嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Delllllllllllllllll

Delllllllllllllllll

Delllllllllllllllll1 N: J# L: S: m4 Z  M

7 a9 r$ u: W  u! k4 u2 {7 L[ 本帖最後由 Lazy_tong 於 2019-9-11 22:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

有人嗎 求pmmmmmmm

引用:
原帖由 Lazy_tong 於 2016-7-3 12:52 發表   
# N5 f5 b$ n# s; D; R& ^大家好 我24歲9 }4 a4 Z+ Z  `
6 `* c: S  R8 D( ]
雖然我係直男 但我對cd/ladyboy有興趣
! f" f7 H$ K7 W( y9 j; q! m: z3 X* O+ g$ M$ q
我會睇shemale既片 唔反感9 b& D* j$ }2 M1 w1 p

) U/ z/ d. h+ q我唔會搵奴 因為我覺得要人人平等
) h) ~# k3 I1 K! ]) v
2 J; H' m7 @7 |- _% a你服務我 我服侍你 最緊要大家開心6 l9 Q6 C% ?' k

b5 A" \  B4 d' g希望有人會帶我踏出第一部
& d( u; c' i: Y3 w' @3 I1 u" n& ~. u; x; `& H$ L
有興趣就pm wechat ...
7 \) T0 w& ?* e% J

# H9 O! s0 G& y" a* f$ {0 ]. i

! I0 q% P* J9 j: s0 A/ o直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-7-3 13:17 發表   
, M9 K1 \1 o, m8 j' n0 Z& l
; `& t7 g1 D+ b4 p+ Q. ?8 }: _* m- v8 p) _5 A/ ~  L+ H) l1 Y
2 U1 |+ Y9 }! ]2 Z0 U: L
直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
8 E" M4 l* {! T! C9 P基本上係社會既道德觀念就係4 G; |2 E/ u& x% J9 |- q* M
) D. K' c" H8 l8 G. l8 j
但我個腦就話我知唔係淨係鐘意女仔

有人嗎 希望得到pmmmmmm

有人嗎 希望得到pmmmmmm

求pmmmmmmmmmm

你好性急,幾個鐘係咁推post

我覺得想識人要主動囉
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 under1 於 2016-7-3 16:43 發表   1 ^7 {8 ~/ S0 u' m& B) W
你好性急,幾個鐘係咁推post
9 ^$ r* ~- P' U/ o3 F
8 V5 J3 A. }: n: L# e" ^  T路過答句咀.
3 O! z- E8 }/ O0 b& i9 ~0 w* [急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"嘅特性.

想玩Shemale
) T% S5 e! v* z4 x& F& f天水圍出灣仔啦/ A! U: X% z4 d4 K5 f7 D- N
坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩( m+ a& b# f; d& D: s% ^
8 V$ A. Q, z8 V6 g2 ]  C1 o- i

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-7-3 18:04 發表   
2 t, T: D% o6 a! f想玩Shemale# u3 a  V+ E2 d4 b
天水圍出灣仔啦  L' q; z7 s4 @6 ]
坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩( \. |5 p* c" @( O3 J( i. M: w+ F

+ {# Z+ X3 R* A& S. `7 H9 o& m
6 I5 m+ b& ^7 X4 c4 j, l! t
+ h! j3 d9 ]% B! t
引用:
原帖由 gila 於 2016-7-3 17:50 發表   6 m! }# o. O( l

9 _% \7 A/ S" F4 f+ V9 h% [7 N5 H/ ^8 [. Z
路過答句咀.  F+ o( l1 H# n+ Q4 z
急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"
+ ?. }; Z' Q$ g( ?; I- I# E
! n0 U: w, Q% ^1 ]5 t" j7 h! X9 O
好同意!( Z- Q5 ^0 ?: L& ?) ?6 i8 b/ v8 A
% o0 R8 O6 N$ u  {

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2016-7-3 21:06 發表   # F' m. a3 I' g+ Q

9 J$ [' ]6 |, y$ Y
: j* j' v8 }/ N* a* r9 b7 q( |, t; J2 V) c

9 h8 T  T9 ?- @ 好同意!
& r# B6 r$ I4 v  H, V) ~
我急完係唔會謝左嫁 太睇少我

一黎淨係想交歡,唔諗下交心先?
% u% Q4 _0 J. P; F/ ], L7 V" x
5 o* t4 u  u4 S/ P! ^7 A2 U: B( L' `: l可能你性取向多元到接受倒俾人插你,不如你試試去溝仔算吧啦∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

推下先 我係諗住交心先嫁

最憎呢種直男

引用:
原帖由 rin6 於 2016-7-5 13:57 發表   
" `. l2 K* a4 L8 O, J2 U9 v最憎呢種直男
+ B7 o- C* p$ S2 v' m- v! z
下 依到自由討論
( m$ K4 ]7 L  W3 ?. N* m6 I& `我又無得罪你 憎咩姐1 c/ c2 v, F4 `8 K2 l; s, C/ T

8 o% c( a  M6 O3 u; i+ v我都係想識下cd姐 有咩問題
( S9 q3 k& ~; W9 T! I% j4 H1 j/ C3 M% f9 J( w/ \" `0 l1 H
仲有 憎d咩麻煩比個原因 唔好放低句說話就走左去

憎一個人係唔需要籍口的1 g7 ?% s$ k5 k6 w# w7 |
感覺既野冇得解釋7 D. f* S# @! X) W' [' H: l# @
你都識講討論自由/ y' ~4 e7 o6 |! L$ _& o8 G
講完野讀者領悟唔到要下下要講原因咪好唔得閒
/ z' I5 R, w' p5 q7 b9 L
1 }4 _7 B3 S2 a. n

心平氣和,各有所求各有所需

回復 1# Lazy_tong 的帖子

你根本已經不是直男了

最近訪問的版塊