嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

去買鞋,扮話送比人work唔work架...?

去買鞋,扮話送比人work唔work架...?

同埋我穿40..
& [5 G$ |4 B  `6 f* r高跟的話買番40, o唔oK?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我昨天去鞋舖買,買43話送比人都ok..講真d sales 理鬼你用乜理由咩,基本上認錢唔認人啦,你有錢比就ok啦

43號咩鞋呀?3 o* \2 l* p6 f1 Q
我搵緊43號學生鞋呀

引用:
原帖由 *雯* 於 2010-1-6 14:44 發表   
' [7 M( D, _3 Y, Q( Y& O+ a同埋我穿40..; U, b+ p/ @' A- K% r$ A
高跟的話買番40, o唔oK?
) d; @( O8 d+ n2 y/ P

" O: c- v, B) }
3 ~& [9 i+ U: y2 n+ e  x其實40號鞋都唔大
4 j- a4 Y1 y3 n2 y. y. d! e. X你去買都冇咩特別
3 _% E9 }1 I9 F4 |9 f我早幾日我自己行入去鞋鋪直頭問d鞋最大幾多號添
0 |0 W( ]7 Z1 P* P5 U5 w& R- G問完唔著就走

個個都系認錢的=3="

回復 5# 偽娘 的帖子

好...) G* k9 o% |. j! H; ~% ]# i7 H' _. X
咁等我考完試就出動買衫買鞋2 Z9 W1 k  X9 W; q5 p0 u) ]
之後po上黎比大家睇下

回復 6# *雯* 的帖子

好丫~4 d  ^. d$ D& u7 ]
等你~~^^

個個都認錢既+ Z# j: m) i& ?+ n% d) a8 @
同埋你過到自己咪得囉
5 J. q: O0 g; k  i) Y, O佢地就算諗你呀, 都唔會証實到咩丫

d sales 理鬼你用乜理由咩,基本上認錢唔認人啦,你有錢比就ok啦

引用:
原帖由 skyking 於 2010-1-6 16:03 發表     M% h& q% h% f+ U2 I
我昨天去鞋舖買,買43話送比人都ok..講真d sales 理鬼你用乜理由咩,基本上認錢唔認人啦,你有錢比就ok啦
4 @4 v5 ?1 ~4 f% G2 A  x6 h7 G
有生意做唔會唔做

我買鞋從來未比人challenge 過

sure, it works

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-6 16:15 發表   - b3 \+ p* I0 V/ [
43號咩鞋呀?6 ]6 H" p; _# c# K, [$ b
我搵緊43號學生鞋呀
. [; S9 z  [" p. y- q. G
In Argyle center旺角中心 ground floor

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-1-12 22:46 發表   
% [! m8 U7 o# U7 z* }, q/ ]5 x, N( Z: S- C
In Argyle center旺角中心 ground floor
3 A, {% l# y. Y# a, |# S* D
$ a3 |. w* V( l/ @. x2 P
% N3 T. A! J" Y2 ]) O) `最size幾多號呀?" x+ u2 e9 P; l# b! C1 n" r
你買個時有冇試?

no need to afraid& B6 R7 |  W- K2 X2 E' l# W
sale only focus on $$$$$

其實現實真係咁0既! 售貨員梗係話唔介意CD買0野格! 只不過亦真係有人會唔介意0既! 佢0地會係真心定假意, 基本上會在面上看得很清楚! 如果招呼得真誠d, 我比錢條氣都順d嘛!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 *雯* 於 2010-1-6 17:58 發表   
) q8 C& R6 O5 v; X; Z好...
9 a. M& [8 [# g8 P+ [8 x( v咁等我考完試就出動買衫買鞋$ |0 ?8 s$ U  g) S; k/ @2 j$ {
之後po上黎比大家睇下
3 v2 z' D; V1 `1 P, N1 C
你考咩試呀?會考?

引用:
原帖由 08miki08 於 21-3-2010 05:26 PM 發表   & u- Z2 G. w7 m

6 V3 d% g: G1 r+ j你考咩試呀?會考?
, _+ c5 O3 ]1 h% Z我都想知佢係唔係未代@@

最近訪問的版塊