嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

全新金侖1 q# a% P) W( v) S* _# {5 e) c
38碼未拆包裝/僅曾檢查5 i5 K* a& s! ~7 u8 L* d, |
$190-CD點數5或以上者
$ x! ^0 P: a, N7 V% U- ]$200-有CD點數或有精華帖者
3 z+ {. N7 E1 \$ W3 ~$250-正式註冊會員! L4 q8 X  j$ J/ u$ c4 N0 g
$300-街客
6 {2 }0 _. m: X: E- [3 o# U7 w
& N4 S; A* X6 ]4 [& N1 b6 C26/28/30碼
# g9 A7 A5 e1 W! a+ j$250-有CD點數或有精華帖者
$ L0 H, |% N, @, f+ K$ H# t* \$300-街客5 f, d0 C9 o7 ~# J
) Y0 R# F2 c- A2 e( G$ _& I
32/34/36碼
  v( D+ P3 @2 a$ s9 ^: W( v' i$300-有CD點數或有精華帖者3 }# p9 O- t/ `
$350-街客
" F5 M' I+ [8 Q" Z& T8 L) Y- ?; k# ~, ~) {2 N. _
40/42碼+ ]0 {; J# u% u5 s. c& g
$350-有CD點數或有精華帖者0 ~! Z% N* o' m; o7 h
$450-街客
# c2 `+ c5 V& t& W) k. R
' d& {5 ~: b0 A' C3 s請於辦公時間內預約到太子指定地點當面交收(有CD點數或精華帖者適用)# q, T1 N. h% z& h6 G2 F$ J
先中國銀行入帳,收款後及收到運送資料後三日內香港郵政本地掛號運送+$30
6 |  s, O3 y/ j0 [& B先成功預約,再中國銀行入帳,運送至儲物櫃(觀塘,九龍塘,上環,沙田)+$100/ S4 N; Q0 f; V- Z2 @
先成功預約,再中國銀行入帳,運送至(男)儲物櫃(公眾游泳池)+$60/$80,送密碼鎖1個,請自行安排入閘
; n  o# n" R5 X0 z* W/ D$60只包括(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)
, u- R. m. _7 w- m0 D' t沙田/馬鞍山/顯田
7 g; S. _5 N3 s$ S九龍公園/九龍仔/李鄭屋/深水埗/荔枝角/大角咀
& p& ]7 J* w, l$ I/ _4 Z將軍澳/觀塘/斧山道/佐敦谷/摩士, y7 d" B8 v* u
維園/摩利臣山/堅尼地城/西區, C' `4 `# |( p8 w
$80(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)
9 s7 l" o0 W! E$ E0 Z1 c$ x元朗/屯門/屯門西北/東涌5 Y" X1 {. r2 h! |
; Y7 r# t3 n9 F% n9 {& }+ B# ?
請電郵lewismcw @yahoo.com.hk +PM(並附本頁連結及會員名/uid). T& q5 V, Z- X4 o5 X
有效至2014/08/15 中午12:00(付款時間計算)
1 W3 a4 T5 @0 D, G+ F" ~' D0 G: K' a4 c
覺得好的就按一下感謝吧~~
暫停寫入

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相睇睇先?

放多D相刺激下大家

我想知點樣先有CD點數?

除左呢件有沒有 玫瑰崗?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-11 20:13 發表有冇相睇睇先?
8 ^5 V* c7 \) W2 n& R! n
要相要拆袋?!......睇款就請自行搜索
. A8 m% C8 z! s" A' P& w- ~
6 e5 B) n# y' J  r& ^
引用:
原帖由 yukibb 於 2014-8-11 21:09 發表
' E4 a# P- y  N4 _; B' t, [放多D相刺激下大家) M4 C% v/ y% o2 L% C
0 x4 h# r7 C, l! j, p) K% [
有興趣者已知款式如何1 E$ w: n/ D6 n5 t
最刺激......開學後自行到校門外等候- j4 `2 [4 s; ^; ?' U+ ^
或者透過各種方法認識真實的同學$ ~+ G4 b; f5 q" d; H

