嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

全新金侖! |6 I5 Z' `4 D: a
38碼未拆包裝/僅曾檢查4 R/ R1 R* B4 ~/ O1 C3 b) o* W
$190-CD點數5或以上者2 S3 B2 f( Y' K8 T
$200-有CD點數或有精華帖者# G6 P( o- W" Y" m
$250-正式註冊會員
8 X9 ?0 T' ]: q% @$300-街客6 n$ j( ~3 p2 \( h$ J0 x% \' `1 s
5 z# [3 z9 C2 \
26/28/30碼8 D; R( m) t; T' o, g9 @7 x8 U
$250-有CD點數或有精華帖者3 }2 s5 z7 a' Q7 [
$300-街客4 P* t7 j# h" K; y
; D( A9 J0 w: z& z$ S! k
32/34/36碼, L1 A8 L4 l# R
$300-有CD點數或有精華帖者) i8 \- M( i% r
$350-街客) Z2 b; B  w' X* F3 K9 Y3 k
( S! @4 s, h9 p) `& v$ t
40/42碼. ?" l' }# A! _2 Q9 @
$350-有CD點數或有精華帖者: U2 a! v( m7 b4 S' e
$450-街客  l1 f0 [* U8 \3 i6 c: l8 N0 H) C, }
/ T& t* F( h  l8 P
請於辦公時間內預約到太子指定地點當面交收(有CD點數或精華帖者適用)8 x4 Z5 m' m) Q1 n+ t
先中國銀行入帳,收款後及收到運送資料後三日內香港郵政本地掛號運送+$30
5 N6 r  N1 \* Y. B先成功預約,再中國銀行入帳,運送至儲物櫃(觀塘,九龍塘,上環,沙田)+$100
& H) V, g$ M% ?6 v* X# ?0 F6 j先成功預約,再中國銀行入帳,運送至(男)儲物櫃(公眾游泳池)+$60/$80,送密碼鎖1個,請自行安排入閘
  F1 y3 ]+ S: ~0 n( h$60只包括(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)# d! O2 F9 V1 {+ I
沙田/馬鞍山/顯田7 y7 T+ b# F- G) Y
九龍公園/九龍仔/李鄭屋/深水埗/荔枝角/大角咀
' M% Q: f. |  j: m將軍澳/觀塘/斧山道/佐敦谷/摩士
2 p+ e/ o4 J- k- j0 I1 ]: q維園/摩利臣山/堅尼地城/西區; P% j0 F9 X8 r- I  x; d1 j0 M# R
$80(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)
, }$ u+ U1 t2 w4 s元朗/屯門/屯門西北/東涌* y# [2 v% U( U+ ^' y  c

8 m) d) y4 U  s5 U# T5 N& E請電郵lewismcw @yahoo.com.hk +PM(並附本頁連結及會員名/uid)
# K4 n' ^0 `" F1 u有效至2014/08/15 中午12:00(付款時間計算)
5 _2 s8 H! Q5 C( }* n- C$ G; T/ G- f* ?. w0 V8 O' n- N: T
覺得好的就按一下感謝吧~~
暫停寫入

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相睇睇先?

放多D相刺激下大家

我想知點樣先有CD點數?

