嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   8 j& V1 c% _: |6 Y( V* w/ m& c
咁射法真係爽死
/ m' ]) P. J# y* Q7 j6 F# f
" @9 b! A8 Y0 Y' U6 D! ~7 e系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   4 x) _0 Q  P5 q, ~) ~% W8 r, j7 _6 o

7 u% E' D# n! D7 w8 e但如果唔洗好大陣味,& O4 K0 k5 N, ^4 E
唔知射完之乾左拎去洗,
$ h+ b* H, S3 m5 y6 e  ^留低個積會係點呢?
+ }" b  ]& x, O2 ?$ c* E' U* x/ R我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味, I5 W5 }4 B) S; u2 f
如果太大味我都會拿去洗, _! F& W6 H3 y7 g( F
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到7 t* b; f+ Z! _
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左, T1 L; k4 W/ j  U0 Z$ r5 K. g
同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   
4 r: [  D. I; n0 q- C/ N9 ?
7 q* S% `3 G' [  |! a$ e我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味2 ]$ |0 r2 |" {, W) [  t1 p
如果太大味我都會拿去洗4 d$ z9 O. R4 U" l! V  s6 @
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
2 Y/ Z+ E- u6 ?深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
& M. p9 ]& T/ S4 y0 G; h( h同埋放耐d就唔會好大味
' u% z  S- h0 Z" w/ o! q, _0 F9 }- t6 h* _* ~, u& Q
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   
7 ~6 H# G' w# I: t4 ?
. C9 C- R! \' X6 V1 ?! D( _) c" B+ `1 m  ~& L
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
  k. V1 }, h4 b* r. O/ E
我就一時時,有時射完好黃
) E1 V2 p# A. @" l/ v6 h' F9 B有射基本上看不出有黃
5 m+ @9 @+ v# o. a) @3 l8 t: v可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   - J6 f2 M5 Y' n3 R/ i

U  l: `9 P( I# g- ?我就一時時,有時射完好黃
4 J$ y( e$ S5 j( D! X有射基本上看不出有黃
# U7 s* l# w6 T. P/ Q可能射得少
7 v6 _' C7 n! c
6 E( g& |1 f9 B' g# b% z6 S: V+ Q8 o我是指射咗落去5理9 \7 z7 m1 r5 t+ p* G1 I7 K' Y. H
就會黃色一撻

我全都係射完唔理! I3 `" i8 \. d1 q7 t4 Y' `
都係唔一定會黃色一撻
: M$ B$ K" e) V% H有d可能太薄 難有色d) H4 D/ n) Z: ]& C
最近射過一件
4 d/ `' h& `9 g& e9 A  }" v3次都只黃左小小
% R6 d5 |* H' _0 D2 ]: Q! K& n背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
# X& k  h, x1 q# r
7 s1 G% l' @4 a1 D0 ^' _' Q. P1 C射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
* j- O: y% R9 i用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
# v1 j! Z( P* H  u2 m注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi1 D" C5 z9 N4 c, n7 a2 p  F
. o' J' @# J( G+ m" O+ Z
需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)
2 y* W3 ]' g! ]& [$ h7 U洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   
/ v9 a0 `4 U5 A) t0 C我全都係射完唔理
8 w  C6 a5 a0 p都係唔一定會黃色一撻
1 |$ k. U* \, L* Y$ f- t' G有d可能太薄 難有色d
  L; }) ], d# d% j! j+ @最近射過一件
- D8 r- [$ h1 Z3次都只黃左小小  |$ d" ^) u- X, u2 o& d5 B
背光看係好薄
( R  \, d  I7 j8 u' _+ I8 T
- B% u4 J/ T" l3 P7 K一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   
' y- m1 @9 ^$ }* q!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
1 v' ?7 c$ K+ s
0 N( @, ]+ U  b6 |射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕$ Q( y- c2 N/ r0 H% {
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理; Q5 P" |) ^% _0 g2 V
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
+ y, h2 G+ x; k9 g4 ]8 `( q$ j0 c! \6 R( |: j2 @0 {
需要正常洗衣劑/預 ...
& L0 }- p$ N: W7 B% K4 |( z+ b

" a- q. b! _7 L謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表     L4 ?6 E& f; H  h

2 c+ U8 ?; c! R& p9 V$ x( p0 S( w# L1 E4 J1 S0 c, q
一件可以射三十次度la
2 p2 i" }1 m' o: S8 t我射到明顯黃
6 B+ p2 _! u: r就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   6 \% [# n- G3 L

8 _3 u3 o* ?& `' ^* }. Q0 H我射到明顯黃
- l8 ]! X  l( T: e$ D: E" l0 H就會轉射另一件
6 Z# n4 g! v  l, D5 H8 X
# y8 [0 g7 h7 z) S" ?
我刀系,而家搵第四件泥射
( [( w3 ?5 A6 ~, B: [1 Z可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   
3 S$ ]4 O0 i3 g; `$ x1 h2 {9 f+ U2 b
6 R0 Z2 n) {" u3 ?
我刀系,而家搵第四件泥射
! s  @% ]1 ^; M# m6 F4 ^$ L, I可能會買件栛因
( }3 z9 i. O9 R/ k. |% _, @7 e協因射完無咁易黃,. c- w1 V& q: d2 z* Q6 Q! h4 n
我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表     M0 P  t4 w' U
打完我射在地下!
, L- ?9 N2 m$ a# p% I) x有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令