嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一齊玩下玩具

一齊玩下玩具

有冇CD都鍾意玩玩具呢
覺得好的就按一下感謝吧~~

有都鍾意一齊玩具

我都好中意玩具
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-9-17 09:26 發表   
1 w2 E& s2 _9 M$ F# K1 R% E% P我都好中意玩具
+ v9 s; G9 D% E4 G' k3 S$ s. }" l& T# x. x8 I2 x- Y% v
你成間房都好多玩具....  

引用:
原帖由 suedemi 於 2016-9-17 11:26 發表   
* D0 c3 z9 Q8 e) ^: }8 o
/ ?: M! o6 F; p* u5 i+ {/ R
& p+ l, }' W/ k" `+ j& O$ I) G你成間房都好多玩具....  
! o  J) A  \' Z* }1 l. U
係呀!好享受被玩具包圍的感覺,多到兩隻手都玩唔完
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

怎麼都看不到阿~/ h9 p3 W8 e- r3 M# `! T
圖片都死了好想看阿~

我喜歡啊

引用:
原帖由 monkey80020 於 2016-9-17 13:53 發表   
- ~1 x3 j& d. G& ^8 [( v怎麼都看不到阿~
# Q5 y0 w) F7 l' B圖片都死了好想看阿~
' x9 S/ l5 p1 p% g2 _
, n( g, ~# Z& T# r6 Y2 v
看什麼?  樓主有 po 圖咩?

喜歡玩玩具

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-9-17 09:26 發表   " K$ @! X$ I5 l3 k3 |
我都好中意玩具
- e& a& f& q. R* M% a# x! r要唔要特別d既玩具

咩玩具先??

引用:
原帖由 Edwardlam39 於 2016-9-17 23:10 發表   
; P. w) r9 Q& k" z7 H
7 q' R; V/ o- L要唔要特別d既玩具
, P) t& l) R/ j/ J" o7 _" }

# T8 ~  _2 s* x- e* U0 Y' ^點特別先
* z) Z8 f7 e/ _  K可否詳述

最近訪問的版塊