! W, f8 J' X# r! n; ^. m* s/ }; t
引用:
原帖由 whk 於 2014-8-11 21:19 發表
/ h. E9 D: ~8 F# J2 V: n2 W我想知點樣先有CD點數?
7 N/ |2 |" f. e! m; F1 I2 F
我想知點解你咁hihi
' U" Y8 m0 \" E6 N; m已長期置頂(五年多近六年)既公告唔睇又走黎問
# a' E" `. }' x0 G( \5 b$ GCDROM都會讀到,呢位會員應該仲係floppy drive所以......註冊四年幾,在線六百幾小時......
% x6 l) q. i( g& w, n內褲+肛塞+連褲襪+裙/褲阻礙你僅有的單眼視線
3 h) Z  G, ]" A9 R...ok,大概係你著齊用齊晒所以睇咗咁耐都睇唔到- i/ N8 z/ i# q/ S  y
CD 點數的疑問請看這裡' L( y7 ?% T) J4 Q' }6 a
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=2080* c# r9 \. p. P2 b* O. j
搵個好心人pm通知吓呢位會員
6 w6 k+ |# q0 I; s" ~' E( y因為我相信今日我答佢佢都唔會讀到
3 r4 e" b9 l7 V  J6 e, M# g- d% ]' @(大帝用機頂盒錄完電視燒番vcd比佢都話睇唔到,又上唔到網節目重溫,次次都要買餅錄影帶,免費轉番做錄影帶寄比佢睇)# s$ @( I8 f( a" Z7 Y9 }
對唔住,(我估)壇主同我都招呼唔到,有失遠迎囉!!!+ w4 p, \( ?; }+ @, H3 J- [
(設計對白:條友歡迎將藍光影碟轉5½磁碟片一套寄比佢慢慢解壓合併檔睇片)
4 t0 B$ G- Y, \3 ^
5 O" f  ?- Q5 e; `" K
引用:
原帖由 wolfcat 於 2014-8-12 12:04 發表
" l% [: J& P! s9 y* V* x- F除左呢件有沒有 玫瑰崗?
7 D4 y- g8 m% j8 U, L; z沒現貨,訂的話請電郵
暫停寫入

唔明拆袋係咩意思
( d, v; {6 L% \0 u8 r9 Y" E9 B# D  h2 B) y
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
4 r: D& m  A0 g+ y
6 H! j* @0 M) v* I2 P, }同埋係咪火車橋貨而已
3 `$ c* J6 c5 J( D8 n# q9 Q4 l
* n  N" z. a9 E冇問題我隨時落單都可以" @" O- i8 {7 x8 S  {! V, n  {; u, \* D

- n. T& m- _5 C: E$ g  W8 R[ 本帖最後由 Bystander 於 2014-8-15 14:58 編輯 ]

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表
) T& r- i* \8 K, t/ I/ a唔明拆袋係咩意思
+ S& V. @4 j0 j! s7 X6 o# P' [睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
2 x9 A' h* F1 @' \1 L. F* F同埋係咪火車橋貨而已
$ K6 z8 [0 Z/ I4 V, p4 J2 @. ^冇問題我隨時落單都可以
* z, k- U* `( r, jhttps://www.facebook.com/
  V- i  g% N" \4 I- X  v4 V- Lphoto.php?fbid=10152287384522361&l=5614c324c2, @) w5 [' L: O- X
手上有過百套女生校服
* w0 j) ]* @* k. A5 j' y- ?8 V我試過唔小心差啲比校服壓死......
& M5 R7 `8 }' d) e真身用制服都近十套啦- [) R. m1 f4 b$ H& M% k3 v6 F
睇你係咪真係落單要貨
! P0 a* ]# v/ f" R# f而且最終能順利交收...
( u8 N  n  @/ H0 O# g4 ~8 F9 O6 J% f- C+ U7 H
!!!再次提醒!!!
& ^7 q. ?# n' R' n) X- j啲豬裙長標準係領經胸至膝上一吋) s7 ]+ |5 F' y& P* p
款式難以改短和無法放長!
暫停寫入

Bystander 走單
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-8-22 16:59 發表   " H* ^7 R" V1 L$ Y: j7 H. j- o
Bystander 走單
! f: `8 G& i3 N+ P. N4 D

+ [" t" i2 G* p; k% }/ U6 B2 r' Q睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
" d  g: J5 A6 C$ J
+ V- L" {/ Y. a而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨! f& a3 f( A0 K2 j8 |
! a. M) L% i6 t9 W8 s+ K$ J5 H
咁我點會放心落單$ d6 {9 X7 D7 @) r
! W1 D: K7 y3 z" y

( f( [0 y- a) M* tP.S. 未落單何來走單?! o2 V* G) \& L% b& Z" v* e% C  T
' }& ~( z, q; D2 \: M1 i

