嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

玩氣球...越買越多波..

嘻,下晝屋企無人,波波有難% |/ A, ^" E$ A, Q9 x
# C' A1 v" Q/ {! r
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-14 12:55 發表   
5 G" K+ |% U( ]7 E, u嘻,下晝屋企無人,波波有難
0 \, C2 E8 Q5 b& m& P9 Z. O
Me too   
) y. ?) {  t- Y# Y$ X( {- Y& ]
- y! [7 X& p6 ~6 s不過要晚一點才沒人
% f) `4 _- H+ m$ t% k先出街睇下有冇收穫

個藍波已經玩左好耐,而家好軟,吹都咁大先有dd脹o既感覺,但又壓極都唔爆,睇下佢捱唔捱得過今晚
, ~7 B8 X8 q7 M0 I0 C
; _$ B- K9 i& o粉紅波第一次吹~

昨天沒收穫,今日落雨唔想出街; m8 F$ e& _; I4 P4 l+ w2 e
有沒有睇玩波片?1 b* g2 j9 t& E4 _3 v' C
免費的話, Y% \# ^# j  Z, b7 y  i+ p
隨便打"looner" "balloon fetish" "b2p"等等  
3 j$ Y2 `4 k9 x9 X4 [: A( Cyoutube都有一大堆(一般向)
  y$ h8 q7 _2 H: \: v至於要成人的,去xtube
* g6 h; x' A2 j4 T收費的* _- K2 h) ~7 W! O' t( K
clips4sale

當然有,youbute 睇多,之前用eMule dl o左d 收費o既~   最鐘意睇d靚姐姐玩波/坐/壓爆波,最憎係篤爆波!!
: s: {' J) d- I  O- f. ~0 C
2 A0 @9 d7 T  j8 j1 _; t% u! P4 V
引用:
原帖由 MBLoo666 於 2013-12-15 03:21 PM 發表   3 q) T+ e' }2 z
昨天沒收穫,今日落雨唔想出街* U; k# _$ N$ D; h% D# |/ r( L
有沒有睇玩波片?
8 ~8 s6 T. }# I6 P8 N4 T0 p5 T免費的話8 N. R5 {- K* N
隨便打"looner" "balloon fetish" "b2p"等等  1 G2 M% X* H, i. J. F" V$ [
youtube都有一大堆(一般向)
$ o  p9 J2 }; c. ~! u至於要成人的,去xtube
( U7 _6 ?/ O0 l9 _/ z$ |; Q收費的
) ]8 |5 N+ O) i" p0 ~4 gclips4sale

呢期氣球當道,我d沙灘波全部企歪!

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-15 18:55 發表   
! {1 k7 j/ D- ^! C% p2 Y當然有,youbute 睇多,之前用eMule dl o左d 收費o既~   最鐘意睇d靚姐姐玩波/坐/壓爆波,最憎係篤爆波!!
0 K! ~0 d/ @- ?# w3 {) f
, M: V* z  a/ m$ n# W! m& E0 s7 m7 W
# V9 A1 }# \( _5 e1 Y' O; yeMule上面好多是sample: x9 E3 B' m9 f* O: M6 G2 ^
(eMule找稀有片一流,不過就是慢了點)# I  c2 O& {% E! q% L
想試下買氦氣玩 ' H+ @3 U8 G! G) q; o) m

3 I* `" @, A7 u( o: V# g今日有新氣球到 : x- E' Y" o6 D5 B* L/ M' U, W
等有時間才影相

lulz   入咁多波,有排都玩唔晒

等我都上d波波相啦
% {& B* k: K  F' m8 H* |& g# y, j6 u6 S

\o/ 新波友 hihi

回復 50# popmyball 的帖子

hihi,唔知聖誕呢兩日會唔會有波拎呢?

我見學民佢地入左好多波,唔知佢地會唔會o係街站派
4 O1 C6 p$ F# n) \: I' P5 r

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-23 12:12 發表   8 `4 u& e. h! J- Z; w3 n* P9 P* B9 E
lulz   入咁多波,有排都玩唔晒
. D" q2 Z5 |" W. M$ ]4 x# o9 s始終有家人在
- S$ D7 t8 D4 Y4 O7 o3 H( R想泵多D都有難度
) H7 M$ s0 G3 K- d* ^+ F
# m/ _  R9 V6 [( @5 y6 \5 v4 J1 r
引用:
原帖由 rmkhoho 於 2013-12-24 17:24 發表   
! Y+ L% m- z6 X% z1 Q  j& n. Lhihi,唔知聖誕呢兩日會唔會有波拎呢?
; v! n3 E9 l3 x4 m2 a( t2 @0 [
! j  `: X; a! }! v! P
派波好似少了....
5 t  k2 x' U( s8 T& s2 }/ n有都派發量唔多, 一陣就派完7 f+ _- D$ ^+ a) r9 a

, x" Q( E, o9 e[ 本帖最後由 MBLoo666 於 2013-12-24 23:17 編輯 ]

趁屋企人出街,急不及待

補回上星期到手的氣球  G1 K5 ?5 z- J
" m1 Q' P& W: Q0 ^' Y6 O6 ]
個人偏好日系風格 8 ~; w; i/ F8 [( X: _! L
第二張相那個是我最愛2 _" l9 B! B7 s. r
(相有點怪....明明是紫色但影出來是藍色   )

hello 我又share 下我收藏 最like q24/36 同印字波波

\o/ 越來越多波友呢樹~  hihi

聖誕節期間有什麼收穫??/ s: P; d+ L" C
8 E2 i" @1 f9 P4 W9 k) b+ j- l: x
(我就食白果.............   )

I m non popper and using balloon for masturbation

我會著紫色bra同內褲玩波波
# m! f# m# j& ^8 Q9 K* B! u我用嘅係Lavender色Q牌16吋果款圓形吹脹到9分滿然後用下面摩擦至...

最近訪問的版塊