嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[泳衣調查]

[泳衣調查]

廠商告知.... 4 u& n/ }5 N! {

9 _/ M! q/ G3 n6 t, y. R1 t有一批純白色bikini 可以用優惠價賣畀大家7 A' ~' @6 w' N0 `! Z2 {
但我想知道唔知大家有冇興趣呢?
8 {" {1 G* i; |" x( s# \) l5 B) R) z. S) V9 ^! A8 W6 i1 E
價錢約: $50 (不含郵費)0 Y9 {2 e( O* |4 P9 I" i% D  c
呢批貨本身係出口歐洲, 淘寶貨冇得同佢鬥(質料). A/ H. c2 r: m/ t0 v6 G

* V9 P2 T! S1 ]% ~$ R希望可以盡快得到大家表示...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果真係50左右
' R6 d3 b# H- {- Z我就真係相當有興趣
; d; ]( S" B) x( m1 q2 u4 S1 ?3 `+ I8 B; B' u# r% W! M
問題係,郵費點計先
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-5-5 00:26 發表   ! D; t; i! t9 Y; b) Y3 ^! l  A
如果真係50左右# q4 P- f3 t* A6 M3 o% _
我就真係相當有興趣1 g: R& L0 Y  L% }4 i
+ S  q% p( u3 c& o5 S8 c6 j9 D2 @
問題係,郵費點計先
. A6 W2 q" j. F1 U$ `- \大約$10到啦....

除左比堅尼之外仲有冇第二款?
* J& n+ v  _' ]* V0 @' T有冇相?

真係50$既話我都想要

有無相參考?唔該

多謝妳!係FREE SIZE嗎?有相看嗎?買兩套可面交嗎?

hv photo see see sin?

有冇一件頭架?
$ {1 [: `0 u" s6 c. g8 A5 ~我想要一件頭白色泳衣, 周圍都搵唔到

引用:
原帖由 ☆↗天使娜↘★ 於 2010-5-5 21:38 發表   5 W- h! a+ v' N! r3 x; j
有冇一件頭架?
2 u; _$ Q; N7 _我想要一件頭白色泳衣, 周圍都搵唔到
* |' y2 c/ `7 I( Y8 f+ b& e, y- V2 {" [暫時未有, 要等下廠商有冇貨尾至知
; {4 R3 Q0 V) I(因為d 貨本身唔會內銷, 只出口歐洲)

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-5 20:42 發表   
9 ~2 G0 u0 a9 a8 p* W多謝妳!係FREE SIZE嗎?有相看嗎?買兩套可面交嗎?  
9 U( R3 }* }7 x* \
係呀....
# ]8 C% h9 ~) V: v3 S, o相呢... 因為我日日要返工... 好夜至返...
; |2 ~1 X+ B* j  z' |屋企又有人喎... 所以好難搵到時間影7 r4 r$ L; g0 N# c& ?

6 U6 A& t( q5 n個款就係一般biniki.... 但就係純白色.....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-5-5 08:47 發表   
3 J8 ~- }# z0 y8 q; b+ W除左比堅尼之外仲有冇第二款?
( x% j: G# x1 j6 G有冇相?
. S, Z8 N% j, q9 G& c) B
請留意cd買賣中心

我不夠胆在沙灘或泳池著............
mandy

面交可以嗎??

期待相片中……

有相好d, 仲有係咩size

what size ?i am interested

咁依家即係搞成點
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-5-27 01:12 發表   
5 S# a: {. I/ G* g6 ^咁依家即係搞成點
' y( l7 \' O5 G4 R  V* [3 g& U
4 d2 r+ c6 l0 H有興趣人士太少... 廠家唔肯平賣畀我.... % U  p/ K1 e7 z" c5 S4 _
我只可以賣我多出既少量(1~2套) BINIKI....
0 X1 _" t* U/ J; }( q9 @詳請請留意CD買賣區...

引用:
原帖由 asdpk852 於 2010-5-5 09:22 發表   # m  B3 @6 V. \) }0 O; V: ~
真係50$既話我都想要
3 }# V1 u6 ~9 a- ^
5 u# W) I7 g9 T3 [/ K吳怪得百幾蚊刀要睇住駛la+ g9 U# E0 N$ i* e. M- Z( {. d' Z
btw幾時著俾禾地睇ar8 V7 p$ _. R. {4 u3 O0 N

3 H. i8 R6 Y3 h! O, i# L[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2015-6-1 06:13 編輯 ]