你實際要咩碼同幾多件?) v2 Q( h" v1 T; m
(準買家是否具真實購買能力和購買意欲/需要……)9 c: k% l5 y, N+ U( L* [
之前我真身係賣專門機械既公司做,每日都幾十個詢價問幾千個型號……  ~3 ~: I! b$ w7 b" ]$ k" c' q
睇版?有,主要型號每個型號有最少一套樣機
9 K0 I2 i- f0 t但某準買家想睇晒1/2/4/8/12/16/20/24/28/32/36/40/48/64吋喉用既資料
0 H4 k# N8 T1 V; {+ n, p4 v# L問佢技術參數又唔講,咩種類既場又唔講$ e) r, }8 A& W4 v% V
樣機係得1吋,佢想睇晒1-64吋一字排開既相先……4 i: w  i$ H1 p; X, N: a
廠都係keep少量2/4/8吋喉現貨
# w; g3 k$ f4 e, j/ U/ @, I64吋……長江三峽大壩咁大單先可能用咁大9 V' o! A* y8 z7 Q" w
十年都未必賣到一件既尺寸,廠都要即叫即造& N' p/ O+ @; O
冇版睇唔訂……佢肯飛去歐洲都冇版睇,何況香港代理呢?
8 r; |! u5 F  V1 m( Z  N同埋冇廠會咁keep貨,全世界都唔會有
9 h3 l, L" A; W- S, q/ w一定係只有價單,有單先至有貨. r4 F0 m8 I: R; w+ c
邊個「上線」仔係都要有貨先有單……咁上線唔駛預我
6 r+ n  A8 n, c: E條友真係無限上網∼上線無極限. r. V# l% P9 _+ `% {  G4 \' h
Oscar Nacy Niner!!!
" s3 G( L0 j7 o% x( p --- -· ----· -·-·-- -·-·-- -·-·--
2 C$ S& Y  a; |. r" O% D6 ?5 I# F  e% r* m% u
講返啲豬……我都未數X32/X34/X36/X38/X40/X42碼( }9 T. b9 E! s7 z
我唔肯定火車橋會唔會咁勁keep 齊碼現貨
$ k: Q2 ~0 a7 ^$ |/ i7 W可能醒目到XXX48都keep 現貨8 v  x9 P7 |: V. O$ Q: n
但好肯定我冇keep: f5 m: ]' T) Z* ^- S2 r

% g; l5 O6 f% E: T3 U5 i6 u[ 本帖最後由 uniformx 於 2014-8-24 07:23 編輯 ]
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-22 20:27 發表
2 K- `; b4 ]4 l6 S4 |+ {睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
& {4 Q% Y1 K* Z而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨
+ r1 t. ~: v  |* m$ Y) s咁我點會放心落單2 P3 A7 c0 L, y& ]- b! S3 ~: C
P.S. 未落單何來走單?
- U/ _# ]  Z4 n. W* \得,你落單我都唔夠膽接,你自己直接上火車橋買啦
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表# h- B+ B# j1 O1 \
唔明拆袋係咩意思. C' X/ ]( s3 v
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨' b' M- i& ~* x( m
同埋係咪火車橋貨而已
5 y# S4 b* S8 K9 ]/ R2 j9 P  @冇問題我隨時落單都可以
已有貨但冇你份囉!
2 K! }1 H$ c6 D, B* F( ?4 o. Dhttps://www.facebook.com/
! w+ D: V$ A7 l% M" T6 D8 ?3 z+ [$ n( f
photo.php?) u$ I7 d, S9 Z- y( ^+ ]. K
fbid=10152310267672361&
9 g* [5 }# c( fset=a.10152287384412361.1073741833.676127360
暫停寫入

驚我冇貨?
! h6 l: N4 k! R! U$ M大家望住 Bystander
  L- V- A$ i8 l5 {- R睇佢找數定走數!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
暫停寫入

好有興趣喎!

你話我找數都冇我份
4 u- j# Q" P" W, q
# G/ v5 v% h% @* q8 i& R' ~3 A2 j請問我應該點做好?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-9-4 17:52 發表
$ y! ]- h6 I" @3 L# y2 k; N+ _3 E你話我找數都冇我份
2 W; V8 W1 g" i8 ?% `請問我應該點做好?
4 V9 k; z1 P, Y' @) F2 ~
  H% y& @  J' _: i8 o  Y5 E) k
想。要。就。自。己。上。火。車。橋。買4 Q% d+ v  q+ _1 o& u% a6 E
9 V6 L9 F0 N$ U& Y5 _. K' U
暫停寫入

最近訪問的版塊