嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
9 Z* ~2 ?! W, X& N3 V  m* j4 V
  ^( Q" u& w0 Y) e! W: M未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   
) R0 k) w( P3 {4 ?( f6 }. L如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
' ^5 F5 D' i( `* t5 b4 m% j1 F. M9 ?3 Y+ l4 h( E) `$ N# D
有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   
7 V/ p* |4 i1 p# I, u8 B你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
, e8 q3 e2 ?7 x. W$ ~
+ X' ~8 S. y2 a/ a! }- E+ C$ u! e
佢又唔鐘意呢味野( l! l* W$ z* D% d7 t2 C  B

* a1 n3 n- Z5 k! ]; R呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   
% F. _: c# r& a  S) N: l嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
. F; Q' Y  O  Z! X3 M( k* G, ]& ]. g$ ^1 s6 b1 [/ c* ?1 n
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋
$ o. [6 X: x6 f" V6 `+ Y* A. V但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
- q4 j  `! ~& U點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我% \' x4 j) N  y4 F
& Y8 ^4 Z8 Y; @8 M; u# `
你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服
4 ~! @% U) e) ?" Q不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表   
+ Y9 z# m& D7 a唔知你情人節收到咩禮物
; i; x! g! D0 H3 f6 Y& E/ ?- C
. n( ]  x0 |) v# X  v; _: K
/ q: z  T% L, w3 U0 K7 {4 j: [大家買同一套 ,正
/ o- \: Z# s, E7 U+ @5 ~3 d$ k) n% y* O3 p( F# d
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表   
# X9 g7 r. s) U* d5 ~( p+ k- X- n+ h4 q* b& g, V. y4 D

) V3 H" E4 _( f; @不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋
5 K2 D  q! v( ^% w- u4 Y但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
! _4 g0 Z8 T$ u% Q8 S點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我: d3 G* o1 Q, {( y. [, p. S
$ f$ l! x% Z' x* C( q3 V
你地有無同另一半, 屋企人講?
: a* d1 U. A/ I1 t! o
7 T5 g5 w% y5 }試下,試下,/ n1 G. v9 Z/ a8 V- p9 ?7 ~

$ {, ~) h. C: X! N' z. z就應該會成功的b
/ T+ W' k6 j1 U* p5 p2 l0 s0 p7 [$ T0 g" V
(*^o^*)
7 V4 x2 {$ K5 y/ ]  |/ Y+ N) E7 @9 L5 d/ s
是不是,有次撫到女底底 ?
& r& B4 M) p, U' D4 q
; k0 F% K/ K3 q+ K8 S5 L/ W[ 本帖最後由 misslady 於 2020-2-17 14:38 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   
" a$ z5 u: h- l( N* `7 u女友真好啊
( w6 x) q$ F! O. J6 P8 n7 R; j+ b( ~  k; E3 K% ]) }8 y- V/ h0 E1 b
好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   
" I1 J9 n2 w5 g; d+ G& {. K/ }
$ F$ l9 M$ [3 h) s" O' v
$ g" N" c: k. ], v! m% ?試下,試下,+ Y7 }; o. K+ \# S( t3 i
0 z. u7 q/ ?/ W4 y9 H+ t
就應該會成功的b. z, B' n3 {7 Q/ A* y  x+ q
) J: `- G7 V: z  G9 a9 @
(*^o^*)  f7 }( @7 P6 l' Y; y
/ Z4 z1 A2 ^8 p. ~0 v. ]
是不是,有次撫到女底底 ?
* a0 q+ p+ o- L7 W8 K4 I$ z  B! U+ ~( O& o+ h7 ^' h. V& }
我著底底,絲襪她Ok
& t+ U9 b6 I) T3 |9 k& Z: X試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要3 _" f* ^, ]; R- X
我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!- }+ j) k7 q' S3 ]- P
這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   
9 j" z) f3 Y/ R/ b昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
! f  v& @2 V- n  t8 L6 \+ X8 u6 z0 @" g2 H- a1 L  |0 W1 v, T
未試上身, M碼應該有啲細
/ D4 E2 O' J8 K' |; Y6 O
1 o) X6 `; X% L1 n* K$ t
不是每位女人, 可以接受
* B/ k5 T- X3 ?: \" ^+ G你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   
, S% L" E. k! K( `$ J& P. p- X9 O, u: m7 y
/ m- X* A, B8 k  Q1 ^9 f& s, o
不是每位女人, 可以接受
4 c) y7 x; `2 C0 I" @3 w9 }8 K. T你的女友, 己是十分愛你
+ Q( I1 Y' P; p- @/ x
% D7 D3 D( K. p; V
agreed.  no more
享受 一分一秒的 CD

最近訪問的版塊