嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人可以幫我訂雙子公主(變身後)cosplay衫??^^

有冇人可以幫我訂雙子公主(變身後)cosplay衫??^^

不過要訂做.好x麻煩
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
邊度有得訂造??. N: A% O; I$ n" r# P
要幾多$$??

回復 2# pikachu668 的帖子

知就不洗煩><

套衫係靚就靚, 兩套都要訂應該唔平.  
9 B- G! b. n1 ~8 G+ O; g8 h5 R我自己都想知邊度可以訂造呢D衫

回復 4# willy 的帖子

我做有份工收入不穩定,買2件一定死不足錢

如果唔係太貴我都想訂造晒2套

http://cosplay.shopping.ttyy.hk/detail.html?product_id=e58ccce64684615b4ed358422415b94c+ p7 m* f1 U( M# z
呢度有得訂- @# o/ b* R: }. i2 o: G9 @
仲可以度身訂造

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-12 20:51 發表   
) X* M/ J- `0 `& U9 |http://cosplay.shopping.ttyy.hk/ ... 15b4ed358422415b94c# D3 V* j9 m' ^; d) {0 X
呢度有得訂
+ {/ _5 w5 u5 v% D$ T* X; h, u仲可以度身訂造
; V0 Q1 O# K$ i, ^8 a* ~7 F5 c1 M; ?; B& e0 K' \0 U4 }8 O
禁睇價錢唔平..... 不過唔知男可唔可以到女裝cosplay衫.....

引用:
原帖由 willy 於 2012-11-12 21:08 發表   6 ]- t- [0 e- x! `3 k* D

) J! g3 Q6 n( W3 D2 f
- y& b6 [* B% y3 Z1 Y0 K禁睇價錢唔平..... 不過唔知男可唔可以到女裝cosplay衫.....
$ A5 P/ c* l: X, R3 ?應該可以?! 我去動漫展見過男仔著女僕裝..

男買女裝COSPLAY衫唔係太大問題
' |4 C) y3 \9 \4 o- H' i" E反而$$先係最大問題

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-12 21:22 發表   
: [# I: ]4 ?* v1 i1 h男買女裝COSPLAY衫唔係太大問題
6 y  s9 J! X. t. |5 B反而$$先係最大問題
4 O; |( Q% ~' X' t7 B0 m, F, f8 K: Y! C- |* e0 w
我正話係度睇, 已經睇到有幾套想要, 計埋最少都要3000蚊先得.......

邊幾套啊??

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-12 21:45 發表   ' d3 R& _2 T, z2 D( e
邊幾套啊??
4 e% H. @( q$ l7 G% B. [, B& {# k8 Z  v& Y& n, g  W' S& [
守護甜心+美少女戰士水野阿美+美少女戰士火野麗+高達SEED-拉克斯歌姬+雙子公主+黑執事少爺女裝....
% ]& S" h# T: P0 p0 v3 }其實好多都有興趣, 但係錢不夠....

我都有14套有興趣買共差唔多$8000

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-12 22:05 發表   $ s7 [4 _- ]  j/ d
我都有14套有興趣買共差唔多$8000
7 `+ w7 E  r; w) _- A" f- T3 t
我求其睇已經禁多, 再睇落去真係條數真係不敢想像.....
0 `8 @1 Q8 w) i- G6 k其實佢個幾套美少女戰士裙想想買曬佢.

其實美少女戰士果D套套都差唔多一樣" ]+ w9 d3 T7 A  {: O' t  M
只係顏色唔同
9 _; H/ e, b7 A' X# G  b' l咁有興趣要晒??

小妹好有興趣啊, 我要一套男既一套女既, 女既我著, 男既女朋友著
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-12 22:16 發表   
9 M0 h2 W7 y, s' p% Z其實美少女戰士果D套套都差唔多一樣* {6 O' L8 f. X( E
只係顏色唔同
1 {8 F+ W. ~9 `2 H. Q6 s咁有興趣要晒??
; D+ z& i! J0 V/ ]: b9 @9 Z; X6 n

~, }" f( D" e5 p* J: I: V  S% O所以我自己都係諗呢個問題. 我最想買的係粉紅色那一套.

引用:
原帖由 willy 於 2012-11-13 19:10 發表   % K" h' W: y0 A( Q" }8 m

9 G) e7 f7 o5 x
8 `# |. N6 E1 D& V# R' h所以我自己都係諗呢個問題. 我最想買的係粉紅色那一套.
" U5 P, ]) {5 @0 m6 u0 t/ u, C6 P6 |1 D. M
因為鍾意粉紅色??

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-14 18:56 發表   6 @& [3 @- q8 U* y0 f) N
" H" m' W- \. P; y
/ p# E; @/ A: Z: a- m3 M
因為鍾意粉紅色??
( I: B+ [+ A' k: C* E+ x) }
1 L' Z; `$ K* x( _

* A" v& r& }1 {係呀. 禁多套入面最鐘意就係粉紅色那一套, 跟住先到月野兔個套.

最近訪問的版塊