嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[泳衣調查]

[泳衣調查]

廠商告知.... 4 U) Z+ [9 z6 x/ W
* c" u( x; A% J2 W) X% g7 b# q
有一批純白色bikini 可以用優惠價賣畀大家8 U8 `: R# F& h1 N8 m+ b
但我想知道唔知大家有冇興趣呢?
- {0 P/ J' r* k9 `$ }# m( H* T2 k3 j  x$ {, W% ~
價錢約: $50 (不含郵費)+ t' ]8 a% H3 ^7 a9 w3 w
呢批貨本身係出口歐洲, 淘寶貨冇得同佢鬥(質料)
7 j' U* Y6 s, R$ R; v; G* p& K8 t7 r5 d
希望可以盡快得到大家表示...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果真係50左右; A0 V8 j. g8 S. T7 Z5 W
我就真係相當有興趣2 h0 B& `2 R  Y5 [2 R

) v$ X& b9 C. H1 q2 E0 B問題係,郵費點計先
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-5-5 00:26 發表   
6 D3 v0 b" T$ X2 H如果真係50左右
; x4 S( G9 J. \7 x我就真係相當有興趣$ l" Y3 ]8 Z9 X+ m' K, |  c; s  [$ R' E
" D) K/ }: ?- |4 o- H8 o( y- }
問題係,郵費點計先
: T" w) u! p: C# S7 `7 s
大約$10到啦....

除左比堅尼之外仲有冇第二款?* g6 ~. K. h, p+ @+ I
有冇相?

真係50$既話我都想要

有無相參考?唔該

多謝妳!係FREE SIZE嗎?有相看嗎?買兩套可面交嗎?

hv photo see see sin?

有冇一件頭架?/ s' m1 v  V1 e# ?
我想要一件頭白色泳衣, 周圍都搵唔到

引用:
原帖由 ☆↗天使娜↘★ 於 2010-5-5 21:38 發表   6 ~4 O& s) ^# j. O+ D1 t4 w$ w
有冇一件頭架?
! l. s: d  K. S我想要一件頭白色泳衣, 周圍都搵唔到
! q, e) p0 f2 z
暫時未有, 要等下廠商有冇貨尾至知* J1 R7 j  A( R& p
(因為d 貨本身唔會內銷, 只出口歐洲)

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-5 20:42 發表   & c: }% G! y7 N$ b& |% H
多謝妳!係FREE SIZE嗎?有相看嗎?買兩套可面交嗎?  
. N1 G4 E4 D% h' W# z: S* {( B係呀....
% m3 i% F5 c/ D# c' Q& `相呢... 因為我日日要返工... 好夜至返...
& p/ q3 t2 D- ~5 @9 S; s屋企又有人喎... 所以好難搵到時間影9 h, A4 D2 [( R- Z+ j4 g) m; P7 ~

: G% w/ @4 W5 U個款就係一般biniki.... 但就係純白色.....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-5-5 08:47 發表   
& E( l6 b5 x# N* ^; T  i3 b除左比堅尼之外仲有冇第二款?) h5 y( I" U$ ]# A5 h
有冇相?
' d% m8 p# u2 a6 F* v1 }7 {請留意cd買賣中心

我不夠胆在沙灘或泳池著............
mandy

面交可以嗎??

期待相片中……

有相好d, 仲有係咩size

what size ?i am interested

咁依家即係搞成點
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-5-27 01:12 發表   ' ?$ A9 ~+ S; z2 E
咁依家即係搞成點
+ A2 o1 N+ m% _# B; M7 C5 M; I* O
有興趣人士太少... 廠家唔肯平賣畀我....
! F2 P) ~0 a+ R+ W: q( q我只可以賣我多出既少量(1~2套) BINIKI....$ a- _' Z/ r  G1 R6 _" e
詳請請留意CD買賣區...

引用:
原帖由 asdpk852 於 2010-5-5 09:22 發表   0 n+ I/ A" m3 ]  h; ~
真係50$既話我都想要
9 i/ |6 e' i5 P! h7 b

. @, z0 v% }* V9 B& x! I吳怪得百幾蚊刀要睇住駛la0 ]& L; A' g7 \4 i
btw幾時著俾禾地睇ar
# ~9 F* P- ^/ [1 h* f# o; [: W& `. S" s8 v

最近訪問的版塊