資料絲襪初初係俾男人著架
* e" Y! c: F" P7 K# Y後來唔知做咩事女人諸左

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2015-5-12 00:06 發表   # i7 Q: s6 x) K6 k

7 r2 V% O! G& K. ?( h# _' X9 F你睇番資料絲襪初初係俾男人著架0 j/ ^, n- U; L! Z
後來唔知做咩事女人諸左
: u! x# C7 E- i% x# p9 d8 z; B' U, a# Q) p1 G- n6 |
事實上,信不信由你:
, I; H4 E8 O3 G! Y( O裙,原本係俾男人著  k  M7 ], x- o$ j/ P
絲襪,原本係俾男人著
: U6 I; l, V2 ~; A9 L! A高跟鞋,原本係俾男人著- n: h; L. ^% I# s# @
! [8 `7 ?& a( X7 G* ]
男人著
裙/絲襪/高跟鞋,
( k1 c0 u8 [; {0 P* M. O持續左幾百年,3 t1 a  ~4 O3 u
直至近一兩百年先改變!7 d( [$ B" z- a+ L

嘉怡對絲襪沒有特別的偏好~~更不會因為絲襪而有特別反應...
* g, c) l( G9 y' ]0 ^. J/ P% Q; L0 m# }) Q$ i3 r
不過作為一種女裝搭配~~絲襪是有它的優點和美觀...
0 [+ |! g) @6 l& h; P2 R; b5 b4 u$ z8 w/ A
但如果有天沒有絲襪的話就穿過膝襪或乾脆露腿吧~~總不會死的...

會冇咗好多樂趣

會立即死亡lol

非常可惜

絲襪最初係男人著先. 不過事實上,女孩子/CD著係好睇啲.
4 d3 F( D+ K6 _: A% S我諗絲滑同若隱若現,係令人心慟既原因.  a! D% f9 `! o! |) |. i7 H0 ]
好可惜,絲襪有數字顯示,越來越少女仔著.因為佢哋覺得係約束,無自信!!

回復 17# ladysarah 的帖子

話雖如此,但天氣一凍街上絲襪比例高左好多 :)

如果無左絲襪,會少左一種樂趣。1 s, z/ g: V4 u% m3 l
著了絲襪的感覺,很難形容。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!