嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純約炮 TG group (謝絕7頭)

純約炮 TG group (謝絕7頭)

為咗比一心想約炮的人有個真正的約炮平台,特意開此group。1 w/ ^% n  y2 h3 \4 b

1 V" U  U" X' a. Y. ]https://t.me/+GselD9MhI_k2NGU1
8 M7 ~" d  o0 i" v  i
, h3 V+ {0 g" s  I! w9 y) S4 @) w任何類似 Alexia 呢啲7頭,請勿入group
2 g- q4 ^3 T6 M! I3 Z
+ h6 n' I" \8 |& I8 b0 Z5 x[ 本帖最後由 kinkikeith 於 2024-5-5 13:44 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

再次強調,呢個係約炮group,要吹水唔該去第二度。

已入 thanks

條 link已過期,請問一下有新的嗎?

錯link?入唔到呀

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2022-3-2 10:40 發表   
& [) Z. A# S& P# \錯link?入唔到呀
: o% r) M: w# J3 k  n. Z! P% q; r7 ^6 M7 l5 V+ X: `  ~. Z
已更新了,你再試下

都係入唔到

引用:
原帖由 Kison199 於 2022-5-28 18:41 發表   
; ^) ~7 B# F  q/ W# u都係入唔到
0 j" D$ g, `* H$ U' y, i* G

% C# z; X. ]  P& W* P% A6 p5 @可能係你唔夠硬

有没有伪街群啊

引用:
原帖由 Sunnycd 於 2022-5-29 12:55 發表   / w: K3 @5 c; v3 z; T
有没有伪街群啊
7 p9 K2 A4 C* }/ i. _% b9 J  v* |# F- Z- _
請留意標題

回復 9# kinkikeith 的帖子

硬唔硬就要試過先知
0 l  u- n  \; ^2 i$ r
& }2 s- ~. l! \) V& D[ 本帖最後由 Kison199 於 2022-5-31 07:12 編輯 ]

引用:
原帖由 Kison199 於 2022-5-30 16:21 發表   ; {: Z& O" }( |: o8 o! E& L
硬唔硬就要試過先知
+ ]$ W8 V& r! R1 H) H9 W
8 e0 ?% @4 F0 U8 _) {唔止要硬,仲要大支

已經冇左?

入唔倒喎。。。。

入唔到
一個似胖虎的直男卅185cm卅Teddy Boy
TG --->https://t.me/DMJbxox

引用:
原帖由 delhang 於 2022-12-12 15:46 發表   ! U& h, @+ E! ?$ C* X8 F7 _: V0 I
入唔倒喎。。。。
) i2 A" |4 |+ I  Q, O7 c$ E
5 d5 [. Y5 S; ]0 n. ~* K硬咗之後再試下入

之前join過但係唔小心退左,可以入返嗎?

引用:
原帖由 Kelkc 於 2023-1-8 08:55 發表   
( d2 C0 ]- T8 |" q之前join過但係唔小心退左,可以入返嗎?
% x$ P3 @2 p' ~7 C, }, J7 S: f( a
唔可以呀

can send me also?

最近訪問的版塊