嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Delllllllllllllllll

8 G0 o% _: w; q( [& a/ j7 c/ m8 F! L" J1 \( |+ n" p  G  B. G- [' r# E
覺得好的就按一下感謝吧~~

有人嗎 求pmmmmmmm

引用:
原帖由 Lazy_tong 於 2016-7-3 12:52 發表   
0 W7 o# E* y* i  c) L- c. s大家好 我24歲
" E& U" m! ]6 z" ~/ Q' T0 I8 g) u, V' F9 X
雖然我係直男 但我對cd/ladyboy有興趣
  u6 r: w3 `- a: v5 V* X3 l. S0 i* A, G+ D" d; _" q0 ?( c
我會睇shemale既片 唔反感
: I2 U( B5 J6 |1 T! S1 \* V9 [/ M: }0 r+ m9 D
我唔會搵奴 因為我覺得要人人平等! H! h8 s! ?+ @& A
, Y$ j: ?  R) ~5 x( a9 B/ g" I
你服務我 我服侍你 最緊要大家開心' b5 h0 Y' O0 ^3 w8 w, c
" j% q8 _) A. G) w; g1 _& b
希望有人會帶我踏出第一部
( q4 f% c/ Q" s0 _' e5 }) u9 d7 X  e- P
有興趣就pm wechat ...
  @' a* f- R/ p
: j1 v$ m% _: y/ u/ F* j

# f1 A! j3 @& O7 V; N/ x, M直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-7-3 13:17 發表   
$ `; s+ H0 h" B% @* z+ e1 u# ~- D; r* d$ j7 |/ C
' W+ h7 M! ?! ?$ S1 W5 K& m
  f3 V. Q" @$ `6 b
直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
0 s3 C3 A. X1 s& a8 d% }6 `# k基本上係社會既道德觀念就係
1 o' y/ w/ F& ?  x; w# o8 z9 q+ T; q& N9 q- {: K; k
但我個腦就話我知唔係淨係鐘意女仔

有人嗎 希望得到pmmmmmm

有人嗎 希望得到pmmmmmm

求pmmmmmmmmmm

你好性急,幾個鐘係咁推post

我覺得想識人要主動囉
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 under1 於 2016-7-3 16:43 發表   # T! j8 p6 e+ T$ ^( k( v+ l& m' H$ Q
你好性急,幾個鐘係咁推post
1 }$ Q/ [$ N, T! b

. q; W0 s! H9 d1 `3 q0 t' J! t路過答句咀.9 c  I, T+ \& X0 p. f- R
急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"嘅特性.

想玩Shemale5 ]$ `. d/ y- E& r1 i
天水圍出灣仔啦8 U; T" P: t1 p7 H) w- O
坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩0 M8 ]2 X4 d5 R. B( \) H: i

& v( M( }& y5 V! i/ ?2 h6 B

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-7-3 18:04 發表   . g  w" r9 x1 q7 j+ t7 _/ z$ I; |
想玩Shemale& t. d7 m8 l( q
天水圍出灣仔啦& b9 L- R6 u/ V$ L* N4 P
坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩5 {$ ^- i; }  V
; d0 u$ r* K' ?! E: I9 v
9 a2 b  T: ?) f' r" u
1 u: `" n4 i8 ]5 {# G2 Z
引用:
原帖由 gila 於 2016-7-3 17:50 發表   9 G' D8 i2 k; w3 f
& X1 t, W/ @) W( _  K
; N. @' l9 g4 H
路過答句咀.
' P  Z* j4 H: p$ ~9 `; R急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"
5 J& f4 f9 X6 d. M8 l, H' V7 d% T' I+ B* V1 A% ?  W
好同意!/ j" ]( G6 B' t
) D8 h: _0 p6 S& Z

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2016-7-3 21:06 發表   
& B* s" G3 Z, ?! j
3 Q! U0 l9 Y. p6 V
: _+ S( S. m1 e( h! ], y
) |. [0 O' I& P+ s/ P6 w7 \( n1 y$ @# }3 e1 K! R7 ~7 [
好同意!
, O8 m0 s4 V/ s! F
我急完係唔會謝左嫁 太睇少我

一黎淨係想交歡,唔諗下交心先?# t1 t- {' e0 N6 w4 @$ K% I
5 c* M! Q, y7 ^5 R1 \
可能你性取向多元到接受倒俾人插你,不如你試試去溝仔算吧啦∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

推下先 我係諗住交心先嫁

最憎呢種直男

引用:
原帖由 rin6 於 2016-7-5 13:57 發表   
& O& N& g) H2 a最憎呢種直男
3 a7 T( j& I8 c/ ?( p( |下 依到自由討論
9 b7 E& t- M5 V我又無得罪你 憎咩姐. X9 w5 g+ J9 W/ Q- H, G
# l6 @8 q7 k0 W" Y; o
我都係想識下cd姐 有咩問題
9 ~8 B9 M  o9 d% k+ c" h6 b" f' }8 l: _0 ]5 z; v
仲有 憎d咩麻煩比個原因 唔好放低句說話就走左去

憎一個人係唔需要籍口的
$ \1 W% F9 V% a9 K. d# Y. w% d感覺既野冇得解釋
. }7 z* n, b7 U. D- z% A/ ?% ?. g你都識講討論自由, ^1 V0 P' K! d2 j
講完野讀者領悟唔到要下下要講原因咪好唔得閒
, f- P% ]+ c( N9 |) i5 u+ x" ^# x  o' V5 `: Y0 \6 |  y

心平氣和,各有所求各有所需

回復 1# Lazy_tong 的帖子

你根本已經不是直男了

最近訪問的版塊