嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點解d 直男同我出完街就唔delete 我

點解d 直男同我出完街就唔delete 我

如題4 M4 N$ s/ v3 O
已經試過好多次
7 o) H. ]1 @/ n1 M# b" C以為一個係咁,兩個係咁,點知10個入面有8個都係同我出完街就會delete 我同block 左我,唔比我搵
8 H2 M7 b0 U1 f) _; m咁應該係我問題。
4 }0 h+ k# y2 h  d9 O始終cd 得唔夠好,唔似女仔, K8 X( n. A) ?, c$ y
唉,搞到冇哂信心
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔關你事的,直男多數都是這樣
wechat me if U like me:wasabi44666644

好多時直男睇野有完美主義, 以為CD都係好女仔, 同女仔一樣, 只不過多左一條JJ.- R/ D5 e8 E0 r6 [" s
而唔係傾向  CD其實都可以是一個好男仔, 好佬既身型或者有其他男性性格.. h* i  @- D( _% H, g
( t1 n2 j1 E2 Z: q3 M
施主, 你醒覺罷啦.

我同你相反喔,跟cd出完街,佢地都block 我

我是傾向女仔的妹妹,未有約出街經驗,重感情,談下心,有興趣PM下我啦

咁要真係反省下
- ~2 k5 w7 ^, a! \5 o% |  ?係自己問題定係佢地問題! R7 X) e' k  n" r8 p
不過通常係自己問題多D
) U% J! _  q  |, G3 W+ [
. ]' Z# y( S. r  F不過有D直男反映5 c* g- C* X- V  s' }
如過太耐無通訊
/ Y. d3 s4 i( x# j  HAccount 會自動 block
# D- ~/ P' x6 w- A* `都係因為佢地要我加番佢地才知有咁的事+ r; s+ [; i) z2 L6 Y# `

1 f5 \* e* Q) m$ m$ t- ][ 本帖最後由 JoJo1217 於 2021-1-28 18:07 編輯 ]

唔關你事既,9成直男搵得偽娘玩都係為左出野姐

引用:
原帖由 kittykittyhk3 於 2021-1-28 16:57 發表   
' v% ?+ c% f! z/ c6 F6 G& j$ u; a- u如題, D, y% I/ G4 r  o7 p
已經試過好多次& r' y+ G+ j1 C7 q" C* v  f. G! X
以為一個係咁,兩個係咁,點知10個入面有8個都係同我出完街就會delete 我同block 左我,唔比我搵
: y0 f! B- m5 W" M! p  `咁應該係我問題。
- @' ~- s$ [2 @; F0 |% v6 m6 }0 d+ U始終cd 得唔夠好,唔似女仔$ j  n( n6 m- I$ n7 u" U; R' t
唉,搞到冇哂信心
% S! O% Y5 J& j1 D. A& W; H
9 K% l$ Q+ K& p/ Q* p: M好多真男是完美主意, 期望我們CD , 像似日系AV 女,

直男多數都是這樣

我識咗你幾年我都冇delete 你喎!

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-1-28 21:28 發表   - l1 B( L% @, Y9 g% R4 k
直男多數都是這樣
# b7 G- R' @1 ?1 C. N: }$ X' Q3 U: _' @1 Z1 [
同意,有些直男夢想,cd 位位也是美女

又不是每一位直男都是一樣的,可能你還未遇到一個對你好的

我都有呢啲經驗,不過冇你講咁多,10個都有2個約完之後唔會搵我,不過未去到delete咁誇張。好耐冇同人出街了

男人就係咁。約過之後失去新鮮及神秘感就消失。

反思維用直男角度諗野8 [; v" r$ R: |1 @; j
可能係你唔方便存在係佢通訊度呢
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 cindyhk 於 2021-1-29 11:32 發表   
3 e/ V. t( j8 U. l' N4 M男人就係咁。約過之後失去新鮮及神秘感就消失。
1 F' g* o- O" ~7 ^' D  C# _+ \
0 v9 @7 k" P" y& e2 D6 s也是有这可能,或是不肯陪去賓館,他們想即食6 `3 u, A  w# n" t
但是我也要合眼

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-29 15:31 發表   , M  e0 K/ I. ?, w7 y& S
反思維用直男角度諗野
& q4 ~. F% z) m5 v: `可能係你唔方便存在係佢通訊度呢
1 |& w& F5 v" ~! q) X: z
( o! U' h  Q0 g- n6 o/ t
同意美女你想法,我也怕有些男人
! p, c  c% I. q  F  f2 S常常微信來3 x2 h: [7 ~7 ^: g
我怕身邊人知道

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-29 15:31 發表   
' p( L6 p0 J9 t  Z/ o/ Q$ V反思維用直男角度諗野
; @' L6 P$ v% Q7 G可能係你唔方便存在係佢通訊度呢
3 |4 s) P  b4 t
如果是這個原因,可以在壇內通訊
戀戀手機 App https://hkcd.space

睇過你d相,你都不錯呀,再差都試過,可能傾落唔識合都唔出奇。不過,有時要俾多點信心自己,佢block 你,只是同你唔對channel 姐。

睇過你d相,你都不錯呀,再差都試過,可能傾落唔識合都唔出奇。不過,有時要俾多點信心自己,佢block 你,只是同你唔對channel 姐。

最近訪問的版塊