嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友 2 個末洗的爸爸

女友 2 個末洗的爸爸

希望大家會喜歡 " R% l- V% ?% f' ]5 V# U, b

* i6 d0 d  d, P[ 本帖最後由 魏秋華 於 2009-4-25 17:15 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝你的分享
. E' ~- R  V6 C/ I2 M& g個人比較喜歡粉紅色的那個

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-25 17:19 發表
2 L+ {* }9 |$ l3 b7 x) V謝謝你的分享
/ U( e; F" M3 [1 m0 T個人比較喜歡粉紅色的那個
0 X( o; [( d0 D
# D2 C9 d7 f2 O. H- \. z
: O+ M) U* b+ F# E別客氣   c& B+ ^" B! Q) C  Q0 f: Z4 }% Y
好圖會跟大家分享的

你有個咁好的女友真好...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-25 19:46 發表
, f, @5 u) e" h% F3 W2 r你有個咁好的女友真好...
* z- r9 [1 k. h" C' T" w+ ^5 i

, k) g+ ^" r: d. h% b- K, ?% H1 S- }) R, }

0 h( q( I; I/ @( m坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的
; M( I7 [: F) S6 @0 k2 u7 \不過做唔做就另一回事了 ; b- W9 |! M" G, S1 v* p6 q1 ~4 ]
我自己就好樂意跟大家分享的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:04 發表
: t; L+ v! V4 N4 W1 K! _3 O  M, V
% x, |0 V" K* _2 W1 X4 p3 I
! S" x, p, O" n  n) |% J9 M
9 X0 \% |0 b4 _
9 a: u, O2 ]! c' o' g/ \& A3 Y坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的
" h7 C1 J3 X3 g# y7 F不過做唔做就另一回事了 ! S4 y. ~9 ^  R: @/ P' W& @4 x
我自己就好樂意跟大家分享的   
) U) `. }, U) [5 \

. e9 ?' M7 b8 e, V睇到樓主呢句真係令到本人非常之感動0 Y# U! z  m- T9 V$ ~. b
首先第一件事就乜都唔駛講住,
& R3 T! a0 m2 N' L4 i+ _) Q  P敬個禮比樓主先 9 z3 s. W$ f+ a
之後就係感謝詞,好衷心多謝樓主分享咁多好東西( V( U, g: s3 w, `0 z& E
到呢帖既主旨喇: l% X! [* l  e  Z2 F
我個人比較喜歡第一個豹紋bra
2 ?+ s& X5 G4 D- T8 U6 c野性中帶點不羈,I Like it

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:14 發表 ) `1 @' P8 O3 `: [' H) a2 \
8 h0 r) T- c8 R
6 n+ X8 X, q0 |& A

5 `# g0 j' G- Y& s% Y我個人比較喜歡第一個豹紋bra
! Y+ h4 {6 t# R野性中帶點不羈 ...
  q9 w6 V+ d5 |/ o) O+ v4 k

4 f" l0 z) Y/ h. k- P! X% V哈哈 好多都係喜歡野性的

係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:35 發表
' V, b2 \6 c8 [# R: o- k% M. I6 i係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架
0 j! S4 q. B/ D5 j3 O3 u1 Z
, O* m; L3 H) Z6 f( j  e4 V# Z7 K& y4 v9 v" M' H
不是非賣品來的   u2 E& \4 t1 _5 Q8 y" O
你有興趣收嗎 ?, z6 Y$ m$ j' K
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 0 z( [( k5 y4 u4 s
有意的話可以 PM 我傾傾

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表 8 s5 z. T4 {) N2 e/ A
; u; V$ U" M# S! {! E3 D6 O: K; ]
+ M$ L& Q( e/ Y& M3 x0 P9 D6 O

7 ?% [3 a# |2 S3 k不是非賣品來的
+ M5 p" @  A8 U! {你有興趣收嗎 ?  m* G, i+ ]' e% Q% K/ k- p
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售
  U6 K" C. w8 h* ]0 {有意的話可以 PM 我傾傾   
7 T' N9 Z, K' N- k6 x# r$ c- R
6 m, \; P& }! X# f+ s) c9 e我都想啊,不過比我女友發現地震都似,, J7 P7 Z1 l, U: ^$ ?4 _5 |
我只是幫其他會員代為一問,  k& T) @( D, \: j4 j" P: e+ N* v
好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:44 發表
3 y! l+ T- V/ W2 t7 I" k) X
8 p- B  @" G6 `, i; t; H" N2 ~* {* O; {. q

1 a4 {" v$ h1 X: Q我只是幫其他會員代為一問,
% z1 X9 r& ^5 o2 p* w4 h好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢
! i+ V0 |0 K5 W; a7 q: w  C0 ~
! C* Z9 M& d9 h2 U0 s+ J8 e- S; F3 |, T% L' v
明白,可以叫他 PM 我的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表
6 |! q+ L8 q( I2 `
8 w7 p. \+ D. E* H. U6 p- x1 N; s3 H8 m& @/ `% F) c/ z

/ K4 _7 v* S4 U) {3 Q- v+ b  W不是非賣品來的 $ ^7 E2 Y. m1 F* x/ r
你有興趣收嗎 ?
7 j: \" D6 z! u( q( P因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售
; v, C; u" Y+ c# S# N3 W9 A. U* p: T% M有意的話可以 PM 我傾傾   
$ B$ d* x9 N% M, @
, R$ ^: |! f, \* o她唔介意賣俾cd的朋友嗎?* V8 H- E# P/ _; d* B
唔係每個女仔接受到cd的男士。

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-4-26 01:09 發表
: L, ^9 s/ o. j8 `( o
, d) ?+ D+ ^6 {( m/ q2 G* U4 i  |) R' G
她唔介意賣俾cd的朋友嗎?
1 {3 Y2 k, y% x5 `/ [8 E* q唔係每個女仔接受到cd的男士。
% Q/ \9 u; b- ~4 R1 O9 l3 C# C2 ]
- @+ f6 P% Y/ _- J. ^& j' D" v' d; i# _% V8 {- \
至在清位而已
( T  X6 ]3 n: @' v5 f1 N好過拎去掉啦,浪費晒 . t! ?4 ]$ I1 _3 W  u
她不會介意的,大家都是成年人嘛,有思想的
" R+ e+ ^" t9 B7 i" M
0 j/ f- d; S- F3 I9 _  V

4 i; U7 y- J8 v+ r+ t
這樣滴思想應該算訴較開放滴捏

我鍾意第一個!!!

好想佑你女友係點的人

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-26 14:43 發表
, G: h* @* Q% F0 c0 ~好想佑你女友係點的人
' t5 ]8 E4 V+ j: a
" J$ y( u1 e4 ^0 Q/ [& h

% D: X9 S" z1 ]3 D9 L) d嗯,估成點呢

喔喔好性感的bra我想要我想川看看耶

真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~

引用:
原帖由 happysky 於 2009-4-26 21:30 發表
, K' p& t. s/ {6 ]真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~
  e- g+ F! I" a6 o% y
0 X) ?1 G) s& O9 v, }0 V# i, X- R9 o8 u- e' j, p1 u

+ r. V9 K! L: z9 M某程度上可能會令人羨慕的 # v0 d7 |9 F$ a* z- x5 N
不過相對日子太久會有點厭的感覺 - ]* g2 E" m, }
慶幸到現在我還好享受這個過程,一有發現獵物就立刻行動,這個是十分剌激的