嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月頭又搵人玩group

6月頭又搵人玩group

上兩次都失敗收場下,今次最多只會另外夾多個真係會玩既cd。
& c. _; x1 l. y% v其他都係仔,總人數大約至5-7個。
% J: ?( [0 p7 d3 L) l6 D請有意者自重,唔好到時又話人多唔習慣扯唔到又乜又物,性能力有問題就唔該你食偉哥。
$ O4 E& t2 l" J有意者就pm我,想睇相就自己搵我既twitter @thisisvein。
覺得好的就按一下感謝吧~~

V7* t! m& N/ ^* Y# l: j
wilsonjiff

推推推推
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

VChat tommybse271

引用:
原帖由 vein 於 2019-4-25 02:28 發表   
# }2 S0 Z; T$ n( m* I上兩次都失敗收場下,今次最多只會另外夾多個真係會玩既cd。/ Y8 s$ U/ B2 K, X
其他都係仔,總人數大約至5-7個。' g4 t, E+ ]4 R
請有意者自重,唔好到時又話人多唔習慣扯唔到又乜又物,性能力有問題就唔該你食偉哥。
# O* s5 P( P; G* `9 m有意者就pm我,想睇相就自己搵 ...
& v0 F) m! W9 E4 Q! Q5 v+ H
有點好奇SIS 對於參加既男人" U0 [1 W) U* e! s% n- c" Y
有冇身高要求

只有jj大小要求,得嗰手指公咁大既人就唔好獻醜,我會當場恥笑。

笑左

失敗收場

引用:
原帖由 vein 於 2019-4-25 15:12 發表   * U4 j' I6 h3 q) }3 b& `- _" W
只有jj大小要求,得嗰手指公咁大既人就唔好獻醜,我會當場恥笑。
% ]- L! X- ^4 h
咁我即刻收返埋先
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

引用:
原帖由 vein 於 2019-4-25 15:12 發表   
: F  @1 O9 M) o& K0 Z; H只有jj大小要求,得嗰手指公咁大既人就唔好獻醜,我會當場恥笑。
4 n# [4 b! k% G+ [% b

8 C' D$ z7 N$ S( U! z( H有大手,2 Q( D" B* T+ q; a7 q
也有細手6 E1 Y; L0 m% v9 f& M9 Y3 n
: N" z, [- z4 N0 |2 [
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

Cd 應該不用看那兒大小吧?

可能睇到妳個樣無晒性慾呢😂

回復 1# vein 的帖子

推推推推...

引用:
原帖由 rickychiu 於 2019-4-28 16:27 發表   
& A$ A) G  x6 U0 t( G可能睇到妳個樣無晒性慾呢😂
. t$ d  @7 q* U8 W8 |; p咁應該係香港男人問題喇 ,我同外國人、台灣人、大陸人做人地都夠硬玩到。

引用:
原帖由 雨娟 於 2019-4-28 03:02 發表   % n! ^/ r5 n. `& {0 @5 C
Cd 應該不用看那兒大小吧?
! h9 W+ v# [$ y$ z
不用,但應該只會找一名cd,而且已有人報名。

引用:
原帖由 vein 於 2019-4-29 02:00 發表   
1 u# C# e) U& A8 [& ^$ N4 R4 _$ q' C0 C( E
不用,但應該只會找一名cd,而且已有人報名。
) ?8 l7 L+ g5 K+ S9 D
那就沒辦法參加了∼

引用:
原帖由 rickychiu 於 2019-4-28 16:27 發表   
: G. r& b4 `& R6 G9 E, \/ c可能睇到妳個樣無晒性慾呢😂
9 i! ^! p0 @' }# l  \6 s
你講野咁衰既
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 rickychiu 於 2019-4-28 16:27 發表   % }, f0 M7 I6 W( r
可能睇到妳個樣無晒性慾呢😂
' ]$ C; X# b$ p* L: q. ?3 k$ B; A/ A
( K) G% m. x0 U/ A, u老實說,香港後生仔99.99%都接受唔到一般的cd,佢地睇電視睇報紙見泰國人妖好靚靚過真女,所以先有d想試下,但香港有幾個係咁,一見到真人腳仔同雀仔都軟埋,所以搵仔首要唔好搵後生仔,搵d有同cd玩開確認係得的人先有機會成功!

回復 15# vein 的帖子

個d無品味姐,雜食獸。