嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

我買左件玩具準備開發一下前列腺, 請教大家
# }4 I' J9 }/ d  r4 @. ?你地玩前列腺, 通常可以高潮幾多次先射精?- }8 ^: p: `! T2 {9 _6 U9 x
同埋玩幾耐時間?
3 ~) L# x( @! ^, F2 Y
; S' I' B9 s( m7 |) p9 E/ k[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:06 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未玩過喎!乜好好玩架咩?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-11-18 00:04 發表   7 Q, ~3 W; @8 O, a! H, n
未玩過喎!乜好好玩架咩?
1 h+ r+ O0 k+ \' Q7 a

4 z( B$ p/ ]& q可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:08 發表   1 v- D6 B9 a1 H; d$ j0 Y7 }# x" D
, a" e6 ~. V$ }) U- m! D  A
6 a/ {  r9 W# P9 A$ \
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺
) R8 k9 V" p0 t9 g! Z8 a$ ?9 y  p- b2 n! K3 D. j0 u) k" @0 w& R- Z
我亦很想得到女性高潮⋯⋯

是什麼來的?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-18 10:29 發表   
9 q# L/ i. c6 r- J  Z
# X, p0 w. Q, u+ J8 ^% x# x) }
* c8 E# d" r7 K$ P6 D- O! G我亦很想得到女性高潮⋯⋯
* i/ J* I5 p2 Q& s  \
5 Q2 r9 d6 N0 d; `; W
乜你唔係好有經驗?!

我都好想試

可以講解下嗎

未玩過喎!乜好好玩架咩?我都好想試!
9 `$ U* |* i' u  Y5 k) V- {

原來咁多人未玩過!+ ~2 ?1 h5 ^+ |' B
買左呢隻,入門版
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都要到虛脫無力才肯罷休

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 12:44 發表   
: T5 z- A7 g8 N. z! |7 t( o3 G$ o2 p) E: f/ g* [6 Y* J7 q

. a' S0 m" P: F) T7 r: r7 O7 E3 N乜你唔係好有經驗?!
7 e0 [& H& ]/ H
; N: y, |. m) k. [3 k
不會每次也得到女性連續高潮

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 07:35 發表   ( h9 q8 ]& r# N% n. l( t7 S& F
. s/ g: b; J( H2 v; p
) h/ w$ @  X# X0 ~) r8 E( m
不會每次也得到女性連續高潮
  E4 K2 Z  @* |6 @* w8 [2 E- r8 t$ N
' M. N- y7 M6 y似乎想享受都係有D難度

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-11-19 01:30 發表   
6 F0 F# W1 K7 l- m都要到虛脫無力才肯罷休
% \( ]4 X$ s2 N( S( v0 a
3 _7 D1 _3 q( S, h! n玩幾耐先會虛脫無力?
! Y. K: n/ u" g$ B好想試下女人持續舒服到抽搐的感覺% ^' t( `: V/ [( X+ B+ C
7 Z# ?( T9 z# O$ Q2 v# `: g# i
我看過你的教學, 請問為什麼浣腸後先喝一大杯水,再等約半小時?4 X+ R+ b* O; A2 }
9 ~+ s0 ^5 {0 K; t! I6 K% M1 m

玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 13:13 發表     [2 {. i6 q: b0 P
玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得
3 p8 f2 A$ g% q+ X$ w
/ p. y: ~$ N+ B* w你用咩玩具玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-19 12:37 發表   5 q  u! U' r* b0 D: U7 Y

. B* ~, C& W" t6 f2 ]3 h9 D1 D) y# t+ g- P9 \* I* @$ @+ |" ?
似乎想享受都係有D難度
' K" ^( t# Y7 q& _4 S
  e" r  @7 e6 x4 }# F9 f看看我的玩物' v* L# [. m+ B. ]: a
http://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html5 q* H4 |$ K, _
很多時只有快感⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 15:11 發表   
6 h4 o8 ^- `& g4 @* X. I9 P0 [% W
6 D6 g9 |$ f# ^6 o+ C/ C3 D
看看我的玩物
1 H9 |4 ?: o* M2 O2 ohttp://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html( I; }0 P% G" j- Y5 \8 r# X+ ^1 p8 r
很多時只有快感⋯⋯
: R# ~( m; D* u" \; u) M9 F! d' e4 ^

! t- j4 f& b: |2 d  b8 }我果支都有震動
) C* s, N/ B; h, w( s7 w1 j遲D開發成功想買搖控玩具出街玩. |. W% i( P5 s% l1 @1 g2 q
趁著放學時間,在一班女學生身邊,享受快感高潮一定好正

回復 16# xrm6013s 的帖子

乜類型都用過哂' v+ P6 P4 Y0 L
平又有貴又有
2 g" t+ y' }  d- R
4 l7 C: I& d! v, ]) A9 s3 D& ~係未試過炮機

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 22:20 發表   
/ d7 B% q) t. ^8 r2 P: i% H/ p乜類型都用過哂# P$ c0 z+ U. P! c+ a( i# O' t
平又有貴又有
+ R9 o% g: Z- E. @& [5 z
3 `( E+ Y( h' U( n係未試過炮機
3 d2 r! M( ?9 j* E# j, `2 [

e5 U  F" |% `& D5 w5 R" m去唔到高潮, 咁有冇舒服感覺?

最近訪問的版塊