嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO; q. t1 K6 u3 e. b! p/ \- `
放飛機
5 H: \9 |5 I' s0 V! H隔左成日先覆人話電話壞左, |) F0 d, k" s# T& f+ }
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
& C. Z4 r% M- l. e1 F, dHI完之後講完D性幻想就約你- \* I1 F0 g4 N- [( A8 }- H
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
7 h! g) ]1 u$ R) q3 m1 m4 b. Y3 V
4 `. V3 O& r; {其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
: f& b1 F1 U, `9 e6 o) h1 P就求其搵CD出火
2 P! v% L$ N7 @2 Z; P& t睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩
/ \% M# t% m% e8 i唔識氹人3 D& Z/ T' W2 \) o4 n4 v4 ~, c
仲有D 頭像都唔敢SHOW( A7 q6 q* b; m. O1 Z
一味問你拎相黎睇
7 `; H" _6 F/ L$ k
5 R- l0 j0 P: `/ \; O8 n可以咁講! g' H( @1 W2 F" {3 O' T
唔敢SHOW相一定有古怪
! X! D5 c) a8 R0 z佢地唔SHOW相,根本冇野輸
, t0 {; i9 ?( g6 i. ^4 O' s, c你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
1 T% ^3 \1 K3 i; K! b6 U# ?- c! c而家連相都冇,佢地真係冇野輸. k7 A! ?9 X) _3 I

9 F" V/ V$ l2 X6 @2 [[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-25 22:33 編輯 ]
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html
7 S8 k% L" j: H& `
3 V/ T6 M3 L4 ?% T; P; ]) a唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
: @2 n# J  ~  {! V6 t" w我都試過WO
( Q+ A) p$ n7 Z* i, g- s2 v8 P7 v放飛機
. d0 q; W+ s: G/ v& d. r- Z隔左成日先覆人話電話壞左( {. x% u, Y! Z* ?
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
% J# J  X/ t6 C! G! E+ {$ j* ~1 kHI完之後講完D性幻想就約你( M; Q: N, z& Q1 C9 |8 F' l) _
& h9 U5 I6 k9 B, H/ }; Y) S- d" @, t6 P3 ?- g+ M
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女0 j" n% R0 A3 c& o4 H( N
就求其搵CD出火
5 T7 `$ k7 u& ]% ^睇講說 ...
' z$ q1 J- O8 k; s0 ~2 W
& ?: N  Q, m# S- S3 t2 u# b* J+ c
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉# B% L3 D: Y+ @
我個人也算是較少約人% n/ Q  o$ |4 K( C* ^) g3 o; I8 B. M2 L
類似的事也試過
" W* q6 W7 A) y: z6 W2 G確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
* m7 w6 s) v! h: A; [我都試過WO# c6 x0 J; k4 G, o; r# T/ i$ F
放飛機
. Z4 q' @0 u. g9 B  p3 v隔左成日先覆人話電話壞左
1 a" Q/ |7 m' T: u老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
9 O! b% i% y, \HI完之後講完D性幻想就約你1 i0 u2 O  L8 n# s. D) y
5 s6 P" q. b( s8 j1 \1 r% X
5 c9 w3 z+ h2 Y其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
/ k# X6 J2 Z5 F6 R# A4 T就求其搵CD出火
# T8 H' o: H/ K2 U9 Q睇講說 ...
" u3 G% X1 K2 s2 L咁又唔好數臭人9 g: k1 T7 O- Z( e3 @6 o
你問下你自己當初既初心係乜先
, g) [4 X8 c+ x9 D3 D- a$ S人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
7 A% a0 ~# B9 E& a( u
" b1 O% L+ [6 o5 K* c[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
9 g; g- V3 I  r6 m% ?  E8 E- E, ?& P
咁又唔好數臭人9 e+ d4 A' w; @
你問下你自己當初既初心係乜先* x4 Y8 A  V. P# H! K9 D
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
  O. h' [" |$ o$ s2 }4 Y' b" {: G: `, \8 A8 ?# n
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
) m; Z$ Y+ {1 k) V4 B- B7 }我CD係為左滿足自己. K! Z  @$ S# e. O5 p: |
唔係為左滿足D死毒男既性欲 5 r1 g! H/ E* G: F7 T& o
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人- K4 C8 t. E6 a4 V) B3 V6 w
唔好講到CD係為左男人
+ I) m) c* {. a' k  _4 _; o  x8 P5 P

