嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

玩氣球...越買越多波..

嘻,下晝屋企無人,波波有難
: P  [6 G0 w$ G* r/ B1 y) o6 n$ K3 Z+ u  G9 |5 f6 c8 J
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-14 12:55 發表   
# _$ V# ]4 q% j+ X% c: d/ n# Q. t嘻,下晝屋企無人,波波有難
' Q) _& h# d* A7 LMe too   
$ y; P% U* ^' ^2 M$ a( ]$ n
9 B( T1 b' \) N* F( c$ R8 c不過要晚一點才沒人+ Q  Z- M; ~$ O: e+ D9 F
先出街睇下有冇收穫

個藍波已經玩左好耐,而家好軟,吹都咁大先有dd脹o既感覺,但又壓極都唔爆,睇下佢捱唔捱得過今晚 2 X0 T  U! T& g5 Z2 d0 B* A2 o% \

( g* \' C/ z  h. Q% Y8 s+ I粉紅波第一次吹~

昨天沒收穫,今日落雨唔想出街! c- T+ u6 A) h8 W. Z: G
有沒有睇玩波片?) |( Q) ^- G6 F' J1 C) M
免費的話
: ^5 n1 A# M2 H' Q隨便打"looner" "balloon fetish" "b2p"等等  * ]  T. C3 F4 p
youtube都有一大堆(一般向)2 X. F& A" U/ I! S4 E" E8 @" ~  `
至於要成人的,去xtube) G; g& k: y7 K9 Y$ K% P- f' v5 F
收費的
4 V& T! F; j+ j) Q% J3 Nclips4sale

當然有,youbute 睇多,之前用eMule dl o左d 收費o既~   最鐘意睇d靚姐姐玩波/坐/壓爆波,最憎係篤爆波!!& |" |6 ^% k8 z1 F% A; s

0 B$ {/ E$ C5 k5 m
引用:
原帖由 MBLoo666 於 2013-12-15 03:21 PM 發表   * r1 e* K% k0 g! M
昨天沒收穫,今日落雨唔想出街& f2 K: |, k2 I) Y" {
有沒有睇玩波片?3 ?$ ?% W) j2 d
免費的話, k& j" E- g; ^' Z9 X3 W
隨便打"looner" "balloon fetish" "b2p"等等  " l4 x4 f; N( ?$ P" B* d
youtube都有一大堆(一般向)
2 ]6 A! a0 O/ g至於要成人的,去xtube
$ B% y$ `# Z# j% N& {( r  V8 ?收費的
; O6 u6 I6 c( v3 ^3 \! ]: z1 `  i* Pclips4sale

呢期氣球當道,我d沙灘波全部企歪!

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-15 18:55 發表   
1 h6 Q+ Q2 |- p' d6 N當然有,youbute 睇多,之前用eMule dl o左d 收費o既~   最鐘意睇d靚姐姐玩波/坐/壓爆波,最憎係篤爆波!!
# @$ c; v* u/ ~, l# g5 c7 {# u& H
) m. o7 @3 D$ BeMule上面好多是sample
& w" |# u5 A3 A- O! \(eMule找稀有片一流,不過就是慢了點)  |+ u/ g$ o2 {( F
想試下買氦氣玩
8 x6 e- X+ y; R+ S+ h/ [. O. |$ Y- K0 Q7 X/ Y7 L) V+ K
今日有新氣球到 $ }& u; t, b9 h, ^4 J/ ^# b3 E; T
等有時間才影相

lulz   入咁多波,有排都玩唔晒

等我都上d波波相啦6 }5 U7 M. U- K7 h% P( e
% x& `% C" a' |* Z* V- j( X7 j$ M) L

\o/ 新波友 hihi

回復 50# popmyball 的帖子

hihi,唔知聖誕呢兩日會唔會有波拎呢?

我見學民佢地入左好多波,唔知佢地會唔會o係街站派
$ L" F' N$ \1 H  f: @

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-23 12:12 發表   
, [0 X- ?2 m/ b& X  elulz   入咁多波,有排都玩唔晒
8 o* v. l. s4 U- X$ ]2 J始終有家人在
# q% z; r% o# H2 q, _+ b+ x想泵多D都有難度
0 \: c; R) z5 v& Q9 O! x& `6 I3 P1 \6 X: ?1 e0 s
引用:
原帖由 rmkhoho 於 2013-12-24 17:24 發表   + r$ q& S" Q% c6 u. x+ j
hihi,唔知聖誕呢兩日會唔會有波拎呢?
7 ?  b! R6 ?3 h
( Z0 i9 O# Y% ?& u2 @, W7 G1 O派波好似少了...." A" [3 x; e1 e/ L  P' Q" p" m* L
有都派發量唔多, 一陣就派完
4 o, H/ u1 `7 E5 ^; i
% w, B$ ?" O2 h9 O7 Z" \[ 本帖最後由 MBLoo666 於 2013-12-24 23:17 編輯 ]

趁屋企人出街,急不及待

補回上星期到手的氣球
" C$ `& u! L2 t+ B$ m1 `! S
( ?- Y2 ?. i( K: h: a* C5 f5 ?5 S個人偏好日系風格
6 O4 |; @: |8 j6 r5 G/ A3 V第二張相那個是我最愛
2 m/ ^5 k$ R4 Z' c, G* \( `(相有點怪....明明是紫色但影出來是藍色   )

hello 我又share 下我收藏 最like q24/36 同印字波波

\o/ 越來越多波友呢樹~  hihi

聖誕節期間有什麼收穫??
7 _1 \& m6 F$ f1 \+ l. d2 j- n8 O: S! P, H& V4 x8 e( b, [/ e/ z6 _
(我就食白果.............   )

I m non popper and using balloon for masturbation

我會著紫色bra同內褲玩波波
. J- M' A& Z) a$ }& B我用嘅係Lavender色Q牌16吋果款圓形吹脹到9分滿然後用下面摩擦至...

最近訪問的版塊