嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

M巾點固定系底底度㗎?

M巾點固定系底底度㗎?

星期六買左就即刻放左系底底度7 e  X  K0 u$ C2 M% F  b
不過唔知點固定塊m巾系底底度
3 z( L1 |1 ]4 P; n# ?行得多,佢會跣泥跣去8 \( T2 ~  g: A& u
請問姐姐系點固定m巾㗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj

引用:
原帖由 Marie0749 於 20-1-2014 14:56 發表   1 d' A/ _0 h: W  v: V. D# E" R
女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj
, J8 `5 W" `) m8 i

y0 t& m! b( T) J) _我幾日都放左系底底既正中牙$ G' m) a% n2 Y
但系呢,我行得多塊m巾就會移位
* s- P( M' q6 Z1 _8 L點先可以令佢唔旭牙?

M 巾唔係有雙面貼架咩

你冇蔑貼紙咩?

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 15:50 發表   ) D# p4 \8 P; b, a+ a' Y" e' Z
M 巾唔係有雙面貼架咩
; x3 y; v7 P& x% _, ^! ~, K8 r% G; Z  s6 b* n: w
我貼左兩隻翼㗎啦

引用:
原帖由 Eva0313 於 20-1-2014 16:02 發表   
$ m4 q; v# D: j9 g你冇蔑貼紙咩?
1 M$ D0 ]4 V, _  V
# F2 `9 C8 G: K# i2 A! `6 M- n' O9 ^
貼左兩隻翼
' k+ W& p5 K/ a/ g5 r- B3 |但系都固定5到

中間都要貼架

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 17:50 發表   
+ F, |3 U; {# G7 F+ C中間都要貼架
& @, X2 J- q: ?; |撕走埋張紙?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-20 18:00 發表   
0 T* A8 S, c" H3 H6 L, A$ x( l2 d* B1 w
撕走埋張紙?
/ s; p4 l+ P; V0 }( Y( D$ I
一定要的...翼點夠力..

撕走埋張紙 因為有

首先一定要撕開雙而膠!
$ G) T/ P  C0 |( T. T: I5 u% X- A# g1 o8 A9 m2 C* h
另外,如果底褲係男裝,4 D9 `7 f5 _% L8 B5 \3 b! C
因為下面比較闊,所以護翼會比較易甩!

箸女裝底,會貼得揾D

攞走晒D紙咪貼得實

著女裝底底先貼糸正中間

引用:
原帖由 Umi 於 20-1-2014 22:01 發表   7 C  Q+ o8 u, M9 }/ [) s
& a" d! [2 {- e8 C) f& X4 e6 h7 M
一定要的...翼點夠力..
0 d  ^/ D6 E1 u0 C) p

# Z9 v9 v: x% Z. ^琴晚試左啦,無走位啦!

引用:
原帖由 michaelyip 於 21-1-2014 04:20 發表   
6 p  `) L: C$ n' O* b: T箸女裝底,會貼得揾D
" n' g8 R1 o; e8 u! e9 V# b5 N/ {7 J: [3 `, v
阿妹d底褲我5岩著牙
& C, ]1 g# F. l6 O' C前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底

回復 17# ZOE.HO 的帖子

自己買咪得囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-21 08:54 發表   
3 A" ]) f5 F$ B/ P( i& n' _$ L0 C; r  e
5 |+ }, E- v' W5 l5 j& S1 [
阿妹d底褲我5岩著牙; {3 n% Q! G9 N1 m8 F
前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底
4 R+ p$ b3 v- C5 ^5 [5 p! k你阿妹有冇發現?

引用:
原帖由 Umi 於 22-1-2014 01:50 發表   # B- f3 k  v6 x

! i+ a3 ^/ o, ?% u8 X8 O- u0 c你阿妹有冇發現?
' Z3 _' f1 t* J4 ]& U) ]$ W! i
; ?7 }: E, k* C: d5知牙,希望無la