( {  C6 V+ X2 i- m各位CD都要諗
9 z+ g2 N9 O- t  |0 R你CD為左咩?
9 W% D5 ?3 q' w為左自己開心?
* k9 h/ o4 m6 `6 S, ~定係幫D毒男出火?8 k* \6 ^- b3 [. D( s+ D; Y

: l2 P2 b5 T& P1 x[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   
% m, H  V; F' k" X0 }
+ h6 `7 x6 i, p/ Z
) u9 k  J( ]) e, Y唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁..... I- v2 L$ L6 K. C7 s0 d9 U2 H
我CD係為左滿足自己0 c& _9 D2 ~! X' H& m$ l
唔係為左滿足D死毒男既性欲 ) c6 P0 R& Q7 V7 ]& y& o1 g8 |  q
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人% m9 a* d, }9 \6 W5 b2 d! K
唔好講到CD係為左男人
9 B: O2 B; @) a
# S* i$ c, u8 ]1 O& z2 P) u. B3 p5 j" u  V8 f
各位CD都要諗
7 `) }4 z$ L) ]% q4 W你CD為左咩?! c+ h" F6 T& q! I! D1 K; g
為左自己開 ...
& T$ a9 D- W' ]/ ~+ e其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
& M1 A3 J+ P5 a3 V你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   $ w& K7 \4 ]  A$ F/ Z

3 _4 X) Y8 g6 S) ^- H6 O. K其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?8 K, U$ u6 d0 H% C5 i
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
  k; z- U  b' N% N! o! Q
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   / w* j/ h: U9 ~3 {4 U/ [% q
7 |4 }8 f0 V! t! ]
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
- y2 i2 d. d, n" U' I; Z& A你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
3 n; j# H! O3 m
9 k1 J! h. Y7 v' e我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?* F3 r5 d" i& E& R
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
  _# E2 g; L% d1 J$ @# v2 h唔好覺得我因為同男人有關係而去CD- F9 l+ w" j  R7 ^0 s' ^

$ D8 n) ^) W- N1 h2 }事實係D死毒撚做錯在先2 |- R2 F( p) L) _0 O. j. u
唔通要叫先生?
( r9 h5 i% u& C; Y: F: i我又冇開名
7 @8 u) w% E' J- Q' E2 g- D6 L# R; r  {唱衰緊邊個?
. P7 R- j7 ]. v/ G定係有人對號入座,覺得係自己?
( y4 A5 n( D- c( `0 H6 S. k/ _聽完係咪覺得唔舒服?, [- y1 D- J8 [: T8 H
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
9 G( n$ {& d" O7 [* B* a
. `9 |: e6 t" C/ `1 ^' d  m; N% u[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   
* w* e; l% c8 r% t" O# u- v- X
% Q2 V* _2 Y7 C2 s& c
7 J2 s6 D! ^% [$ g( Q- B我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
# m( M+ W, J, x! [$ {# ~0 v; r我女朋友有時都會同我一齊買衫衫6 w: b! n4 n0 p  b' y' I+ t
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
0 c+ J  L: X& f' T  q8 m! C; ~
5 X% Q2 @% Q, b3 y) h事實係D死毒撚做錯在先
% R- U9 C) W* s0 u) H, s0 G唔通要叫先生?& V$ T- c7 j  Z' Z
我又冇開名
6 T4 s. i9 _( T" u2 o# q; s( |, k8 Y唱衰緊邊個?
) f- h9 h' _4 i& _定係有人對號入座,覺得係自己? ...
, `# h) k& {8 B* E
仲要用死毒燃
$ N% r% e6 y" `3 u2 \* Y日日自我感覺良好: `- x& j+ X! K5 k' o* X, M
好似全世界都欠左你
8 i6 `) ?, E# v$ \4 R有時一個人突然咁大反差,一定有原因7 e  f, ~' ]: u4 q1 l6 ^
% G; p1 ^. T( X# q% S( u" w# J& V

