嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識TS卅偽娘女女 或 奴

想識TS卅偽娘女女 或 奴

介紹下自己先,36 歲男人一名,178 CM 高。; Z: W4 i0 t" n4 w' t) ~

, O7 L& h$ @0 ?0 x5 l; L想識下TS卅偽娘傾下計交流下,之前都識過幾個CD 朋友,有見過面的。
! y5 N7 u, r3 O6 ]
7 E  {/ z+ h" y% N另外,我對SM亦有興趣,是一名男主人,曾調教過三名女奴+三名CD卅偽娘奴,如有興趣亦可交流下。
1 S- k/ S- ]( P1 U0 ?5 O. C9 N3 I+ i- T
WECHAT: newmath
, E0 H/ I: G: {) M1 x% l
5 {2 U3 D+ q# ]! z# ^3 @facebook: http://www.facebook.com/sm.mathsteacher
0 X) a% {9 l: ~' N- G; ^  x9 k
+ |7 T: j3 _* Q" i8 W4 uline: teacher07301 Q% E. d& V* m2 A/ F) y
& _( B' x5 F. A; ~! v0 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔玩sm得唔得?

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2014-10-3 16:19 發表   
$ t! Z& w$ W" ^# p1 k. |唔玩sm得唔得?
) y: I1 m' h! f. n$ g$ Q+ u. p, M0 ]6 Z4 {

$ J* f5 a9 x4 T
1 h/ P0 R+ [* O% h) R當然可以啦,否則我就只招CD 女奴呢。

老師有校裙比小妹穿起, 再被戴上手扣腳鐐調較嗎?

我叫agnes
# ]7 n) |( n$ g$ b/ A+ s[email protected]
喜歡 女生的模樣
學習 當個小偽娘

你以前點調教那三名[真]女奴?8 Y5 A) p2 r. ?  k4 N% u1 B
而且偽娘奴同真女仔總有點不同(起碼前面凹凸完全唔同),你打算點玩先?

等主人加女奴
. q% R; O7 r1 Ewechat : mlmm6969

引用:
原帖由 1980718 於 2014-10-4 01:50 發表   
( Q" l) t' K7 V2 x& S: H老師有校裙比小妹穿起, 再被戴上手扣腳鐐調較嗎?
) s$ p1 \$ i5 v. r6 |3 a4 y2 F
; \/ J: s& n# _! ?6 _, H不好意思,女裝請自備,我沒女裝提供的。

引用:
原帖由 agnes.B 於 2014-10-4 10:05 發表   
( k6 {" y8 m+ Y; D' L( x4 b- s我叫agnes  G4 w3 l9 V7 z5 F- y9 a- Y) G8 ~
[email protected]
7 l- |/ [. q  ]. c" K" p0 l; [
1 j" L" C1 C. l9 a9 @
你呢個係SKYPE? 定你有冇其他聯絡方法?

引用:
原帖由 stellaleung 於 2014-10-4 16:53 發表   5 o+ `$ a- `% E
你以前點調教那三名[真]女奴?
' m3 y+ K) h- }而且偽娘奴同真女仔總有點不同(起碼前面凹凸完全唔同),你打算點玩先?
/ G& @6 d( i$ n

: r) I, ^  x. g+ `$ d6 I我的調教都是從心出發,羞辱為主,係要令奴變成口裡說不,身體很誠實。
5 G4 e, H- T- B8 z
8 l2 A2 J! I0 W我有和CD 接觸過,只要她們自覺是女性便可以做調教。

引用:
原帖由 cd.coco 於 2014-10-4 20:37 發表   " o  m8 f% o8 u7 I: C
等主人加女奴) K" b5 x) S# N, ]
wechat : mlmm6969
; W& G# R& y) o3 D' C6 Z
1 ]" R* K0 G' R& d4 n8 B" o已加,但可以介紹下自己嗎?

我其實都想試…不過我係s系cd 好想用狗圈套上m男狗行公園xd
有冇cd一齊影相相??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-10-5 12:17 發表   / B  M9 e. T4 f0 c( f. |& h5 a; t
我其實都想試…不過我係s系cd 好想用狗圈套上m男狗行公園xd
* U( D# p5 y. F( V* ~$ M
( l  e8 _9 Z& I
# i1 g+ D- E; B- M" f$ D; J0 n  q
S 系我唔得了,我唔係M 的。

而家多數用LINE: teacher0730.
& `# p% I$ P( b7 h9 |
, r$ M& Q$ W. Q  f* ~2 O7 T有興趣ADD我傾傾,我最喜歡罰曳曳女學生0 A; x+ S4 r$ `7 I+ }" Q6 ^$ a

, i# a& H8 X8 x% A8 X[ 本帖最後由 過氣老師 於 2017-8-18 08:29 編輯 ]

推返個貼上去先,希望有緣人可以結識下。

最近訪問的版塊