嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   4 d' f3 N9 R* Y6 l
著住鞋訓有乜咁爽?
3 R) T8 x. I  x- z! a) J
只有paul con同學先至明白個種感覺
  x% H3 ^1 B+ f" l9 K! d
4 a, H+ X8 i  e& x* A- a好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
7 J* ~" v3 c! d
& W3 v- p* e! a- V( W3 T你唔會捨得除落黎
/ }) g1 Y' ]: V! e$ r5 |
6 x- Y5 o4 D% \5 s* H$ }想同樓主講
, U  F" Z. Q$ _/ i/ L" e- c$ f; x% v
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡+ i/ W+ A% u: L" D  p

% e) I& C9 \4 l1 A5 y3 c, P佢用白鞋白襪撩你
) K- w/ a( \2 H7 {* G! m( @
2 G/ r* Y/ {5 ?, W  I3 }2 v& W但你又著白鞋白襪
+ r) N- O8 f& z& w" U
$ G0 [% p) w/ Q& ~" H佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d4 g  m" j+ T- N' ]: N/ n( }. I4 r0 `
試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋+ ^  ]' {3 o/ @& n, k) R

: k4 z# ]* I. w% M[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:35 編輯 ]

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
7 o. z3 x- P0 j9 a2 L9 j% w
3 b+ g) R" m2 z+ {( f/ u  `[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:34 編輯 ]

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑* Q" S) ~$ a( m0 X& O- @: n
但幻想比人搞更正
$ ?# N' u' P& e另外你個icon好正! t* c& w9 f; ?0 D  ~4 {
& O8 ?+ A- G! O. w. _

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街
7 d! G% l( n$ f, u: J+ j應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   + T2 H/ W3 ~: e( f+ R
其實我都係突然想著住校裙訓
9 r+ B8 Y# X/ `你就好la,我都未試過訓訓吓射
5 ]( Z9 r- I, w" ~- x, G! ~  i緊系唔好啦!
& C1 ^+ a3 h9 j' [* F4 w好麻煩呀!; Q7 ?# ?/ z: x% g( w
又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   % g3 |: ?/ U% r; O( f( ]3 V  s
訓緊覺著應該唔會突然入黎掛4 k1 N- k2 `+ }& ?  o
我掛校服出黎我屋企人都懶得理
- y& o% G/ O' h% ?2 s
咁好?
* ]5 J- ~4 |( X" H/ @+ Y; J, }見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此
! X4 \5 q) h8 M9 G$ d# T; Z6 y, V* m但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   
8 p: U: t9 [' r& r無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑# m; ~$ q) d2 Z/ k# F- k: F
但幻想比人搞更正; M5 h: L- B' |+ `
另外你個icon好正
. ^+ ?# ^" t6 S2 o' m8 A& g% b5 a同學^^ 嘻嘻
! R- `0 I& a5 }# m
2 j8 X! w2 T/ a8 ^; rSweet are the days of girlhood# E* n4 L/ v# Z* a& Z
$ z: A, a% [2 |8 T: T% q  `
我鼓勵你試下著靚自己出街
$ _6 [% D) H: k8 J6 y: ~8 E# x. Q$ G" w, I3 Y& Q" }8 l
試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服4 E" l5 \0 [+ q
2 n- u* o) a7 a+ L7 Y/ Z
我呢世都記得呢一刻!/ t4 h  \0 d6 J2 y

4 V4 E3 x( Y0 ypaul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
) V! Q2 L5 {0 V& G$ X3 {2 a6 Q9 {7 U- w. e+ d' u! G

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似 # @) T" A9 T, Y- ^' d
咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情
1 D8 X- c' I' d& L5 h2 g+ {出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   1 X) }4 s+ q8 c
. @& X% D* t# o- \
只有paul con同學先至明白個種感覺2 b2 k! S6 G# |% G& ?1 P, Q1 M
- F6 m. \; T: m) u# ?
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
" l9 v7 G/ C" V4 e# i$ J! A: o: a
9 ]4 L  ^' B& {  n8 G" k. ?  n* W" ~你唔會捨得除落黎% A% Q! w# ], ]( c1 |

1 s- T1 n! ^- g想同樓主講
0 E" I! B) p0 @/ @- x. X& I" U, ?3 w( D" k* ~
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡
! @$ q6 Y" e: ^
; \. {; r/ ]" d佢用白鞋白襪撩你* v* U  W$ N8 I1 Y0 M  E9 c

* C( z+ c, i8 O ...
) N3 C5 g% s0 T# A+ ?; U7 O. [. q) }0 H) Y% C  e
其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41
" m8 p- m2 |1 D0 j我係灣仔約瑟校服買的

最近訪問的版塊