嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   " p3 F$ k# d. ?3 p8 R
1 }" q; O9 C3 g3 D' L6 g5 o! E
無計啦,依家全人類都知果到易買嘛" ~( j: k1 U/ D4 [
一年前買過套不知名黃水手百五。  z2 j3 l% i5 ]: ~  A. N% z: `* C
我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
5 x6 _- c4 w' L. a2 h( [
! b2 o4 w9 Z1 C% B3 O" P但係有人話昌記都會問嘢架喎!
4 I3 P( R( W, s; Q" U我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
+ ^2 C, o- U4 F0 Y: ~
/ W: N& t9 i) [8 U# V/ z
9 u% m: F: E4 S8 B; k9 }3 A但係有人話昌記都會問嘢架喎!
3 X# F, V! E4 O: U& w6 F: i我自已就未試過
, o+ r/ Q& y7 M
我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多
& V: h* S) ~$ o7 K同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   , H: Z9 X7 x- c; F8 y3 A

1 g  [% M9 _  T  l9 o1 R' Q" B" E8 y, _, s0 }) w3 H. ]
但係有人話昌記都會問嘢架喎!$ A' f. U8 b1 Y4 F0 s
我自已就未試過
# Y( }" A3 Y2 C

`( x' t0 F$ J1 a. B; s. m) I/ `9 X可能係問你麥野SIZE......2 H" D# O: D8 _. x4 h
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   / w# [- E, F: ]) p- i; Z1 O

: f# V5 g( M/ [$ P2 V
+ W( H2 I, a% P+ Z! D可能係問你麥野SIZE......" K  @0 |0 H  _- O' @
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
. y2 b, O7 v) j2 w! k* }5 j

r- K; _' T5 ~1 a8 h, s5 A我係金鑰都會比人問長問短* e, l+ p% C0 D# ]4 v' r' T
問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
; ]. j( S1 ?& C" `0 l0 K- Y' X" o5 i) [9 x9 s$ }3 ~) a

: m1 {7 m* _: u. e但係有人話昌記都會問嘢架喎!3 D9 s7 C0 O3 L5 R6 q; A
我自已就未試過
* L- D$ L: h; \; i1 \無問喎!( B6 U: P8 v, g! E; s, U
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.. Q, \# u, v2 ^3 p
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.& {" c% i1 O8 L2 {0 W5 O
7 R, E9 ~" G. J! g" N% j5 z5 E/ c2 E

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   
' T6 c4 z: A: W2 ]  O" Z" |; p# m/ z7 N. Z4 }6 Q* t8 [
無問喎!
0 t7 ?& ?/ @. `+ c: L$ c! |3 [走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
: Z) Y# x& K7 A+ N; H仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
6 A9 b6 ~* i- L+ C

8 T+ L3 r2 V; o8 D有人話昌記好招呼4 |  C+ [& N1 F1 y
有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   ( ]& U: i* [3 n: B! A
- Z) _" ^" X" P& A* Q5 S
( f, O+ q$ e# _* V/ H/ a& v5 C" l% x
有人話昌記好招呼
) s3 L% Y# g) y( ^: m9 r: V  f有人話昌記好難買
4 h+ u7 b3 m9 i, K6 r
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   
% a8 W' S0 y8 K/ A/ V
$ b  o+ H0 E) T" @" \我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
% [4 I' X: Q0 P+ D( k& f' }& C# @' R0 z. ~! H7 g8 _# @0 j0 G
以前我都有去昌記,唔難的
& W  V8 |! ]' t& ?# E7 H3 ]& e# P但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   
" V, X: a$ L0 F- t5 Y4 I; I8 G2 H8 `& J# t7 U! p. }. n; |

% n5 }# d2 g' q. f( h以前我都有去昌記,唔難的
- m4 N) ~$ C; I! n但而家無去好多年,有人話會問
" V/ D! k, b; g8 d8 ^) i
娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度 : w8 R% C! A2 y& z/ x
我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題; i) S! K5 l* M$ k
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來1 z. j4 V6 K( v. p
; i0 X8 z9 R3 j5 ?' u) V: D
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   
6 g7 o& A* j/ G, |0 m! I$ @2 x昌記根本就沒有買的問題" ^1 J8 v3 @4 E1 e+ B+ {
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
. x, d7 K  W2 N0 J" `' t( b9 @- v9 r0 r, U3 e: o
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
6 L9 D) _- J8 S. A爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買' }8 m2 j+ [4 Z( x1 j4 B% C& e" m
沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2
0 z6 u* [- J) B自己母校最好feel呢!: l' y6 `( x$ b% D+ k
不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   
8 S) J6 C" }, ?: m: ]Me 2
  G( v! X4 Z' s4 H1 v- k! o+ C/ F自己母校最好feel呢!0 k) L; \* T. d1 u
不過我中意自己著
+ ?0 W1 _, d9 z0 Z* e& y) h$ T
有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正 ( ^% ^/ N8 f- d8 s1 {
如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!

最近訪問的版塊