嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人同我一樣都係戀鞋戀絲襪架!?

有無人同我一樣都係戀鞋戀絲襪架!?

吾知點解我聞到果種臭味+汗味就好興奮
, L9 v/ ~1 F4 C( v. a1 b; }- F一齊交流下呀
覺得好的就按一下感謝吧~~

小妹是個戀絲襪狂耶

引用:
原帖由 陳美美 於 2012-1-3 23:59 發表   
; T- D) `+ a* _* B5 x9 r2 m小妹是個戀絲襪狂耶
& F6 b# {% h- m  I我也是哦!!我曾經在網上買了一對二手絲襪很臭的 % y) f1 A4 \5 j
可以跟你做個朋友嗎?

咦, 我都係戀絲襪同戀鞋架喎, 可以做個朋友嗎?

me also 戀絲襪狂...we all can be friends...^_^

引用:
原帖由 陳美美 於 2012-1-3 23:59 發表   
: j) t& k( {& {8 a8 a- E( M小妹是個戀絲襪狂耶
" m2 l: E! W0 W6 G0 [# D
1 O* P* d# f2 X8 p8 U% y
我都好鐘意絲襪o架, 尤其空姐壓力絲襪, 可唔可以做個朋友?
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

引用:
原帖由 winniegobby 於 2012-1-4 16:32 發表   ( e" S' `6 M( k# m
咦, 我都係戀絲襪同戀鞋架喎, 可以做個朋友嗎?
' ~, i8 N- Q3 q9 ~當然可以啦,難得搵到同好
. ], j. Y- l; @& S有msn嗎?

引用:
原帖由 Black_Pantyhose 於 2012-1-4 17:49 發表   # Y( s  W7 n% f6 A* }/ \
me also 戀絲襪狂...we all can be friends...^_^
8 A' p( N, g. O2 {" H- o7 g  R" u% @5 ?; I
yes, 4 S( C3 \3 O5 r
Pm me ur msn

引用:
原帖由 ph2007 於 2012-1-4 17:57 發表   
; E' G7 D: m& \5 o/ y
; S) E- A1 J8 P  O1 r) p$ c4 g" }$ k( D/ J  M
我都好鐘意絲襪o架, 尤其空姐壓力絲襪, 可唔可以做個朋友?
0 k; _' s0 g  K% S5 I
可以呀: c) [4 L! v6 h) U
你個簽名好正 $ {) M/ ]3 ^  i) \7 Q; H
Pm me ur msn ok?

樓主, 我已經pm你了.

引用:
原帖由 winniegobby 於 2012-1-4 21:18 發表   
1 v$ j. K$ Y3 Q9 d( B  q8 o樓主, 我已經pm你了.
$ [* X8 c5 P" P8 j& `* \
added

只要係黑色0既絲襪~~~不論咩花樣~~~~我都鍾意~~~~~~

引用:
原帖由 ilovesexy 於 2012-1-3 23:44 發表   ! c/ s, A9 |4 b$ x
吾知點解我聞到果種臭味+汗味就好興奮6 r$ j' T" A6 A0 j
一齊交流下呀
- b6 c$ y0 G3 D師兄我都係戀襪~~~

回復 14# 愛腿之人 的帖子

我鐘意上體育堂的白色波鞋

我係戀襪戀鞋
. w: Q- A) }2 [, {4 A$ c  jSAME WITH YOURS

我系超级中意丝袜同高跟鞋的

黑絲

引用:
原帖由 ilovesexy 於 2012-1-3 23:44 發表   
/ t8 t) w1 v5 |9 e5 c8 i$ d6 I吾知點解我聞到果種臭味+汗味就好興奮
: P& u: R' q' G$ o
( y$ Z/ y0 ~& s3 U! ?9 N

9 B% b: F3 k0 `2 w( D& X0 r
6 ]- d, j6 [5 v% Q  z: [$ C) f- @+ \) j6 [1 o

; B  ~! ^5 f* m& m2 b: H/ e
7 J1 {2 s( S/ l- }3 t/ T- h! @4 `. X
是啊!女性的物品總是好像有種芬芳氣味、叫人心神向往,確是惹人憐愛 - - - - - - - - 。 據說這是因為女性身體是會釋放出一種叫‘ 費洛蒙(pheromone)’的性吸引素,並散發到她們的衣飾物品上,所以女性的物品嗅起上來是總是「軟軟香香」的;要是cd們身上也有這種迷人的東西你說多好啊!
( k, w6 j, R9 m3 H, E) m! q
5 e  n9 s) [5 C, p6 F5 K請參看:
6 Q3 ?$ F4 N- e" hhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35807&extra=page%3D1
& G  k4 t" W" @6 @0 a4 P5 I% F8 P1 e. C3 g$ {: r+ I
! j( m5 a; m4 d6 k
# a; e  E6 ^4 A% O0 j  }
$ {1 _& ]7 W+ p" ^* m2 J( J+ V
8 l# k/ w! b$ J+ [6 e- F) ~
.

偶是個戀絲的