嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Yvonne Potato購物記

Yvonne Potato購物記

O係呢度爬返之前O的文,尋日又問過大家意見後,今日決定去Potato買鞋.( H( p7 P7 _+ a* J$ {: }; t* a% a0 E
初初去到,仲係食飯時間,舖頭有其他人睇緊或者試緊鞋,所以都係等一陣先入,都差唔多兩點再返去,終於舖頭冇人,我就入去,sales姐姐好好咁話:"隨便睇,你著乜O野size?"咁我就揀O左對長boot同一對高跟鞋,過程中兩位sales姐姐都好有心機幫我呢個乜都唔識O既人,又同我講好多其他姊妹去買鞋O既O野,令我個人放鬆唔少,又讚我,真係好好人!- w3 K9 I4 G( v3 a
對boot一試就O岩,係唔只個size O岩,仲要係個筒都O岩,真係fit!2 y" M, g/ k9 l" O+ L( I
好多謝兩位sales姐姐,多謝你地!
6 x- T$ ?  H5 W* F% g+ H
" m4 H/ h; a+ i[ 本帖最後由 kidnappedyvonne 於 2014-9-26 17:08 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Yvonne 姐買咗幾多錢?
回頭已是百年身,我是中年肥師奶

係唔係銅鑼灣果間?& o4 u$ q( K6 y
買真係唔易!次次都擔心吊膽!+ l( T" |" ^3 J7 X) j& V+ L
好羨慕你買到啱心水的boot,我都未著過boot啊!

引用:
原帖由 芷桐 於 2014-9-26 17:01 發表   
/ n3 U: w. ?7 T1 M+ lYvonne 姐買咗幾多錢?
' g) Z! ]; J6 b# u0 {超過900元!大出血呀!

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-9-26 17:05 發表   & o6 j. R# F# F
係唔係銅鑼灣果間?$ C* }4 L) X! Z+ \0 M" i
買真係唔易!次次都擔心吊膽!
, _* u# W0 Y! {2 |& S好羨慕你買到啱心水的boot,我都未著過boot啊!
; g0 k: M, G) F( R- s
觀塘廣場M樓,sales姐姐好好人!
, s7 Y7 v4 W$ M8 z: c: a- Q你去睇睇先啦,或者都有O岩你O既呢!我而家著緊對boot,感覺好舒服好正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-9-26 17:09 發表   
" _# q+ B) H) g+ r) w1 B
" I$ s) U3 |* A; {8 x, ?超過900元!大出血呀!
: C* W& ?. O8 @6 \' I
+ W1 O" U+ e/ `9 Q$ C9 L
預左大出血, 要擔心之後仲會大洗左
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-9-26 17:14 發表   $ I( Y' N8 c9 D0 a# k
  c/ D* f: f$ u. r
% Z, h7 k7 |2 m$ Y' U0 }
預左大出血, 要擔心之後仲會大洗左
# _4 u! E* m* J3 q
我都覺,今日買完有少少滿足O左自己O既購物欲咁

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-9-26 17:17 發表   4 E  m4 v' P! _2 v; Q  s4 k  b& I0 q

8 ?. m0 z  `2 ^我都覺,今日買完有少少滿足O左自己O既購物欲咁
  e6 C8 ^$ v% t- j- z0 C1 [. |% U* `8 f# U' {9 o
我就係一開始買野...特別係買裙...
; |. N  p: o' R3 I+ |3 z只要一買開左就收唔到手...一定會大駛囉...
不美不活  敗家小娘
wechat: andrewGZ
QQ:1640111764

引用:
原帖由 angelice 於 2014-9-26 17:24 發表   
9 p/ }. E  x0 Q! p, l" P
) X, j5 F* r0 [8 ^+ v- S) ~0 |* T! h  I$ u5 k
我就係一開始買野...特別係買裙...2 ^$ D9 D. y" G: S/ E: e! A
只要一買開左就收唔到手...一定會大駛囉...
. ^9 ?! s( W1 m5 s
我都會控制O下自己...因為我已經冇乜位擺cd O既O野...

