嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家的(CD)女神

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-4 19:20 發表   
* k; L* {# `9 s' D4 ^心儀第一la~~~愛爆~~~~~啜~
8 {7 F) s4 t5 R2 |) m5 ]# @
引用:
原帖由 CaBiii 於 2010-11-4 19:29 發表   : _. X- _1 W$ y! r& ~- w
緊係心儀姐姐你啦,咁正
4 r) w8 e5 Z% Z: C* }
( f, E  T9 a5 X  {! ]8 Q" ~- Z% b但我自覺還是蠻像男生的, C# z8 {2 f8 A) H5 m: y
而且身材沒其他人好

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 love健 於 2010-11-4 19:59 發表   & {, B0 {; w7 l, z+ p& o5 `
其實個個`我都唔識`= =!!
2 e3 Z* L6 q) e' L0 Q3 u你資歷尚淺
; i% [, H1 Z: H& d6 o. m3 \0 }多多修煉吧XD

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-11-4 20:42 發表   
! F2 z, G" v  e( [# S0 C名單可以很長...即時想起的有...
1 q: X4 I( Y) y" e) w$ `. J本地: 紫儀姐姐, 貓姐姐(小R的好朋友XD), 心儀姐, colorless姐姐, Suki姐姐, Kady; cosplayer 檸檬(有點踩界...)...(不能盡綠)
& }8 w- n, U; Y4 O* {外地: Norika(紀香), Ashley(一直都在想她會否是真娘 ...
4 m9 G& b. a1 P, |7 d, I: AAshley蠻受爭議的* s- n: R+ N+ {$ q8 b
不過我感覺他是CD
. z9 f  {, w! Z$ D. Q6 w/ Z( f! M條件比較好吧QQ

引用:
原帖由 米爾絲 於 2010-11-4 21:57 發表   
  b- w) x; e5 _; F: H+ i我到是不曉得( x1 e% C/ |, ]2 |$ {. k; |
: I  C! g: W( o, ~2 L  u# t7 Q# I
你們口中所說的Ashley是否是他呢:) ~! z1 Y  |2 K7 S. k9 O
5 T$ d6 R* o6 R( K$ Q9 v
還有( |" Z: x8 T; N
* K8 r6 d$ ]7 O9 i  n& b
TW就屬他還有某1位呢2 u' o6 r; y; `# F

, T' Q. m/ y" n) t. ^1 F另外0 x/ s; p# m2 h# g/ w2 g

/ C- i3 j1 g5 `6 z+ C% @2 `( q+ ]HK就是樓主你了呢
6 [9 T) c9 ^3 j) y4 p
不是這位~
6 P- H1 y8 s% r4 z( N& d你說我這樣我會不好意思阿QQ

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-4 22:33 發表   
9 D, L0 _7 a& e6 C3 f2 q: w0 w0 r: k; ?
末利不是日本的嗎8 B2 t9 L! ~0 a- E2 }" @
好像已經不CD了吧
) l8 O: C8 H* e

6 ~+ b# o, ~- E/ v. S0 t+ p* v+ N$ V& N6 e& n4 Y; d* h$ r, W
不是那個末利8 f& W$ Q! F1 }6 L$ u
" m. q2 ^% q) h% p# S
同名而已

如是本站就一定係Colorless, 其次就係心儀妹你啦! 本港系在腦海中最深刻便是你倆了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

想不到會有的的名字 1 K9 {6 f' i% J9 z
還在努力進修中Q__Q“

點解冇RACHEL(本站) 既??

我首選SUKI
2010-09月25日 1 st CD...suki

係唔係要喬裝好勁先可以係女神??
3 G0 W  A7 I" A' b其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA

引用:
原帖由 colorless 於 2010-11-5 01:19 發表   - x: Y2 ^" J% ~. a( J& g; ]2 f
想不到會有的的名字 . y+ B4 D8 R; k9 }3 x
還在努力進修中Q__Q“
" }/ K. T7 y. M6 c3 y3 L
女神

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-5 03:06 發表     m8 ]* }& H! f9 M
係唔係要喬裝好勁先可以係女神??
4 f6 F% }! d0 R  r" J3 x其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA
$ c5 z9 j. B# O& G$ N, S' ?' j, V唔一定既~6 U0 H2 r% P5 e. O1 v
但要係有果種心跳既感覺XD
. v3 ], {8 `) d6 \2 @好想溝佢果種

我先想到的CD女神是日本的"佐藤かよ",至於本論壇就是"心儀"啦!!因為貼的圖夠多又都很漂亮很好看喔~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-4 16:48 發表   
' A# X$ }/ P$ t6 @) K  OCD女僕 真係8,9成似我老友個妹
; @" ?0 R3 t4 ~

X! R0 @2 a2 A4 t. j- W& a0 _6 N  [' A6 I" f
CD女僕 x2
9 F  t! n. s: W) S5 O不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-11-5 22:45 發表   & T9 }0 i% Y8 J  z3 o: i6 V
. R* j3 E4 @4 ~4 F1 |, e" U

- h) c* g$ t; a/ Q
6 l0 F- h8 n+ y) ~CD女僕 x2; P, a) P$ t; n1 T
不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索
  c0 g) i* M7 d# V. p6 k# ]
整過/變性唔計的啦

回復 34# cdtv 的帖子

泰國o個個人妖皇后 <- Nong Poy??
) Q/ z! [* v# X! c4 d  y, {9 m) c$ y5 q! ?, r* I
到現在我都唔肯定, 佢可能係真女人, 因為條腰太完美,
$ M- w1 y0 _1 q4 R0 T# U9 ^- |' \8 w  ^5 f
照計腰臀部大腿曲線無得整無得食藥, 盤骨比例無得搞. 佢唔係 瘦孟孟 屁股扁撻撻 嘅ladyboy.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

響內地偽x吧有個貼叫做`神級偽娘`8 G' b/ E! u/ `+ v
真係好多靚嘅CD.....睇完覺得好自卑% @- o; S5 R9 H4 s
  a0 E8 ?% Y" r2 v' P, W; g
但係上次比心儀枝marui 5.1 槍,.指一指, l- [. I+ e" S8 h' Q0 J0 _# x5 n
個心中彈 ,.攪到夜晚發夢都見到你4 P4 L4 M. D/ C
女神

我(cd)女神?就係心儀你囉!
- A  f0 X# x9 ]5 \# r! ^* c% k$ r

睇黎心儀係公認左的女神(最少e度係呀...

hi...
) [- i( c, f! Z4 s我其實係新人, 見過吾多cd...
; Z! P9 x% {% K5 n3 e8 u只見倒你地icon張相
1 F0 L) \: y9 @# j) y% e$ h" z1 _, V我覺得你心儀幾靚ar...! D$ n" d1 x/ v% A- ?7 K
&
+ I# E+ w) i& {3 i+ \1 }1 |; ?Suki_siu 都幾可愛同sexy咁wo, ^^
2 m: R3 `2 t: c我係鍾意女仔的... 見倒你地都有D沖動... haa..