嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

問一問咁多位嘅意見

問一問咁多位嘅意見

大家覺得邊隻自慰方法爽啲
3 o" J$ o, v+ F- S. I我試過絲襪,二手絲襪,二手底底同condom
% e$ u/ r" Z$ }+ |/ s+ d' a7 `絲襪同condom就好爽,而底底就無乜feeling
+ z; j9 a- i' \' V7 B而家想買女性上衣同底底加絲襪黎玩,想問下大家係咩感覺。
# [% M6 I) K8 V* }Ps.最近果幾次先有用ky7 v( }' c# J6 ]
如果有更多更爽嘅方法可留言話俾我知,唔該咁多位。
覺得好的就按一下感謝吧~~

用底裙超爽二手好小除非去順

加埋自縛啦

引用:
原帖由 yshlmtwo 於 2014-2-18 01:33 發表   
9 ]! Z% w' {2 M2 E: I大家覺得邊隻自慰方法爽啲, m+ E! R/ ~. x  f1 w
我試過絲襪,二手絲襪,二手底底同condom( D/ H; t6 u! P% }/ N6 }, Y
絲襪同condom就好爽,而底底就無乜feeling
( m7 f( x& Y& P# j( u而家想買女性上衣同底底加絲襪黎玩,想問下大家係咩感覺。
" X& m! Z  ~1 y( G+ [# S7 @Ps.最近果幾次先有用ky* x, t5 e7 w1 Z: B! j
如果有更 ...
! s% m, G0 Q" |4 x5 v4 d" M4 g

1 l. c% ~+ N" h) S( }/ cthe pant are the lace one ?

直穿cc會好爽~~~~
https://www.facebook.com/poypoypoy1984

回復 4# misslady 的帖子

No ar
! e8 _3 k* w( P0 f+ A/ `未玩過lace

小妹多數用校服

我鐘意一路聞牙妹d底褲一路打飛機

著校服裙, 直射校裙

我會全身著晒女裝,然後自綁,扮比人打劫或者綁架咁O黎自慰

幾樣野都得喎,可以用condom,8 g+ Z9 I, V) D/ k+ }
再女裝底底,再絲襪!2 X4 ?7 O. o, V8 q0 h

8 V7 p. D, T! O& I! {- O咁就可以盡情發射,唔驚整污漕,
# F6 F4 h+ A% z又可以慢慢享受!

引用:
原帖由 jockey4605 於 22-2-2014 11:18 發表   + f" a3 }# j: S" W
著校服裙, 直射校裙
: ?# o* t9 T* z9 @
( j5 Q: x7 x- R4 [
姐姐5怕射污租d校服?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

我就著住校服直到射完, 又或許著女裝白恤衫射囉,# u- `1 e+ U2 I/ k+ E8 O, m6 Y
兩樣都是幻想自己被人....................

引用:
原帖由 kingphone 於 25-3-2014 21:52 發表   7 s% `" w, |5 H: ~
我就著住校服直到射完, 又或許著女裝白恤衫射囉,
- ^7 ]. l+ Q7 {8 K4 o& b兩樣都是幻想自己被人....................
; B! F* f% y+ q0 y6 y' a' E& c
4 ]) w2 Q( Q# L' y; v' C  v
我而家有時cd後系玻璃窗邊打飛機,幻想對面有人偷娣

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-26 09:19 發表   : n  G3 s6 l4 X- A
/ R. a# T$ i6 s7 V& j3 W
1 H  o- k+ h) E$ {+ S
我而家有時cd後系玻璃窗邊打飛機,幻想對面有人偷娣
2 ?& ?# A: G. e1 F咁都得,如果對面真係有人睇到你打飛機,跟住影埋相.................

引用:
原帖由 kingphone 於 26-3-2014 21:47 發表   
; l) m% E$ b3 ?; \
8 i$ b4 Y- @% O4 }$ P3 a0 k( @咁都得,如果對面真係有人睇到你打飛機,跟住影埋相.................
, \# U; {. ^8 E% E" M/ a1 ^/ L9 n; `
拒最多咪以為有個女仔系度挽

最近訪問的版塊