嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人知道邊度有大碼既學生鞋賣呀?

有冇人知道邊度有大碼既學生鞋賣呀?

有冇人知道邊度有大碼既學生鞋賣呀?( R* Q: s$ D' L9 l$ e2 A
我想買對學生鞋2 p* t- d! G9 T+ B/ ~8 W" U
不過買唔到我size6 @: m7 n" e" e
我著43碼以上
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你又問; L2 R- d6 v) y( Y  r2 F
未同你講左旺角中心2樓售賣機旁邊

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-5-17 16:41 發表   
: O( f  P$ }9 `! V/ W你又問* p2 c# _, T& m4 R$ H! l, V' H
未同你講左旺角中心2樓售賣機旁邊
  }& r$ h9 q# X% X  _; K; B( d' `6 Z+ ]/ O: v! R
唔好意思
2 `$ g- O" P0 w/ B4 c, Y7 E3 ~' f我搵唔番個POST我先問咋
  P2 D. ^& |- a6 x有冇鋪名同大約位置呀?- \) @! m# H0 N, ?
' V8 ]( c2 r: u: A, k2 h

大碼鞋(高跟鞋)網路上有賣* X" f" J7 K7 Q- D3 z1 X" K& P, }
但學生鞋我就不清楚嚕

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-17 22:44 發表   
  `, ~. L3 s( a! u+ ^/ {大碼鞋(高跟鞋)網路上有賣) k* A5 P2 d' y$ f% D* K
但學生鞋我就不清楚嚕
) p2 s8 a* l/ |: V- D

- a1 U6 Q* c8 L2 _# ^& X
2 |( C+ S* e; E2 V3 W/ W$ _) W: W高跟鞋我買左幾對; s8 E+ {, h6 r* s6 S# c% b* j
而家我係冇學生鞋

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-5-17 16:41 發表   
4 B1 x4 o6 c5 F9 \$ R- q) D, E你又問
1 A  m' W9 C9 B' F2 m4 a未同你講左旺角中心2樓售賣機旁邊
4 x( E5 y9 e9 j7 d* x
+ \* o3 h0 o4 L1 D
多謝提供,等我有時間去看看先

買我又唔怕行入去買- Q: D0 M! ?5 F6 w. l
只係想問咩時間比較少人1 I% R) a+ |( U
因為我上次夜晚去
3 C( j+ Z" D: v剩係行地下同一樓
* Y* B* Q9 [6 I7 C/ e  \已經迫到我唔想再行落去

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-5-25 18:15 發表   
2 d+ ?: j* J! U3 u" _) A9 A& {買我又唔怕行入去買/ p! n0 p! X# y4 R6 n. Z. n7 \2 e
只係想問咩時間比較少人
0 ]4 s4 v) s9 c, J因為我上次夜晚去
& b( M/ u7 h+ q4 k6 J剩係行地下同一樓
) ?" O. \' p; l8 a+ N, j已經迫到我唔想再行落去
. a$ z: l* T8 V0 V. }5 ?  [旺中果頭平日 12 點幾 冇咩人

引用:
原帖由 glock18 於 2010-5-26 00:28 發表   
# |7 p. A1 B; a8 ]
( Y, k$ L$ q% ]5 Q  ~旺中果頭平日 12 點幾 冇咩人
) G% T8 _; Q" v% _$ t+ |, R
12 點幾我諗連d舖都未開) H9 Z9 R- h9 @2 w9 ~
旺角中心d 大碼鞋size 準嗎? 有次買對43碼, 結果只有40倒

相差咁遠?
& v& o* [. t1 |" D; y唔會卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-5-26 12:19 發表   
3 `% T$ b/ S# @相差咁遠?
! _( v! i! X9 l* i( h唔會卦
. u% |+ I8 @* o  g7 Y: w係呀, 初頭諗住爭兩個碼都應該著到, 結果完全著唔到