嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊1 X6 A! v" V+ n% b
最好就一樣係CD啦
) e$ [' @+ u- w! p8 k, g我唔靚架 肥肥地 170高$ G- W: v: `6 y( B, X/ y5 @' J
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊/ x+ X8 \; R+ f2 a' z$ `
對床上無咩慾望 比起床上1 i, p: p* a, I( c3 e
更希望可以好似普通拍拖禁樣& B8 J' c& Y% k
8 x5 ]9 s2 r& e0 m' Z# l
單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..
% D8 E2 `/ ?1 C  m0 e$ B/ ~
. i$ Y; q0 Q; R* [  f% t9 M有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇
( ^. L/ S6 F9 K0 d1 a2 ~) a2 e3 ^/ p; l- k6 {5 i4 e) v
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   - {2 F( v/ b1 G" ~
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
% z' T. Y" `1 B
( n6 W9 c# }  C6 ?7 h當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!) F7 t0 G2 @/ ?
( |  M+ Z! e# }( i6 O

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
; l8 C4 k8 b0 M7 T/ {$ g我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
  x( A, E! i7 Z: w/ A
9 v6 [8 A- N, z, I/ c7 V9 |( s7 `7 c5 E) ]
妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   0 l, H, H! B+ |
長遠,好難搵喎
# J' n; e0 O8 v. K$ L- e8 M
* w' c- W9 J6 @! ^7 x. w順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計, D7 d$ q8 z" f* p1 `4 n
Wechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   5 X1 g# t5 B# k- n, C' {
樓主 留個wechat比我
& U, r$ R+ L6 y7 C; L

8 ?3 l% i5 T, e+ x2 nPm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… - I  l" m% A+ ~. ~

" `% T$ G% |2 A7 y( [% Hbtw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   
3 C! L( `! f, V4 o: S* v, m0 v3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
& c5 \& B7 k  a& Y% Z; g. E. r4 k5 a
btw祝你成功~
' ?$ N) g7 g1 b' C; W7 |

$ k; P7 j1 [; P禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   
, _  D- V$ C! |: C* QCD想搵CD/男一齊
5 K' a9 u6 ^( O最好就一樣係CD啦+ c$ r. {$ G7 Y# u1 q$ n
我唔靚架 肥肥地 170高( f6 A2 Q9 {7 Z& r6 G
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊2 M4 H( X1 V) {6 ?
對床上無咩慾望 比起床上9 b$ O' t  I1 J3 _# @) r
更希望可以好似普通拍拖禁樣
9 r4 ]+ r, f3 }3 O+ w. _, x& p5 I! M3 I, j
單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
* J( U/ e: N8 Q* f+ A7 `2 ]/ ]4 h% K
dee_love_bebe
  I. u/ M. B- j% t( z
  b. {) X- p/ }& D. B做朋友傾下計