嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

夜晚訓覺就換埋衫,
6 T; p! @6 X* m: u4 J+ P  O) k+ z* F日頭就淨爸 + 底 + 絲
: i7 H2 M% Q( V. q/ N4 e7 w" _& A好鬼滿足呢....9 o0 d8 ~- T" z5 F) i! k+ ^

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
返工戴 bra ?2 a8 S; j" H( b( c6 w
我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲
. x  M0 }6 w+ o, T- n不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
アンジェラ

就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到

我都間唔中會女裝底底 + 絲絲 + 爸爸 , 天熱就冇

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   % t" `" i5 Z) Y! T$ G5 E  K
夜晚訓覺就換埋衫,
" O$ z+ E+ R; K6 C% Q4 K5 l5 O日頭就淨爸 + 底 + 絲& @/ \8 @7 I. e6 Y1 C
好鬼滿足呢....+ B% _2 P' x& R* M5 g! a/ h
5 C# F/ }& X: n7 K) C' K! K, i
( P& ~6 y6 e+ V8 p5 c5 W
咁好
- y9 k& {  ~5 ]% E8 r夜晚都應該著舒服的衫ma
8 ~( N" L# e" y7 l! G# J. N8 ~2 G7 k  n' p' _
還有我覺得姐姐你的相很靚

我都連續兩日戴bra出街- z1 S3 u& b$ g& ^5 D% {
尋晚仲同幾個fd食飯添
YV3S1E117XC050141

好勇敢呀!!!

小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!

而家我都好少戴bra出街
( C; m/ {: Z1 O4 p0 H# B返唔工得啦
* V$ r9 P9 h3 [/ Z* n好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒", T3 C8 C( L, q9 l+ f
我有兩個同事都係咁玩.....& ^7 w6 N' C4 N6 G* }' t  p# a
絲襪就呢排著多多
0 ^9 Q2 M8 P/ h+ o, L; y2 g# j天氣涼少少就著返工
; [. {2 s0 o; T( u$ o! f. O8 U感覺好正好舒服

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   & a& Y4 l8 W( Y7 i. o! L$ E8 V
夜晚訓覺就換埋衫, 3 r! S, J9 v, `+ W7 v! Z( a& o
日頭就淨爸 + 底 + 絲/ i3 `) @- ], o0 S
好鬼滿足呢....
- Q, H0 `" l/ ~' T3 z. y
$ f6 }, w, h+ g  r! m  s
我以為你係女仔黎
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 09:37 發表   ( E7 @+ F: Z$ O$ h; d9 \: w; h
而家我都好少戴bra出街
- ], h  w  p" P. \1 v3 q返唔工得啦
$ q. b( ~* c. ^4 z6 G好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"
  L$ x3 V) U3 z8 v: E1 v* h我有兩個同事都係咁玩.....
' H' c* Y& T: w6 k絲襪就呢排著多多
- G1 l( X0 P4 h天氣涼少少就著返工' `# ]) k+ l/ y8 ^' g. C4 D
感覺好正好舒服
/ O4 T/ [+ h6 Q0 u8 _# l/ D6 P7 ^1 z% W+ N6 D
男仔都會玩既咩? 男仔玩揸波龍爪手既目標唔係另外一個地方咩?
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

你是名副其實geCD

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-17 23:56 發表   5 o. s/ r3 T, S$ v
返工戴 bra ?/ a$ T$ P. t/ w8 l) G3 ]
我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲6 p2 ?) q9 {  p( D- _
不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
* e% S5 H3 j/ s; V
7 B1 c) J* ~( r% A% V係呀... 不過係要好小心6 y" x) f1 E2 b  ^% X4 a3 u$ o
畀人拍膞頭/揸波龍爪手 就一定穿煲架
1 b9 f* |; K: @  Z同埋, 由於有bra 集中... 前面就算唔落pad, 點都會凸少少 (緊緊fill 到size a)

引用:
原帖由 倫姊 於 2010-3-18 01:26 發表   
& F  Q6 c: e9 k. `+ z, }0 n: I. l+ I2 w" d/ z1 t3 P- O

& s4 K  {* Y' d* t, d( X' h! u咁好
0 I+ L7 S% Q( d$ n% i夜晚都應該著舒服的衫ma
, ]/ F& U5 c% o$ W4 j2 ?7 @, a
, a1 a1 V+ |7 b+ r還有我覺得姐姐你的相很靚
- n( t, q4 L- J
. o# Y- x% |0 u$ r( o1 n  d# ^* c: `
其實...以前就會著女裝睡衣訓...但由於太薄, 第二朝就一定冷親
& e$ F4 \7 O% P& oer.... 頭像相中人唔係我黎bor....0 k: m7 N5 W/ Y/ K" F
我都想有咁靚

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-18 12:14 發表   - h& g5 k2 m4 a- u" j  s
: q. N2 D+ o' u% R3 Q, B6 f
我以為你係女仔黎
" D2 ~  r8 p4 _, O$ M
相中人唔係我黎架% J, b$ }, r" v! {8 E' s$ x

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-18 07:56 發表   
7 O+ c+ U' x2 q0 Z: d小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!
7 J- {8 P! H2 z5 P* ?
我都只係襯天氣凍至著到bra bra 咋
. t4 J/ A/ Z$ T' _9 K6 `5 b: ?因為可以加外套遮一遮... 唔係會好礙眼(因為明顯凸出黎)

影嚮呼吸, 又有可能訓唔着

依家夜晚訓教有時候直穿絲襪褲訓, 朝早番工前就可以直接著住絲襪褲打飛機, 好 high 啊
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

樓主你是坐辦公室的嗎?
; t# ^, C+ C; p- m. ]5 ]+ X; ^因為這樣穿著很容易被人發現
( @8 C$ j) k- s  c* x你真的好敢穿喔

引用:
原帖由 快樂女 於 2010-3-18 00:14 發表   
9 r2 P! Q- ]  y就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到
% R5 {& M% X& v! R1 _. b. {  R
同意
# i' }. d4 J3 ~" s6 n4 U% m  B雖然其他人好少機會留意到(除非你件衫太薄 )8 I$ }8 P* Y. B4 Q4 P
但始終都係衝唔破呢關
+ _2 ^3 C+ h: j4 m4 n8 Q' }4 Z3 k1 L1 Q6 J( D. Q* E7 u2 ~
另外....戴住bra訓覺會壓住個心口, 感覺唔係幾舒服