嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋想有穩定關係的ts/藥娘

尋想有穩定關係的ts/藥娘

尋想有穩定關係ts/藥娘3 E' Z( I% k$ H' e6 Y( N; _. Z0 x8 q" g

$ R( W+ |: H' X2 C穩定關係唔止性, 感情一定係行先
- s  S3 }) f. g% D8 L: e0 \
2 [7 e+ P; ^. N我29歲直男, 搵到好累, 希望係妳) c* ]+ p+ \' ?7 s9 d" u% A" n  B
3 C) p8 t, l% `. {1 r) _8 u, Z
多謝任何睇哂呢段字的人
6 x* l. v0 s+ R5 H
% |7 o# Q7 p  N5 U$ M. ]% z[ 本帖最後由 timmy0354 於 2018-8-19 21:02 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

感謝分享

有穩定關係ts/藥娘
$ o/ J/ W2 j1 l- z. R0 W這是需要有經經濟條件

引用:
原帖由 siumece 於 2018-8-19 23:48 發表   ' N$ L* a; W9 U+ ^
有穩定關係ts/藥娘
) r- J  _" N' a7 b, r: e這是需要有經經濟條件
% _: T3 M1 t- x8 V
未必,係香港雖然係難d

洗咩搵ts,藥娘?
2 Z' _$ X7 r- h1 s) O, s) d搵直女都得la,佢地好多都好孤單等著嫁
* l( A; n* e/ B8 v" d你同佢地發長感情咪岩lo
+ S* Z- B* S+ G2 V& x# x# A$ s4 T1 D ts藥娘果d丫......都係算la

三唔識七就因為你username所以愛上你?
3 g1 v, g( g# _) K. ]; |" P
* k2 m+ M. q% m' @% J5 Y# k# C) ^
引用:
原帖由 timmy0354 於 2018-8-20 00:58 發表   * U/ b0 s+ ^8 U! z
: U' i2 @: F1 D% r
未必,係香港雖然係難d

引用:
原帖由 treesang 於 2018-8-20 04:46 發表   ) w( z4 I0 s% U0 ~) n% B1 A
洗咩搵ts,藥娘?
/ V* J, B) F: K搵直女都得la,佢地好多都好孤單等著嫁
/ @, m/ F6 c5 s5 x2 ^你同佢地發長感情咪岩lo$ l# \9 G5 D4 S. Y* P
ts藥娘果d丫......都係算la
7 ^8 ~8 {: J  }% [/ @& U' F7 f' d7 A
有人鐘意TS/CD丫MA..

引用:
原帖由 slutsar 於 2018-8-20 13:17 發表   6 \4 T5 o/ D9 L/ G% T: X$ `

% f* U. R2 `% u2 {& E+ ^5 r+ h有人鐘意TS/CD丫MA..
% L  _) s  `" C* M. v你估真係鐘意咩: _. X. @' u- I; \- ~& d
梗係另有目的嫁la,仲有本身可能反映佢本身心理質素呢

我知呢度有,還幾靚女添,我同佢傾過計,希望你遇到佢!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

引用:
原帖由 treesang 於 2018-8-20 04:46 發表   7 T: ~8 j8 D/ r) Y" O5 d
洗咩搵ts,藥娘?
9 u6 P& f, ]! F6 ?搵直女都得la,佢地好多都好孤單等著嫁( s! q8 C7 g5 T
你同佢地發長感情咪岩lo0 D" d. n) k' K/ D- ~7 b0 v) m
ts藥娘果d丫......都係算la
* L) H: [3 ?# o( i
% u' R! ^) {2 p' D* S每個人有自己喜好,鍾意女外表又有jj玩,唔會同你生仔,我後生十幾年的話都可能搵個藥娘,係女就一定要無得生!

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-8-20 18:33 發表   0 \3 j. V2 P# f, q+ u( `( m! K2 M: J
$ e& q* {1 |! T0 X1 h# k
6 D$ @3 _7 E$ @2 X
每個人有自己喜好,鍾意女外表又有jj玩,唔會同你生仔,我後生十幾年的話都可能搵個藥娘,係女就一定要無得生!
% G# b2 P9 \' ~. O1 A, v/ B
係女就一定要無得生
* |( I6 C- X: R) k+ I/ |* i7 V4 f5 x) @3 g5 d2 Q* D
WHY??

引用:
原帖由 treesang 於 2018-8-20 15:12 發表   : C' ?5 x+ A4 x  r+ @2 }& |
/ d9 a4 L* H: y1 ?" E6 r& U
你估真係鐘意咩( ]4 Z2 A# P6 K! m
梗係另有目的嫁la,仲有本身可能反映佢本身心理質素呢
) C2 n5 u8 Q( u2 b, a% u
鐘意CD/TS無問題啦..; A4 L9 I, y. ~+ f
依家大家好OPEN..

咁你地比心機搵la
1 U( U' F0 ?  n9 i$ s我唔阻你地

引用:
原帖由 slutsar 於 2018-8-21 10:02 發表   
% ^) R. O+ Y3 G! x# ?' L
4 h: Y8 Z" H! ^  Z! e3 F5 _/ i鐘意CD/TS無問題啦..
9 z8 o2 w4 E& R% D依家大家好OPEN..
* {. J$ Y1 k+ C# ^) L3 \

3 l& _1 u& e  ~: H8 q( g其實全世界有好多ts,唔通佢地無人愛咩,呢個世界唔會只得異性戀同同性戀,可以有更多類別,大家是cd就應該更容易接受到呢d野。

我覺得香港唔具備一個男人同一個TS發展穩定感情既條件~~成個社會文化都唔適合... 9 z5 ?: g2 \% |/ e9 s  A! C' F, c

- g/ g- D) j6 p3 v, r  [所以我個人黎講只考慮台灣男...