嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

直男想比挑逗

直男想比挑逗

我係直男,想試下俾偽娘姐姐挑逗下,我180高
4 Z3 S# G' ~6 V) u; \$ k3 D7 u+ k+ e: h3 M/ |+ a/ s3 z
有意請pm比wechat我
覺得好的就按一下感謝吧~~

decade123321

Thanks for sharing

哈哈,要相互相成嫁
wechat---- FireredRose

歡迎pm我

好想吸乾你,pm line比我啦

你幾歲??

最緊要係有冇地方先

引用:
原帖由 黃小妹 於 2016-8-4 02:17 發表   
( f2 b. \% H: a* _& \最緊要係有冇地方先
3 N) s3 ?  o2 a: Z  @! L% P, k
  `: D. P8 F; z  b- e

3 @4 {: T9 M3 f1 ^6 I3 }做人老豆做到俾人挽7 [$ q9 Q, H  o& U- T7 q
, d9 A1 s- ~, c0 O- q$ k

引用:
原帖由 AlexiaTang 於 2016-8-22 21:20 發表   
8 k# m( S2 s8 \9 uhttp://hkcd.tv/thread-12087-2-1.html#pid1112035
6 V+ |4 W2 T6 t/ n4 ^' W" `* ^
咦∼你係咪好悶

又係花生時間
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-22 22:09 發表   4 g: ?6 m. f- O- O  S  L
又係花生時間
3 K& D5 i* V$ c* ]+ A你似抽水站多啲

引用:
原帖由 黃小妹 於 2016-8-22 22:12 發表   ! J" L2 j* z; h5 q# S" Z1 q
# {# J5 m+ m2 I/ }
你似抽水站多啲
4 L7 f; Q6 k) M" U& o: G' c
你又係底死既,我都一早題醒你啦
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

有時間學人挽點解吳學下點做人老豆ne

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-22 22:30 發表   $ x* z3 u- T. E6 L
: }; O" m' m$ f
你又係底死既,我都一早題醒你啦
5 |7 s& O) B# z' u5 K  h0 a9 G咪由佢囉 當農歷七月時運低

做人老豆做到可以mud刀5g就同人廣話要買野重好意思廣甘多野

都總好過啲人死纏爛打 死唔斷氣咁 九唔搭八狗屎垃圾 唔好意思粗魯左少少

mud刀5識淨系識得怨老婆要離婚ge垃圾老豆刀好意思廣mud其他人垃吳垃圾wor+ \- s& u7 H  v8 o! S4 q. W
) r- U6 B+ u% x

最近訪問的版塊