嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有沒有著住校服瞓覺?

次次都會訓唔著, 但真係好正

4 s2 n1 X0 }8 D$ T冬夏季都著過嚟睏

引用:
原帖由 檸檬奶 於 2013-7-17 18:32 發表   # k' @+ q9 d& a- o& D

4 S: T/ N& L9 c4 k' Z冬夏季都著過嚟睏
4 v, ?) f# a- ]0 g6 y$ m$ W2 N7 w& N! p
我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.

一定瞓唔著啦

會吖~
9 s, \8 {6 m) J; j有次係個朋友度這樣睡
9 {' \) z+ c: J' ?! d& N# V$ c 之後被影
2 g: h! u5 J% y& l  a+ ~好彩佢都係cd

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:14 發表   
- H4 I! P1 A. j/ S$ p會吖~8 q( f# L, ~' ]. u6 Z: ?+ Y
有次係個朋友度這樣睡
9 a( F% g. x- a% V; R+ j 之後被影7 y( {, _- W' W* }
好彩佢都係cd
& v1 ~% ^  S- h3 ?
係朋友度你都敢樣著法,佩服

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-17 18:54 發表   
7 g9 ]  z4 @3 J* S. `: s7 C: x8 C! G2 j& J2 _/ }% \+ G# b! J

, Z7 L$ B) M8 N. H, U; U; b我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.
- Y2 q5 b8 d# k1 N# z+ h
我都試過呀!

一定有啦!!!!

要無其他人在家先至可以敢著住校服瞓.

我一路来都穿校服訓,习惯了。
, _$ Q0 x1 m# Z' x个人觉得连身裙穿起来好舒服。

我著住好難忍0 F6 N( h3 T# D
未訓前多數玩左

我每日都著校服or PE服訓覺,超爽" Y( X+ G, W; ~. ]3 p& w
如果係新買的校服種爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 2013-12-1 21:16 發表   6 @$ T% J4 b+ }
我每日都著校服or PE服訓覺,超爽! D8 h) g% f+ E
如果係新買的校服種爽
3 F& Z6 J) `, t: }* F
樓上都鐘意PE?$ ]+ F. c+ z: t3 \0 k
我也是,不如交流下

回復 33# lkysu 的帖子

好丫,加我好友丫

@@! 我成日偷偷著校裙訓

回復 33# lkysu 的帖子

鐘意著女仔啲PE褲,超貼身

其實我眞係末發過綺夢,好想試下果種感覺,好想發下添# t1 N, U* ~$ h: G& L0 d1 y% \, \
6 R, G& ]" b" o! h7 }1 S6 q

引用:
原帖由 大話王 於 2013-12-2 23:50 發表   8 \  x4 v: S! w- u1 P# O/ {3 S
  j9 x6 w0 s7 G6 Y/ s( J/ q" z9 N  N7 g$ t( D
成日著會不育

引用:
原帖由 大話王 於 2-12-2013 23:50 發表   ) x- o# q& _' h8 M5 n: q
: I& H  P8 ~" |, c' |0 v1 t
成日著會夢遺,整污做唒條校裙

有時會(夏季校服)