嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

問一問咁多位嘅意見

問一問咁多位嘅意見

大家覺得邊隻自慰方法爽啲; Q3 g$ ~% j' E1 [. ?! n- ?
我試過絲襪,二手絲襪,二手底底同condom
1 H8 K6 ^" u! o4 q8 |( y5 Z4 j) z/ x絲襪同condom就好爽,而底底就無乜feeling7 e5 u  y4 Y; x! f0 D
而家想買女性上衣同底底加絲襪黎玩,想問下大家係咩感覺。
: D3 E8 d" E$ E: K9 C, z2 ]Ps.最近果幾次先有用ky) b  {: R( B. i& r9 v
如果有更多更爽嘅方法可留言話俾我知,唔該咁多位。
覺得好的就按一下感謝吧~~

用底裙超爽二手好小除非去順

加埋自縛啦

引用:
原帖由 yshlmtwo 於 2014-2-18 01:33 發表   6 R. p6 e. s6 ~' A) P
大家覺得邊隻自慰方法爽啲" A5 g8 ?3 j! B8 I# n; {' d% t6 ~  |
我試過絲襪,二手絲襪,二手底底同condom& N% P) u6 Y0 h" c+ R0 o9 k
絲襪同condom就好爽,而底底就無乜feeling& t0 b; ^+ G- e! ^2 ^. J1 v: C: n
而家想買女性上衣同底底加絲襪黎玩,想問下大家係咩感覺。
) x, ~5 P7 I- X$ _) f& P) OPs.最近果幾次先有用ky
5 @9 R) O7 C2 [+ Y& ]3 |+ ~: `, B如果有更 ...
& ?  o/ q* \# k# g' l1 u5 `; w6 d9 t! \) w" l4 @, o- {! f8 u
the pant are the lace one ?

直穿cc會好爽~~~~
https://www.facebook.com/poypoypoy1984

回復 4# misslady 的帖子

No ar
, i5 [. [/ ^# m' I2 O6 Y" G未玩過lace

小妹多數用校服

我鐘意一路聞牙妹d底褲一路打飛機

著校服裙, 直射校裙

我會全身著晒女裝,然後自綁,扮比人打劫或者綁架咁O黎自慰

幾樣野都得喎,可以用condom,# i' S& @& o7 \  K. G5 M2 N
再女裝底底,再絲襪!
1 {; S" A8 G7 K$ N+ R1 i3 J2 W! z! m' X' V& Z" R% a
咁就可以盡情發射,唔驚整污漕,6 n$ F  b" A1 r1 i/ _7 u
又可以慢慢享受!

引用:
原帖由 jockey4605 於 22-2-2014 11:18 發表   0 ~, o0 l: @" u3 F# Z/ f( s, M1 H; Z0 |0 y
著校服裙, 直射校裙
# h" I# m( |0 a/ B" e! ]& x
, N8 H2 J4 G9 U! b姐姐5怕射污租d校服?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

我就著住校服直到射完, 又或許著女裝白恤衫射囉,! u) G- g, s" s' Y% c& `
兩樣都是幻想自己被人....................

引用:
原帖由 kingphone 於 25-3-2014 21:52 發表   
( O7 {1 C; ]. c% I: q$ n% i我就著住校服直到射完, 又或許著女裝白恤衫射囉,
8 @; |8 n7 V: F! e$ q兩樣都是幻想自己被人....................
, K$ c$ n! b7 r. P8 U
4 R6 g7 w. P0 l" J我而家有時cd後系玻璃窗邊打飛機,幻想對面有人偷娣

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-26 09:19 發表   0 U$ h4 ^. T4 I( g, H
! u$ f, d, x% ^% q/ W
1 }9 L' d+ J+ U; ~) d1 V1 P/ w
我而家有時cd後系玻璃窗邊打飛機,幻想對面有人偷娣
9 M% Y4 e* U: a$ ?  F2 W3 S7 E2 ~
咁都得,如果對面真係有人睇到你打飛機,跟住影埋相.................

引用:
原帖由 kingphone 於 26-3-2014 21:47 發表   
9 I2 x( P. b9 A/ t  _: j+ g7 Z0 ^: H4 D. v+ t
咁都得,如果對面真係有人睇到你打飛機,跟住影埋相.................
4 K, B, p: b: P

$ t% {6 ]! k2 t& t9 Z9 q拒最多咪以為有個女仔系度挽