回復 9# kidnappedyvonne 的帖子

唉...我今個月已經比預算超支左近1倍...
5 f6 ^/ s' j0 m下個月必須忍忍手至得
不美不活  敗家小娘
wechat: andrewGZ
QQ:1640111764

引用:
原帖由 angelice 於 2014-9-26 17:55 發表   
8 T7 z( `! t% I- L* U3 @$ D唉...我今個月已經比預算超支左近1倍...
' r* w2 T4 }( h9 O/ g* R下個月必須忍忍手至得
* u1 m- k5 y, @3 T你買O左乜O野呀?有時買多O左係必須O既,因為有O的衫可能下次去睇就已經冇O左

7 i1 L& h, y: M- H9 e4 ~Oh... 好引人..不過我實唔夠彊進去..尤其D sales 女女..我見到會有自卑感..唉

引用:
原帖由 chantelise 於 2014-9-26 19:40 發表   " Z2 P& R5 Z# `3 P2 G" O

( A$ U; `6 j& Z3 O' @5 xOh... 好引人..不過我實唔夠彊進去..尤其D sales 女女..我見到會有自卑感..唉
' ?. u* A* w" u5 X) W
我開頭都唔敢入去O架,不過諗住想買鞋,又見冇人,就行O左入去,信唔到過程咁順利又咁輕鬆!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-9-26 20:50 發表   3 I/ E& |4 i; a0 f6 }5 F
6 q) ]  H2 i9 W0 l2 M
我開頭都唔敢入去O架,不過諗住想買鞋,又見冇人,就行O左入去,信唔到過程咁順利又咁輕鬆!
7 z  F5 Y, i, e9 x1 L+ S  Z
2 a1 }: z6 f* Z" v$ E咁下次想挑戰乜野呢? 買 bra bra?

引用:
原帖由 lovable 於 2014-9-27 00:55 發表   , }' G/ n+ F! s: s! k1 ]+ t

& j* i+ }0 m! m' b" J5 N
* e; G' h% J' G, ^! R" u; m咁下次想挑戰乜野呢? 買 bra bra?
; o9 \4 C2 m* i* D& ~之前我O係觀塘某個開倉買O左三set bra啦!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-9-26 17:09 發表   2 [; b8 R9 j9 {4 D

1 v; g! }1 M) T  V: z超過900元!大出血呀!
& }  B% _5 n0 ?* {4 s) G4 |: |

$ L6 R9 w/ D6 ^# N! t! k成千蚊啊, 難怪好招呼囉, 呢個價錢就算係去專門店買胸圍, 就算你話係自用, 佢地都會當你係女客一樣介紹啲產品俾你, 當然, 只限鋪入面無其他客人的時間啦, 同埋有時會 SALE 啲滯銷款俾你.

引用:
原帖由 mac02 於 2014-9-27 01:16 發表   
$ C7 w; p) s  s) s' x5 ^! m. R& [" [  j- K; R+ M4 F
成千蚊啊, 難怪好招呼囉, 呢個價錢就算係去專門店買胸圍, 就算你話係自用, 佢地都會當你係女客一樣介紹啲產品俾你, 當然, 只限鋪入面無其他客人的時間啦, 同埋有時會 SALE 啲滯銷款俾你.
# l1 O8 n6 l4 B
$ O# f- C8 n$ c
初時係咁上下, 買得多就知價架喇.

引用:
原帖由 mac02 於 2014-9-27 01:16 發表   0 E* k- C3 W+ D: X. Q6 S
) G$ R4 X7 \- }6 g; @7 F* q& \
3 q) q3 E+ z* E  e
成千蚊啊, 難怪好招呼囉, 呢個價錢就算係去專門店買胸圍, 就算你話係自用, 佢地都會當你係女客一樣介紹啲產品俾你, 當然, 只限鋪入面無其他客人的時間啦, 同埋有時會 SALE 啲滯銷款俾你.
" ]8 B' v& T+ L6 z+ Y- V% b
款就我自己揀O既,我的確係冇睇過對boot個價錢,因為我實在太鐘意個款,對高跟鞋就有睇,所以又唔可以咁講O既~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-9-27 01:21 發表   
' x2 q( z5 I, P! \; e7 o* j2 u0 o( Y
2 H1 \3 d) j7 V  f; s  B8 W* s+ r& Q3 Z
初時係咁上下, 買得多就知價架喇.
' m- _6 P: d2 p; O冇錯,今次我又心情有O的緊張呢,始終都係第一次

回復 19# kidnappedyvonne 的帖子

都是那句,買東西時我只是穿上男裝的女生,上次買bra的時候,超好人的sale姐姐也當我是普通女人招呼,還教我bra bra知識,高興死了
回頭已是百年身,我是中年肥師奶

最近訪問的版塊