嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

學生鞋

學生鞋

大家有冇買學生鞋既好地方介紹???" P) T+ `9 b  |8 E
要多款and唔歧視.......
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,, ) R0 }( j+ A  N. B
好多返學鞋 我成日都去個到買

有冇鋪頭no.?" i  p. P* r0 Y; m* E2 X$ n! a
佢地知道你係cd嗎?* Z. U  h- o- Z' z% r$ c! E
我地點樣買安全?

是但啦2 S1 |' h5 W! \/ s1 G% u6 ?' C: c: o
無人會殺左你既1 f$ v+ u8 c8 B2 d
我仲夠膽在他面前試啦

有冇detail d既information同其他地方???
5 t2 l3 a( s" V9 n7 E有好似tomato既賣返學鞋就好la........

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 18:07 發表   
8 a. Y* w$ R2 b. t. [8 \0 }葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,, 0 z7 \: ~+ v0 r3 U# N
好多返學鞋 我成日都去個到買
% S7 z" |- f# q4 e; N. [3 h1 V3 u

- P! W" @$ T/ L% G( R  c9 Hwhich shop....???& ^% N2 d- _. C) W" L0 P
有冇名and around how much???

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 18:35 發表   
3 E1 x9 Y; C9 g+ J1 }$ M有冇鋪頭no.?
& x, n7 w( h: b6 P4 p7 x* K佢地知道你係cd嗎?
  @' a% i& J0 i; ]* \6 c! n3 T我地點樣買安全?
/ d9 L5 L; L3 j; h, A: W6 J: P( }6 D
鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣
1 D+ w' H; I* K0 X佢應該唔知..
: j: {8 g' ?2 W3 |) s) {/ J# g你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-3-25 18:46 發表   ; A! x( e& |) {0 ^$ ]6 N
是但啦9 c9 q; [6 r% Q# i4 [3 j4 Q
無人會殺左你既
0 Q5 b3 {6 N% N' ~! k% Y  Y我仲夠膽在他面前試啦
! Q& X. U1 q# f! b6 v. b/ Z
我都係直接試啦

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:15 發表   . \3 @5 i. n0 D* I0 X# Z/ ?. d
2 L5 n, r2 F9 g
2 P; A( |7 M( M% E! B, |( n
which shop....???
3 \8 p) z# F) V, P/ S3 I* d有冇名and around how much???
$ A- h/ p/ s3 i& H# ?店名:男女裝鞋專賣店 係地下8 }1 a. e7 t3 a8 C) |
返學鞋最貴都係89蚊

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 19:37 發表   ; f4 L: ^  e+ Z
" N, w( b) a4 O8 {* [- _% Z+ W
鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣 8 y% S! }& M4 ~
佢應該唔知..4 T1 i8 r" Q& ?% Z  \
你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,
! v& T0 ^" [8 O9 _  `8 O' m" \/ n' H' a0 z8 ~
附近有咩鋪頭呀?' T6 V" B" }9 V% A: {# C
咁樣可以收細範圍

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-26 00:10 發表   
  P+ L/ o" {7 m" |2 i  X$ }5 P( Z  R  b4 ]6 }% Q& m& V: A8 {) S

& Q+ S6 ~1 u5 D8 {( y% V* b7 ]! M8 O附近有咩鋪頭呀?! f4 D  m6 m7 i/ t3 I" @1 X9 Y
咁樣可以收細範圍
' s& P  s! e& w, O; i8 j9 X對面有間涼茶鋪-3-# q& `: a1 N; R1 N
隔離有間金行..

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-26 07:08 發表   5 e& D9 N0 I7 \% L* D( m, Y
# m6 K& T2 Z1 z1 n$ n+ \# o
對面有間涼茶鋪-3-
( q' {, A& |6 s- h! E$ ]/ m隔離有間金行..
2 K6 r" m" g  s0 y6 e+ C4 [+ M  l- P7 n- u* W
姐係日本城後門行出黎就見到果間?

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:14 發表   
1 N7 R; R  o' ]有冇detail d既information同其他地方???
- k2 k; n6 \$ w1 ~9 _- P+ a* R7 t有好似tomato既賣返學鞋就好la........
/ Z. \$ `: e8 S, k" \2 O
; F$ v1 {: }( H7 A" [tomato有賣返學鞋咩?

# o. @" m* K  V1 C: \不過冇咁大碼* Q( g% I9 O( i; u* x* Z
好似到40碼...

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-27 10:07 發表   % u( L( X2 x1 V
7 @/ w( q, o5 p6 r4 f
) I, o0 p3 U+ v" L
姐係日本城後門行出黎就見到果間?
% U) m7 |9 U" T
係呀

作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   
# a" t8 y7 m; y' _& j2 s, t' Z) ~  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
) B4 n, [: K$ T2 N0 k9 w6 O7 h$ B; a2 x2 Z- }! A
咁慘........佢做咩望你ge???

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   , z" w3 ~" D1 j# u9 y) h
  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
' E, u) N: I) s  j* ^1 N邊個呀姐-3-

有43碼的番學鞋款多嗎?+ ^% F- x1 h1 W3 @  C
是不是每款都有?

引用:
原帖由 ghi 於 2010-4-13 18:51 發表   . d: I( M3 h/ @
有43碼的番學鞋款多嗎?
' d! ~) @2 V: O) B$ M  w, u是不是每款都有?
6 ]. A7 q) Z" k得2~4個款有43號-,-

最近訪問的版塊