除左呢件有沒有 玫瑰崗?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-11 20:13 發表有冇相睇睇先?
( B2 ~$ V5 z" ~9 t8 w
要相要拆袋?!......睇款就請自行搜索3 `8 N9 j: e9 v. n
; l4 B7 @  ^: ?6 ~4 y2 D" e$ Q
引用:
原帖由 yukibb 於 2014-8-11 21:09 發表/ R2 a+ ~9 w& E; Y7 l( I" M
放多D相刺激下大家
2 |$ Q( s8 v' X' h- Y! g7 A2 F& i
. k6 s) G3 x9 c* z有興趣者已知款式如何
9 v3 ]; F! e0 u/ N最刺激......開學後自行到校門外等候
# s# u- }1 {7 W或者透過各種方法認識真實的同學
/ o, E$ Y; Q1 V# I, U0 ^8 Y; f4 D1 j
$ G( Y5 U0 E0 X8 j& b( j7 y/ M
引用:
原帖由 whk 於 2014-8-11 21:19 發表
/ _, c6 {  ~: f我想知點樣先有CD點數?
7 I5 X, _, a1 r; `, A6 Y5 U
我想知點解你咁hihi
1 D' m4 U& i, y+ f7 }已長期置頂(五年多近六年)既公告唔睇又走黎問
3 y& P& ^3 ?/ mCDROM都會讀到,呢位會員應該仲係floppy drive所以......註冊四年幾,在線六百幾小時......' j4 p- f; ]. M
內褲+肛塞+連褲襪+裙/褲阻礙你僅有的單眼視線
  Z+ _2 h! y- C# P" X...ok,大概係你著齊用齊晒所以睇咗咁耐都睇唔到
9 g" F8 `" q# XCD 點數的疑問請看這裡
/ [6 n$ n, o& I( M+ {! J) vhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=20801 g, \. R! F5 U  O! L
搵個好心人pm通知吓呢位會員6 w* m+ H% o/ L* F
因為我相信今日我答佢佢都唔會讀到
6 Z% D, C- ?# j(大帝用機頂盒錄完電視燒番vcd比佢都話睇唔到,又上唔到網節目重溫,次次都要買餅錄影帶,免費轉番做錄影帶寄比佢睇)' ?  l+ s" K5 ?  Z
對唔住,(我估)壇主同我都招呼唔到,有失遠迎囉!!!
4 |- ^7 V3 I# z. ~! Y0 o1 x(設計對白:條友歡迎將藍光影碟轉5½磁碟片一套寄比佢慢慢解壓合併檔睇片)" \5 D: \: R6 p0 u
  f7 B! b6 N. }0 b0 n. Y
引用:
原帖由 wolfcat 於 2014-8-12 12:04 發表
( s$ K  g  o) B5 I+ L, H: m# b& q除左呢件有沒有 玫瑰崗?
- @, J) a! V7 I# P* J
沒現貨,訂的話請電郵
暫停寫入

唔明拆袋係咩意思
: P( N8 @: {6 o, {1 q  T8 C- K0 C* M$ i* u( v8 }% T3 e
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨( {* w0 ?1 Y& a6 M

2 M4 Z- ?* r* n2 _同埋係咪火車橋貨而已
7 v7 S% j9 a1 L
" c# E" T+ Y8 J2 f3 f4 J, ]冇問題我隨時落單都可以
2 V! V1 ]: `! }1 k4 @; ^7 ~2 q! o. d! O% N8 t, n- e6 x

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表
6 x& K. C( g' a2 G& Y) ~$ x唔明拆袋係咩意思  H2 A' Z5 p& A* Y0 E6 n6 D) R
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨: V  T/ p. ?1 p) s, {/ l
同埋係咪火車橋貨而已( X* Z" B4 t! u) q$ f' P( T
冇問題我隨時落單都可以
5 q( t+ S! ?! R2 J# w
https://www.facebook.com/* m3 ^8 x  V4 Z  O' I: v
photo.php?fbid=10152287384522361&l=5614c324c2
7 F: v; F$ J, @7 h# {手上有過百套女生校服
+ x# G* g/ l# ^我試過唔小心差啲比校服壓死......
) H2 ]& o9 `8 y2 _* s+ Y8 H# ^' r真身用制服都近十套啦
, Y- S3 m9 |8 G" u+ f+ f睇你係咪真係落單要貨
; c1 ?8 [6 ~  E2 l% s+ E6 r& M而且最終能順利交收...7 q  U4 H. @( L0 |
0 `  ]$ }7 ^+ p% [+ `
!!!再次提醒!!!: K# _" \) u$ y* ~2 k
啲豬裙長標準係領經胸至膝上一吋+ Y! B( H  l" b( C& Q
款式難以改短和無法放長!
暫停寫入

Bystander 走單
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-8-22 16:59 發表   
- I/ j# U$ m, h6 U- \3 TBystander 走單
2 e; E; p; x. z. h" F+ Y; U" H5 f8 `0 G+ ~/ u
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨, r! ?) p, U4 y

9 J( N  }+ Q( u而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨
- m- u) f/ x9 @. ?. G5 x
' P/ z8 @! t% F0 F. C/ D咁我點會放心落單% s$ H" U+ K4 ?& m9 W# p
4 _' u" i1 E- E% Z5 q
8 k! T5 y, Q4 _  F0 C! t
P.S. 未落單何來走單?
& B$ W( V" a( P& Y" o- `
: }8 Q' I) ~$ m/ |2 x- F; k* O[ 本帖最後由 Bystander 於 2014-8-22 20:29 編輯 ]

