嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   . {4 K& L) b- y  i
咁射法真係爽死
4 G2 l- z2 ]9 G+ s7 H
5 H' G) P% o6 ?2 C
系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   , M, ], H. E; a9 {( l

6 k, J* S; K! G但如果唔洗好大陣味,
1 B7 a$ F0 Y9 M9 k# @唔知射完之乾左拎去洗,
" i8 a1 c# g( K; I0 M+ [% V留低個積會係點呢?
1 `1 }. |( x4 {& [! p我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味+ @8 _6 t% p# o& b: d
如果太大味我都會拿去洗3 l& y& H9 _7 L
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
1 G9 J" j# l$ I& |: b. w5 I深黃就會變淺黃,總之就係淺色左) F) k+ `1 r% D3 o. y1 p; q: ]' Y5 o
同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   
1 \3 h3 k. i' a/ |% l
$ N! F; k  u) Y( y& S我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味1 l# l7 K# J, [! ?) ~" C
如果太大味我都會拿去洗
4 p) J/ O3 W4 d; ?5 E$ o$ o% }9 v1 o要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
9 [# p$ d: e1 H- k9 \) g深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
6 I. o( K) S, e7 L  Z) K# S同埋放耐d就唔會好大味
' e" J% T' E5 |! i7 B
7 W8 ?% g# [! B/ `- J- M& A尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   
2 z  V  c3 F! t, Z! b  k0 M
9 c1 R8 r' K* f1 \+ g7 Z
7 e+ p& J0 e1 K4 d! c尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
: K1 t! L4 Q, U! n3 n: A, a我就一時時,有時射完好黃
, ?& S4 m& x. x! n有射基本上看不出有黃
* f! L; ?& X: ~3 Z9 m可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   ! ]7 O5 g2 L: Y  F% A/ f6 M- s

# G) E, d, F* ]1 p! K0 j3 m/ i我就一時時,有時射完好黃
- v7 ]8 R- ~! h; K有射基本上看不出有黃
) U. B" f3 F) U! B9 m6 ?5 M可能射得少
. [: s7 K, }8 k2 w' K, Q, e  F6 [. _  U- b  p) B! m6 _
我是指射咗落去5理
. Z0 S( x/ M2 y5 x, L5 d就會黃色一撻

我全都係射完唔理
  y  X/ r# Q0 N  V$ w( J; w都係唔一定會黃色一撻5 D7 m* V! h1 {3 T5 [
有d可能太薄 難有色d
: V$ F9 H* k3 b; f5 b+ ]' z最近射過一件
. A5 k" i! G* d4 e3次都只黃左小小% ~1 I1 f$ \, [* W) p
背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖+ q# m, j9 @. g( u# q

4 F+ b) y0 {& T射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕" ^  ?* m' G9 u4 s* D4 P* L2 W
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
3 Z6 t4 B1 w5 d9 R8 ]注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi1 f- X) G' Q7 a$ ~0 c% P# ?% H' F
; r- [4 ^8 H2 \( x+ z2 w' L6 m
需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)
' W: @+ j2 w1 y+ A, }  L+ T/ H洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   
5 y( H  i6 v$ ?$ u/ G" A我全都係射完唔理% p! r3 R0 F3 A' H: J+ P+ b, u
都係唔一定會黃色一撻4 C* ?) x% j% U( u( L) c
有d可能太薄 難有色d
/ z# S1 u/ w, k6 w; |最近射過一件6 z# g* \3 g4 f
3次都只黃左小小
# r* \9 B2 _8 S) s& I+ [0 l背光看係好薄
, z0 Z1 @3 Z+ u" y
% {# C2 _( O& c% y$ I( @2 c( q
一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   
9 T* r* N4 a0 }# [( A' s# V2 Z!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
5 m3 k* `& O% @, l' _2 g
$ O% K3 w% Y0 }射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
; ^* G# ^# g9 r. s- K3 V用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理0 _1 h9 A  B8 c1 s- L
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
5 D6 e. \& b. y3 x) [! w! G" t% U, ~2 z' ?% J9 j
需要正常洗衣劑/預 ...
; C  a6 G1 S4 N) g4 _, y+ e6 m2 r3 L' `3 A4 u! `
謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   
/ T1 q+ l# S' k  a( @, |, D3 s# x- V

0 S& U% u2 n2 ?' a- d. k! m% z- O一件可以射三十次度la
9 S2 Q; |4 I; v6 p, p9 B( _
我射到明顯黃
; s6 |% a/ r9 Z. X  ^就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   % ^5 L- f( p" Q* S& C1 L
) v8 |% F2 ]& n% j5 D2 ?5 N6 \9 I
我射到明顯黃
% }& R! M6 F4 B/ U9 n7 h5 l5 I/ ^就會轉射另一件
$ R5 m  Q2 V. J0 {& U- l; H

/ F2 d' `" x- m1 x7 a. @! V我刀系,而家搵第四件泥射- v4 a- X, u4 V  \* p$ W: s+ F
可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   
( `! L* g% D1 p$ q5 e* [! V
" J$ E. f' _% {' G/ b( V. T, a! p# ?2 ^2 p2 }; y# P! U7 i! c
我刀系,而家搵第四件泥射& l; ]1 g4 @0 X1 Q5 j
可能會買件栛因
; b; i5 D$ z/ m( _- W! j
協因射完無咁易黃,: o% H% M3 m: d1 i
我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   
1 d: K6 ~3 C0 M7 L' X打完我射在地下!
) j5 |+ g/ i9 y/ ?
有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令