嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

普遍上,其實會不會男性,會接受 cd ,多過女性?

普遍上,其實會不會男性,會接受 cd ,多過女性?

如題1 F5 n2 P& R. u" j

3 I  t; _7 u  w, j# J$ f$ R; D香港,普遍上,其實會不會男性,會接受 cd ,多過女性?" }2 y% F; U) e! a

/ }' g, I* m8 V, |3 r! A硏究討論下。; H8 N4 ~' ]. Z
我冇真實數據,例子支持的。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我覺得會,因為男性喜愛CD嘅最終出發點都係基於鍾意女性,但女性好多時畀唔到男生幻想的效果,而某些CD朋友喜歡女裝後做出一些誘惑男生的姿態,包括我都係,所以男生會好好奇地去認識CD,而女生因為係同性關係,無咁大意慾去了解CD,甚至乎覺得嘔心,純粹個人觀感。

做一個男生 比女生更懂男人想要什麼8 P* F6 c8 ]% n9 I) P
無論視覺或.........7 U  c- g, I* d# o  U. J' F9 x
' H; Y. A7 t' U: k) [9 W8 [) [: j
所以我覺得會

我身邊為例 其實兩者都唔少 1 C( q7 I5 q0 z1 X( q
大部分人都好接納我偽娘啦 2 J( T3 [- Q% ^" \+ i9 e: a
不過GID 係點就真係唔知

有點男人鍾意同 CD  玩...  任玩...
  j- {( p0 I5 |5 r1 e& C' [& W1 e' S8 e( D
好少女人會同 CD 玩...  玩吾起...
. S7 _' M1 Q, I8 o/ O
( d: a1 Z) {8 @+ r8 W& d講下笑啦...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

回復 1# misslady 的帖子

女性普遍喜歡較 man 男人,和要有安全感

[quote]原帖由 moangelmomo 於 2018-5-8 12:21 發表   ( E) }# k! Z& O2 y
我覺得會,因為男性喜愛CD

女確實相對比較小,但都有例行TB都喜歡同CD會有征服既感覺

所謂的接受很多時是sex方面的~~如果要交往的話基本上香港的男人是近乎零...

不過,起碼 亞爸吾會接受。

回復 9# annachan 的帖子

非常同意,男女 sex 方面,接受者少之又少

女性表面接受(扮大方)普遍想你介(暗中倒彩或說話)
4 V( Q) b7 j; ?" }; }7 ~/ {1 X. Z* l男性表示gay咪濃(除非你和他是要好兄弟)

引用:
原帖由 ·清雅· 於 2018-5-9 00:06 發表   
2 L% a2 t: z! ?0 `% S女性表面接受(扮大方)普遍想你介(暗中倒彩或說話)
& s! o% M  x1 N; @( E& G! K/ i2 J. L男性表示gay咪濃(除非你和他是要好兄弟)
4 B" O/ j5 O9 y+ m7 H7 c

; x6 D, b. n9 _! o& N  ~  s" tOh。 冇想到 同性 !

接受完全女裝去約會/見面,但接受唔到佢男裝但又娘娘腔既時候

引用:
原帖由 benny79 於 2018-5-9 07:11 發表   & A5 `7 {9 _3 P- t4 N+ v# q
接受完全女裝去約會/見面,但接受唔到佢男裝但又娘娘腔既時候
2 G2 H! C) A! v- I0 K7 t' a% s3 Z1 I; d
'完全女裝'..... from inside the lingerie to full dress.

我是這麼覺得的。如果打扮完就像是一個女生,才有機會談會不會被接受的程度。* ?- F6 T& P, i/ w  R

/ x6 O% u) J! L如果半吊子的恐怕男女接受度都不高吧。

引用:
原帖由 annachan 於 2018-5-8 15:27 發表   / I" I9 I& X5 V( {( k% @' d
所謂的接受很多時是sex方面的~~如果要交往的話基本上香港的男人是近乎零...
% x8 @: \9 ~9 L' v4 T: b+ Z8 v# j4 g5 ^# \) h; J
同意,CD搵真愛很難

精神上我支持+ P- \. q0 ]& g5 z7 ]/ t4 l7 `
生活中很難  我會學著接受

引用:
原帖由 meiy 於 2018-5-15 12:00 發表   
0 O& g& \! s+ w7 |8 K精神上我支持7 E/ ]( o$ F* F& j3 G9 N* _
生活中很難  我會學著接受
8 s. v% Q% F9 O) ?" l
4 x( B  k# w; ~: f* Z( s% J& X我吾係好明白!

引用:
原帖由 graysky 於 2018-5-9 20:46 發表   $ ]- z! J- a6 N; i1 x
我是這麼覺得的。如果打扮完就像是一個女生,才有機會談會不會被接受的程度。
3 a' \% {  y* B! L* P2 M. f: W: Q* u% g4 B# X9 k# L
如果半吊子的恐怕男女接受度都不高吧。
% b( D% e! M7 r
" K# s- G2 l( t0 `0 l& i+ v6 [; c. L) W7 J
我又唔完全同意
$ Q- c: W$ j! {' o8 r, O( ~「像是一個女生」
8 m. d! ^% i' K! x+ V7 Z4 e; j其實冇咩一個標準5 a. k( i9 h+ j2 T" b! u
. T% y0 P+ |6 ?" [6 H
還是心目中覺得「又要靚又要slim 又要身材好」 才是像一個女生?
' ]' T' w( s3 I6 n又有多少女生 是 「又靚又slim 又身材好」

最近訪問的版塊