你實際要咩碼同幾多件?$ K, f1 M8 H9 A5 a" P( C( s* `
(準買家是否具真實購買能力和購買意欲/需要……)+ E( G3 S8 y+ S( W) p" x, I
之前我真身係賣專門機械既公司做,每日都幾十個詢價問幾千個型號……
* M* f' k5 M2 C' q! A9 k0 [睇版?有,主要型號每個型號有最少一套樣機' y/ H8 M& g% q# ~+ K* y; J8 t
但某準買家想睇晒1/2/4/8/12/16/20/24/28/32/36/40/48/64吋喉用既資料
) |4 ^; r7 d6 i* H4 P( W% z. \1 v8 K問佢技術參數又唔講,咩種類既場又唔講
! \% M' O5 k' h0 g# c3 @+ l3 N2 z' S樣機係得1吋,佢想睇晒1-64吋一字排開既相先……
3 e3 J+ B' o& }廠都係keep少量2/4/8吋喉現貨
6 B, y- ]( X" ^4 i( V7 ]64吋……長江三峽大壩咁大單先可能用咁大
) G( s) S! z* ^6 Y$ g7 B十年都未必賣到一件既尺寸,廠都要即叫即造
( F* \6 u, {! s  }8 X# J0 a冇版睇唔訂……佢肯飛去歐洲都冇版睇,何況香港代理呢?
3 M% Z' }" ^$ V- j5 T; ?3 a同埋冇廠會咁keep貨,全世界都唔會有
. ^5 Z. z) s0 F0 S/ a一定係只有價單,有單先至有貨7 L3 m9 ?- r2 `2 F1 i* x
邊個「上線」仔係都要有貨先有單……咁上線唔駛預我4 o4 E: k* H7 W0 l# ]2 y5 f
條友真係無限上網∼上線無極限9 m. c4 T( [! \
Oscar Nacy Niner!!!
6 Q' V6 Q8 T# ?+ w9 y4 { --- -· ----· -·-·-- -·-·-- -·-·--
# x4 r! Z# u2 H- z+ H, p6 f" _( a2 i
講返啲豬……我都未數X32/X34/X36/X38/X40/X42碼
4 c2 n2 i$ A  C6 {' J/ }我唔肯定火車橋會唔會咁勁keep 齊碼現貨1 S" o$ w# i& H" x5 y
可能醒目到XXX48都keep 現貨0 Q* f( w" h1 \3 f+ }
但好肯定我冇keep
* n4 O2 m( }* p, K" Q. w0 _9 k6 E6 |9 H- \* B5 h4 \
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-22 20:27 發表8 L8 R3 W3 A8 e3 r3 |1 i7 ~
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
% a5 t. }4 ?7 ~- ?) a: T8 x而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨0 p, Z+ U: u1 b  r! x
咁我點會放心落單. ^: B6 f5 ?3 v, V
P.S. 未落單何來走單?
6 l8 T' b3 b) F% J得,你落單我都唔夠膽接,你自己直接上火車橋買啦
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表+ @. ^" i$ g; D
唔明拆袋係咩意思3 C& d6 q3 J  Y  P! t% E' Q- u/ G
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
5 v1 b/ V: {  v5 n  V同埋係咪火車橋貨而已
  x& o) {" t6 \# V# c% p1 M+ T0 P冇問題我隨時落單都可以
已有貨但冇你份囉!* q( w$ v$ N' E5 |/ I/ ]
https://www.facebook.com/
" e# m1 W7 p' v
) k" M+ ^0 o" ]! |8 N/ m4 Gphoto.php?
- t! w9 C" P  x- hfbid=10152310267672361&- O- S/ _: Y$ I+ U1 \" X+ f# {
set=a.10152287384412361.1073741833.676127360
暫停寫入

驚我冇貨?
- n1 }9 Q, l8 R5 M; I大家望住 Bystander
/ S, c3 {- d* }) [* d睇佢找數定走數!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
暫停寫入

好有興趣喎!

你話我找數都冇我份2 M* u9 P' [. G! G" \! f

: B" b. R. K% h5 K$ d; u請問我應該點做好?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-9-4 17:52 發表
  A8 c$ g9 |! C& |. x你話我找數都冇我份8 }& c/ h$ ~# d! m: c
請問我應該點做好?5 _- e7 F/ _# b2 e& h& o3 Q, b
6 D3 o% p& b% F1 I- \
想。要。就。自。己。上。火。車。橋。買
- z7 f% m! B9 W- E* Q3 \! F
4 F, Z' ]" h/ Y. _[ 本帖最後由 uniformx 於 2015-9-27 01:39 編輯 ]
暫停寫入

最近訪問的版塊