嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   
+ |/ s  X8 P* h# D& Q- H! g' ]咁射法真係爽死
( t& J4 Q# Y9 V% \& A. \0 I6 z+ L. w% r. W9 K: r9 L
系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   % p; Q4 g& e- ]1 Y% A- C7 R* E& f

+ F8 q; y# k/ G1 }$ X$ _0 r% R但如果唔洗好大陣味,9 K# p2 X& L" R$ e' I9 h
唔知射完之乾左拎去洗,# f3 {2 N2 f; E" k* S
留低個積會係點呢?
/ b. Y4 n% T6 f1 I
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味
0 K4 o% i) N/ v* [) G如果太大味我都會拿去洗
- o, t8 c6 c- }9 G1 n要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到+ |3 v& m6 P. W, x. y/ C
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
$ ]5 L  A5 p8 i% g同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   " A! ~5 `0 C2 v6 S: v0 Z- L
0 p; \" H2 K% \5 @; s7 i
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味
' i0 f* Z+ X9 ~. h2 H1 h# f$ q如果太大味我都會拿去洗
, f+ K5 y* f5 k& L要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到) |* J2 c) n7 T' f' w# l7 `2 o) {
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左" w0 g; K' c9 r* z% w! N" n
同埋放耐d就唔會好大味
1 H7 K4 f: K' t* Z
2 t! s& [8 _% g4 o- _0 i7 Z
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表     x; k1 h' \6 ~& Y

7 D0 m6 @8 \+ B
+ _- l6 F; d/ s" w2 b! P尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
. u8 j+ i( T0 k我就一時時,有時射完好黃
  m# \! m; w4 R. _7 {; W有射基本上看不出有黃
8 }. H: `5 u4 s# }6 u可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   
) ^  M0 C8 y7 h- e* p! J9 F8 ~7 l& _8 l; A9 o! g6 u3 n% c
我就一時時,有時射完好黃
$ m1 g7 q; r0 n有射基本上看不出有黃
" j+ |- f7 q  ~# Q可能射得少
- }9 W: ^: c$ }2 E* ^3 a5 ?5 T$ [4 V( }/ ~# J' O1 W! r8 s
我是指射咗落去5理( J; U4 j0 S) o5 f, }
就會黃色一撻

我全都係射完唔理
+ a& M" ^% W6 E( }; J都係唔一定會黃色一撻( a  {3 b( S; l3 \
有d可能太薄 難有色d, A' l  J+ b" A$ k* ?" b& Q
最近射過一件5 _0 Y  p  a. b/ D# I
3次都只黃左小小
: R9 i9 J' o8 o6 a. e  L% Q背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
/ L; s0 Y3 n: P) a: C- J( s" V2 q$ f; @- O. I6 g
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
! b# `) X0 v4 C; T- q0 t5 a( ~用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理- g4 G% N  F3 W' k! o
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi1 F" j9 J/ {/ n/ `# ?/ S4 H

% l$ }0 j& T1 G! t) \, |需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)
. b5 ?8 s. V5 G: ~. P: b2 W2 i( x洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   
* O0 `( w/ D5 l; |我全都係射完唔理" @& K9 i' s' m1 i, A" ^# F$ f' v3 K
都係唔一定會黃色一撻' F) ]5 c( [7 ]6 p
有d可能太薄 難有色d
7 p% _! [7 \; m& E3 q% a. O最近射過一件% L* g. u( y  ]+ X/ ?8 Z# m$ ~
3次都只黃左小小/ Y. [: s  p0 F
背光看係好薄
  p) k' \/ o' A4 v3 U4 u* y6 r% ]2 {
; P% L5 u' D2 G! C; z7 E6 ~
一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   ' C( ^  O- j2 D) O3 m
!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖  W* W7 r* k" n3 [  ~* m& D
! k$ e+ Z- g7 _& E
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
- ]7 w9 F4 G' h用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理/ X7 L. f& s5 M1 @7 I3 w, V
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
, i; G7 [. M5 Z+ D& z& E
  Q' N; {5 A0 C1 O, m# K- L需要正常洗衣劑/預 ...
% |9 `8 S" e6 v. i! R+ e* a# o8 g" q  h2 {9 f  d
謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   
, ?& A5 x' C% u' c/ S+ E+ h( i
/ C, r) G& j- l6 g" j" b
  q2 ]6 f2 x6 G. J+ }一件可以射三十次度la
) |' [* L* Q! |! c+ {我射到明顯黃9 y) P/ ^( B0 T7 y
就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   0 B3 k, {( {0 O1 Y3 s; V
8 v9 V, @8 j7 e6 M6 O+ n1 H2 e
我射到明顯黃
; g6 A2 D: T6 t5 R" u0 ?: ?6 h就會轉射另一件
+ }" ~7 \* z" h* W7 G4 f1 A3 R, i. }7 E) ~8 g4 M
我刀系,而家搵第四件泥射
" r' M" u1 \; c* v7 T可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   1 Z  m% Z: b# {2 w3 Q" T* n' v# s

4 a% \' i" v! P
: Y4 [  H- {  R$ I& y9 f我刀系,而家搵第四件泥射, ~1 t9 `) s6 z6 w  k! U+ ~
可能會買件栛因
1 H8 E1 s+ O- T. L& P0 t2 R0 C協因射完無咁易黃,' c& g; ?4 \# n( w
我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   6 v) p- M, M4 d; S  j
打完我射在地下!
$ G' }% E% I+ A3 T3 z+ G
有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令