嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-16 20:46 發表   
6 V& |% s7 h  Q好似最大有44,我買了41, p+ ^0 A4 f7 D1 i8 W4 H7 z3 \
我係灣仔約瑟校服買的
+ a6 f: W) M! F
, M9 P( q% x" [" k5 i: b% L
1 a1 h2 h( U- }, y想請問下佢係邊? 同埋第二度有無?2 q: t9 }0 b" N/ ~: c1 K$ x2 `
不過最重要係易買 (有得試就最好)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真令人羨慕

回復 41# willy 的帖子

聽e個網話銅鑼灣森發也有賣,近銅鑼灣聖保祿果度
  K6 J, L+ s0 P: r約瑟校服果度吾難買,我上次自己上去買,果度d人好好,佢問我(你著嫁)我話係
+ a8 L3 E- p, ?6 _' c佢重比我慢慢試,3 m) B5 V6 }, E1 k" }
熊貓鞋其實囝囝都著得,都好襯,所以放心買la

回復 42# san629 的帖子

買番對熊貓鞋丫

我有時也會當熊貓鞋係行街鞋

我買開劍牌, 學校隔離間校服鋪同銅鑼灣商場間美華都有
: U! @" {, g  z0 E# y9 P' M
, \, i4 s+ u) S* k0 `$ d其實以前約瑟都用開劍牌, 但佢開發左自家品牌, 對鞋厚同大左好多, 變得好大舊。

good good

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 22:15 發表   . b. C) B& k$ R; V
哦,原來如此. t7 Z4 D6 u! F- x5 _
但你在人地屋企玩?
) ]$ P( E* p! L; O5 G* l唔系玩,只是帶套校服著住來睡.# z* |3 ^( l0 h% ^

- M( Z. r# d9 _! f6 S2 f( G# [[ 本帖最後由 kingphone 於 2015-1-18 12:56 編輯 ]

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 22:19 發表   
+ D4 B5 k( T% X- A1 N; W, T係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫
) k0 ~* A. F6 a( x嘩!
  m9 y7 i7 A2 ~" D2 g好羨慕呀!- Y) K# w$ i: w+ N* D8 d( N; }
有邊D校服呀?3 a  h. B; @# L9 F
有相睇嗎?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-16 01:13 發表   
& X7 S) h7 Q# ?2 ?8 n6 b
5 B- [% t1 Q. v$ N" u同學^^ 嘻嘻
6 o5 n% p' G& P) L/ t/ R! W9 h  c2 n* W
; g  x. X  R3 }$ a$ U7 r1 ySweet are the days of girlhood
* P+ X/ e. q( [5 X9 G, k: E9 E
% j2 i6 G6 {1 d5 u7 U5 C我鼓勵你試下著靚自己出街' n/ u& r2 U) Y3 K
: t) L0 B# J- J. H
試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服
8 f. C  P7 y6 `3 K  K/ C8 V
) O3 x& Z- U5 C+ k我呢世都記得呢一刻!
. R( b9 L8 G: C' [( U! v/ c8 h7 r% Z1 z! i% f
paul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
0 a; o# [9 Z" l- q' K& K1 ?9 p
咁正........' G5 k- z* b! ?) _; o

∼∼∼∼∼
, @2 ^5 I1 J( @. {( c' {( o
' K2 U' N( Y# o$ Z; _8 s[ 本帖最後由 mok21241 於 2024-6-18 14:26 編輯 ]

回復 46# hehehe1402 的帖子

好想試下劍牌,唔知好吾好著呢

回復 48# kingphone 的帖子

咁正,有得訓

回復 49# kingphone 的帖子

我睇吓send比你定放上黎,因為無試過放相# F/ d" ]( F/ G- k, x3 e  Z
除了paul con還有女拔,可立,銀禧,上智,賽官……

回復 51# mok21241 的帖子

真的不錯哦!

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-20 22:57 發表   ( G9 X6 k! i# h( p2 [5 E" q
我睇吓send比你定放上黎,因為無試過放相
1 c- w) [$ {+ c) J1 Q+ l除了paul con還有女拔,可立,銀禧,上智,賽官……
  z% L% J0 t" {7 w5 H
我都想要~~~

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-20 22:48 發表   3 m5 ]7 T9 y5 z2 T+ N
咁正,有得訓
# @8 }  s, D3 I: ~% g* j% j: K: h
有架,間房得我一個人,鎖埋門想點都得啦!

我今日著左paul con冬季出街" l) {7 f5 S* u5 Z+ j
" D. I5 J) q2 [2 O0 h! m
好舒服, 好正....望住對腳就覺得自己好可愛~

回復 54# 中學生 的帖子

放上黎分享下,想黎女拔多点
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

5 ^; c/ i2 G/ u( B
如果著埋PE褲就似足一個學生啦