嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴) s' I& ~# Y( ~# k
麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享
5 L4 Y+ |. Q6 K; ~8 v6 v小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表
7 T7 d: L( G- V& }& Y如果搵到同埋價錢唔係太貴
% a, E# B) M. _. L" Y  ^麻煩關照我一聲喎
- j) t+ }/ X8 A! @8 J! g% |) h! m4 u/ G* V8 m- P: s' _  P, Q
一定一定,有好野必互相交流.. 
$ ?: t* A/ r1 f. _: [$ B& G; N: o* H: T5 w! ~6 |! A5 ^5 L- {
下邊呢位真係當泳衣用:
0 Z" q9 W: o  S! Yhttp://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表
8 p+ z  k8 T) x7 x( l+ K邊到有得買先
8 o" q1 X/ g6 M& w" z+ k

c- F& S7 V" s# syahoo auction 有人賣緊..2 ?2 E0 N% s; I
不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表
0 ^* p; \, b: N- ~- ]; k0 [0 }
! k$ u* z; d& C: z* i
; G# k' N) z9 @+ m; w一定一定,有好野必互相交流.. 
0 Q% [1 T" Z% s6 J1 q- }
3 ^# q! m1 {: g6 ]" {) l下邊呢位真係當泳衣用:
+ O7 X, U; J5 T" b9 c! L$ Hhttp://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
) t/ A4 P' s1 m3 ~, e
5 a( i! W% o, Q3 ~+ m
& L" e1 \2 Q7 ?1 U2 w呢位外籍人任真係掂呀 . Q3 f$ U7 Z/ x- C
佢著果件應該唔係膠衣
, V; M) d+ h$ ^( S$ l) K濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:
/ D  }9 Q( _0 v/ Zhttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U0 f1 s1 b1 W8 o
  j" R/ v& M4 H$ e$ m( ?
呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):/ L9 W/ b% @% |3 n, r9 p
http://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀 ' |: y# d0 Z$ t- i5 ~' m1 q2 X$ e
喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表
: ~+ a$ K4 k/ C著埋出街果段最正呀
) U- g8 R. A5 Y喺香港會唔會比差人拉架
9 a1 z! ~! j3 j, y: b3 o
8 B9 `# u% a' F. \! d
哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表
" I( w6 n% \* m; y/ _有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架. J3 f# a' W: ]0 G
睇唔到野好無助咕喎
3 R$ q$ K1 F- \, W' h' V4 L! E8 q我直頭會返唔到上床...
) M9 x8 m3 ^- P' x+ _一定撞死都似
1 g8 v7 |! @8 F& N+ x) z% i1 A咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
6 V& C9 P. x! K; b' w我諗住如果頭套可以分開既話
7 Z. m2 ^) t& _! M" C' u天冷可以著埋出街,正呀
1 M, E; c- i4 Q) q咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表   x# K* F/ P  I$ U1 c, `
( d0 E) w+ J! M3 Q" M% h$ s
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
7 f! b' v! H+ [) N1 C' g: z/ q. I! C" T  m3 E: R3 [( m
咁可以响重要位置開窿啫..+ x' G2 O2 V- d0 w0 @

& h: d- t$ g; P
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 3 ]; b1 i0 J# N3 M- j& r. u
我諗住如果頭套可以分開既話/ G6 u; z4 H2 Z3 [6 w& y! C4 \
天冷可以著埋出街,正呀
' g! S: f& m" X0 j. u- K/ U) C+ ?
9 X) M( q! P" F  u' v: _! r
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  ( O4 V+ u$ r. q% {  }5 N6 E0 R
1 }% d" w* M* s" _: z
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表
) e6 V6 V0 k6 @% m) J膠既留番冬天著..( p) |8 r  v/ p% u' U
7 H) v% X$ T$ I! P: E3 p+ @
諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯   8 k5 O0 \! B- ?/ n
有神秘又有方便, 幾好   
' n) A/ j2 h$ c, ]" o8 C2 r0 V$ _
1 Y8 G3 ]1 B0 c; `哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:7 v1 s9 f. v% h2 E
http://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 # ], U/ U  i# b( u( j) \
' q, u7 n6 V) e& Q
' W, l7 H' \0 D
2 S8 [; f1 ~" j% c8 E
( T7 o) e; J$ p3 \4 L

6 z, P& Y8 o$ ?: f+ g
, K7 v3 b; o# E; o+ O諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  " L7 n+ V% T; W- P7 l# {- A
- K8 R& B! d( ]6 ~

3 D' E- G& c# H( U* P9 B5 y+ P0 n0 Z( t2 U3 A; c9 y- T
天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表 ' J  q& X' L, ]3 q& O
[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 9 v6 H' q2 J. t) Y' s  p" u
' P) z2 D. j3 `. P+ \% c: {

5 p* U/ E6 B5 F, J# l  x2 t( U) D/ u( ?/ {! u" p/ o
, K; J( e: b2 b- h% y+ B
" h# r+ w* j6 v. |

5 S! E5 v! o, I, J) h+ o3 e諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  " j) s* z$ |* v* V2 a6 z9 ^) ?4 B

2 M& Y8 q! C& G6 N" V0 F) h& r, v, ]5 u
# J0 _) u. Z- K8 f. U+ |- x" [* t9 B  N3 d
天冷好多時 ...
, }5 }! B2 }  v4 ?8 E# `5 b
香港地,我真係凍極都未用過手套..
# u6 A- {1 n1 \/ T: U6 T5 `..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日
  M6 p6 w$ d- r! [8 X上面一凍起黎都幾係野) ~9 B9 C" |5 r
所以呢件緊身衣真係大派用場
" j* y0 t% ]6 H+ s+ X. m) U# |不過下面點樣開窿% Q+ U, e9 i1 `- I. y6 E
真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方..
: u: ]# ]3 O4 z6 M7 x, M
  j# o3 H+ u, ?5 g9 @開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦..8 a6 @* Y, @* I9 H+ G7 _

6 {1 @  Z) z# l再唔係分開上下身囉..
( c( E! H5 a) ?8 V$ g& h. E0 T$ ^

分開左上下身感覺應該差好多喎 3 S: J) `# @& c/ R$ C1 F
諗落都係步姐果件方便好多呀9 f/ o. Q4 D0 V
由前面拉到去後面
; K# [  {) O, H# n2 }& o! y1 p6 [著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
6 H6 y5 ], L8 ?( d3 _. R/ _" P, R; x
2 M$ Y, s1 s  n6 ^# [; ?. F2 u
咁可以响重要位置開窿啫..
" |  M- m% u) B4 ^3 p" y
& a; {7 W5 Z# `& }! ^  q) ]( \* G# T2 q# Z9 Z
9 L% P$ Q6 C2 s6 |' y
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  5 W0 X$ c6 B7 L' Y* k5 }- p0 b+ f
! V1 j6 T: t) A9 [& A1 M! B( \! e
% B# D* ^9 e. a9 a! j
; R+ s( c$ r& Y3 l
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:! C% n/ V9 {( u) z
http://www.youtube.com/watch ...
6 d' G# c( M* r
開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:
/ ~. C! `9 U1 ?* [3 D  O& ]+ }9 k7 k! e
* O: e) u1 S$ ~3 Xhttp://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M' M2 Y- ^! F& s8 \: z
http://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg: \1 b' X% X5 K1 Q/ K! i4 V
http://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs
0 K# X3 ^" e  T1 ^http://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o

最近訪問的版塊