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   
3 {% z( `! q. y4 o
$ W3 w4 N& [3 n( h1 z/ C, t有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
7 m: x8 L2 q9 M! d+ p% v$ [
你唔好幫住佢
" k! C8 u; ]+ m1 `, z( I佢唔識思考先會咁% v, u; @: F3 r# X( G
有時覺得你地既思維好獨特
) x1 V# |" _6 n/ R* U對你好,又覺得人地有企圖/ B, d, I1 S. R5 ~  I$ I6 a
對你唔好,就唱人毒男8 Q3 R) a3 n0 a, i
) Q. U/ V8 O; |" A) e" x# E3 S+ Q

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。5 b! ^  c- r3 }+ C6 I
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。$ F4 t% d9 V+ h7 n8 ^
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。
$ i/ Q5 n* ?  t% p5 l9 ?# [4 b真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   4 F3 z9 s$ o  V: A- k
咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。7 V1 g* t- H6 w% _
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。$ I* ], `# P" v* ~
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
0 i9 k" U4 N$ [  Y# B0 }
有時有d人可能想交個朋友
% S1 l! D+ P3 H, }) H( v, _想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   
( z6 _$ g) }& g& k6 v* Y( d4 b' v+ O1 T5 ?# V( F
你唔好幫住佢
* o9 S8 t7 ^8 i. h$ S7 E- q; Q佢唔識思考先會咁2 R  S6 J& N3 m' d" n2 n
有時覺得你地既思維好獨特! p, r2 v3 M( v/ k' \1 r0 s
對你好,又覺得人地有企圖0 Y7 v; `; Z( ~& ?
對你唔好,就唱人毒男
. k2 M! @( a  g6 f" q% D6 d0 @) G" t睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
* @4 x7 A  P) `9 p可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在: k3 H' O7 t5 Z' n
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
9 _- K4 s5 P* `6 O4 ^0 n7 m% a: p, p$ L( N
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
6 j' _- T4 r" p8 I  S/ m- U個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
' R" S, u9 _9 i4 B0 F  H: f' x7 T. L% O! t& t& m
BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD: R! a6 V4 s6 q7 l+ L$ q, c
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
& G3 E% _' k2 \& N
2 ?8 [7 @8 |3 P8 R! H[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-26 16:06 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
) z2 R) [0 o2 Y( T% `3 l  E3 K  [- |3 l6 W2 A2 P! }4 p
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
( y0 X( T8 z% I  [  l3 k/ ^) \可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在) `  x, ]- {" a4 H. V  `
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講; e: a2 P3 D6 `- T
' I! A. _4 v, X; p' w( I. ]
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
6 y7 W, T% }0 T$ I個個搭訕都話想 ...
4 F: G  e8 w$ y6 r  Q, A" S一句到尾都係你地心態問題6 E5 l7 i, y" A  [0 Y3 q  q7 k
你地就係討厭男人,先去cd
5 c: N/ J# T* V* S9 S  A8 d就正如你唔鐘意份工,先去轉工
# g4 ]/ ~; Z7 \, ~/ }% Z: K7 ~* b所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌" c% e# [* f6 X; b3 h6 N4 b
即係狗眼看人低
; s+ s% ?, L4 N  [0 B$ }
7 K0 Z4 R* L7 m' g! o. z[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 21:11 編輯 ]

最近訪問的版塊