嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

dedededededed

dedededededed

dedededdedededededede! h' T& [9 ]6 v. W8 S
7 j5 o2 U' O  T2 e, ~! G; |
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
中意咗又可以點呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 22:56 發表   
& G. x% W+ j) d0 H% L7 E6 t" F4 C中意咗又可以點呢?
' b" Z+ g6 n# u4 ^' g
但唔知點先可以認識佢

咪試下發短消息俾佢問下
唔鍾意女人。只鍾意女仔

寶寶兒系一個好可愛既女仔^^

引用:
原帖由 Yumi 於 2011-8-5 23:27 發表   
2 d; N/ s4 d; x寶寶兒系一個好可愛既女仔^^
" C8 ~  e* [$ z

) H' U; j  x2 r  {, I其實 who is 寶寶兒呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 23:47 發表   2 A" a) }: P# B6 t) D) ?7 L* K0 H5 z/ b

; v/ k: e0 k5 C/ j0 j% Y) r8 A, C3 f" [5 M0 ~' p0 [9 c4 U( K/ M; e9 T
其實 who is 寶寶兒呢?
7 e! ^* h& T7 W9 ~* C) Y, Q; }: F2 q5 K6 Z! j3 H5 |: X) G. d  Z5 x
攪到我也想知是誰= =

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-8-6 01:00 發表   
9 Z/ {8 P, J4 ^% W9 i- D
3 u) k, t' Y$ |5 C# b; B' [  q  O: m, B3 y3 O! v
攪到我也想知是誰= =
+ i( ?" p  V$ B# Fhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1

佢無覆我><><

佢都幾可愛嘅

樓主是不是需要接受少少心理輔導.......
; x. J3 N5 Y' b' \
9 q& ~% n7 i6 u3 i2 v你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?+ R/ X5 Q, r* k! d- [  O

2 W+ Y- P: F3 w8 Y- P你也要照顧一下對方感受啊

其實各花入各眼啦.....努力啦
膠手套是我平常的生活衣式

引用:
原帖由 West 於 2011-8-6 01:21 發表   
) w+ l8 B' |, w# E, Q2 t! p4 p- g. t! G: p2 ?* I" [$ e
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1
+ t9 Q$ }/ @+ |5 t, R
4 E3 @- n. i, P2 R; Y
哦~* w' E2 T5 ]* Y3 ^/ k' q' Y
完來是她~
8 E( w. y5 _5 [/ M! L一向沒有看大家的名說~+ |! X4 O/ n4 {. l& @+ X+ T
今天還是改改這習慣好了

呵呵; A6 x2 k# ]3 g, T3 U4 D) q1 {' O
喜歡就告訴她吧

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2011-8-6 11:12 發表   ( R% Q" y1 Y3 b8 ?0 m2 a0 R2 r
樓主是不是需要接受少少心理輔導.......+ O% H, Q) s$ R# F; H' J  q
, j& X; Q9 p& d2 p& n  a: R
你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?) \0 R+ d6 N6 w4 x3 R
2 ^" R2 z5 ?8 V2 t5 p5 _
你也要照顧一下對方感受啊
$ R) _# j$ U+ a6 \2 ?
% u# n/ S6 r7 a& I) ?, C& \6 \
鍾意唔一定係愛、係人都鍾意靚嘅野、有好多CD我都好鍾意
唔鍾意女人。只鍾意女仔