嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

震左一個上午,玩到無晒電。。

震左一個上午,玩到無晒電。。

小蝴蝶∼震震震∼
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁開心+ {( P2 A' e  Z* u1 E; Q& d" C
* o  Q5 @$ T, n. H4 _  v" `
我都想震

換電 再繼續

換電、再差電、用手機震~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2018-4-25 16:32 發表   ; T" g! ]7 U8 ^0 Z  {% L
換電、再差電、用手機震~
, j$ O4 y. P8 T
- |& S, z. B# J, P4 L因住漏電爆炸

回復 1# siusiu01 的帖子

我也喜歡震,小洞裡舒服,心靈渤海滿足

下次帶尿袋.有排震

呢個好玩?
7 p5 m4 U# r5 Q! t) G' f/ ^% l放到小洞裡?

想看看小小蝴蝶真身

個蝴蝶睇圖,呢個係叉電..同埋..你諗下放起邊~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 09:47 發表   
  H  b8 W; n, @/ b個蝴蝶睇圖,呢個係叉電..同埋..你諗下放起邊~
* }0 c8 y2 n( @4 [1 f8 ?+ r3 H+ R: m( E, V; _+ ?5 W3 x* \
真係唔敢試

引用:
原帖由 benny79 於 2018-4-26 10:54 發表   
# h4 B& |- ]. L: D  G+ d
" {) }3 f( P! s. G) n( m
0 t' g9 R+ X7 B0 q. x/ }# v' S真係唔敢試
- _) _" d% f. M; u
1 h5 j6 m: P1 d; A2 O
2 t% o$ F8 J( I  t% e8 q: a1 k- |插前,用鋅(Zink)布做洞口

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 11:10 發表   
+ P9 Q: M: K9 ?- [- Y2 g6 O+ G1 H. p$ {

3 n3 i* {! j9 ~1 {" y4 d8 C( ]' Y$ T2 m; X6 h+ k
插前,用鋅(Zink)布做洞口
$ `& n% Z2 k: x6 |- y+ Z: p9 C5 ?
唔明
. Q4 O5 r) ]/ p$ L4 ~" T) m但好似好正
8 T9 `: M; b2 z3 g' E# ?( W6 B幾銀边到買?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-4-26 11:26 發表   + U+ J' B) B0 w# y0 X3 y( S- u, w

4 p- \7 y- I  ^8 V3 w& K唔明
1 I2 J" m+ _. C! O# Y但好似好正
7 D7 ^. m% X7 T; j幾銀边到買?
# o7 i! Q9 F+ m, }0 }& y0 _( o2 e) t+ t; j1 l) ~
蝴蝶就taobao. 鋅布(膠布)就葯房

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 11:10 發表   
# c$ C. g' _* Y# e/ H& H
4 P+ Y$ v. ?# Q$ R+ S/ ]0 q9 _" c7 J* v& _

2 m; [& {4 I5 U  K8 \; o插前,用鋅(Zink)布做洞口
; Q. i6 @, y0 a) ~9 _
. M6 Q9 Z* g/ X% U& f
有冇詳細D解釋? 咩插前…洞口…唔明

鋅膠布痴住兩邊蛋皮包腸仔,因人結構而異,包得好下面可以好平,照坐起度如廁,兼有位走棧插入玩具

wow! 真是很正的成人玩具呀!

換電繼續

唔講清楚都唔知你插邊

這個唔敢試

最近訪問的版塊