嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

粒喉核既問題

粒喉核既問題

點先可以有效地隱藏?唔用布姐住,各位弟兄姊妹教下我
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冬天著樽領衫, 用頸巾, 夏天就無計, 我都好想知

用頭髮, 圍巾, 或者戴搶眼飾物轉移視線

無人會注意一個女仔有無喉核掛= =+ x4 s  K5 @$ N; w; A
通常都係睇樣,身型,手腳-.-

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-1 01:04 發表   
4 G9 S) D$ p6 p; @  @% ~無人會注意一個女仔有無喉核掛= =
& B) i2 r3 Z0 \& i* b通常都係睇樣,身型,手腳-.-
. l9 v# u, U- h$ |6 b+ g- M9 W6 C' r" A
咁又係喎~ 除非好似男人咪會望下囉~

個頭唔好"岳"咁高,視覺上下巴就會遮左少少

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-1 01:04 發表   6 _9 s2 o$ n; ~8 q- H2 ?$ W/ w
無人會注意一個女仔有無喉核掛= =9 G: W) P( z/ I$ A) v
通常都係睇樣,身型,手腳-.-
& _( j, f2 V) a/ N
咁你就錯,其實好多人都好無知咁去望的4 m* D4 W) G3 K! R
我識個女仔有喉核- -可能因為佢太瘦,特別現

其實可以用DD遮瑕膏,再用光影粉打小小光暗影,應該可以的。
% d7 Q% s% h. N3 x  c7 B自信是最重要的。; W- l: u. H( F: w
碰面時,別人不會第一時間就留意你的喉核,除非你有特別異樣,他們才會看看你有沒有喉核!!

引用:
原帖由 sexyjoan 於 2010-2-1 21:29 發表   # @( |- F, C/ r0 a
其實可以用DD遮瑕膏,再用光影粉打小小光暗影,應該可以的。8 D5 `6 j9 P. Y& e  D( i! H+ ?" t
自信是最重要的。
$ j+ f9 |/ c. V- R3 m+ @- O碰面時,別人不會第一時間就留意你的喉核,除非你有特別異樣,他們才會看看你有沒有喉核!!
6 H" ]0 d6 k+ S7 O/ x
化妝我唔係咁識,不過自信都可以試下

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-2-1 01:27 發表   7 m6 }( S2 B" m& H  y
8 ^0 ^# ]9 H2 P+ B& w! M* j
/ j, N& N; B6 p% g% |
咁又係喎~ 除非好似男人咪會望下囉~
. v2 p; d! u7 a3 h4 e- J講你都唔信= =我同座有個女學生剪短頭髮,樣貌如男生般-.-亦見佢胸如平原,手、腳亦不如少女,於是真係去睇下佢有無喉核。但在於我唔識分既關係,所以都唔知佢有無= =""
0 g; p9 f" K' R* k0 i  }" \) @: H- w& X% h+ P3 g, Z/ x/ B
唯一見[她]無腳毛,姑信佢係女啦。平時亦係返/放學時間見到佢著住校裙。諗佢都唔會咁大擔係依段時間著住校裙出街既-.-不過我住個度真係幾多"湯Boy"......
1 v- r  A, a5 e5 v/ B$ T有時真係想問下佢地願唔願意交換=_____=

引用:
原帖由 sexyjoan 於 2010-2-1 21:29 發表   3 }/ ~5 X- P: H+ k: l
其實可以用DD遮瑕膏,再用光影粉打小小光暗影,應該可以的。9 ^# M1 M/ U+ q! e8 [* Q7 c% r
自信是最重要的。
. }0 V* M3 d# l3 T; \, k/ ~' x碰面時,別人不會第一時間就留意你的喉核,除非你有特別異樣,他們才會看看你有沒有喉核!!
  W( h" {) n# q, q$ g, m
5 k3 C' r: n$ \" i: }& x  m& m
唔知吞口水個陣會唔會見到郁呢, 要搵日試下先

引用:
原帖由 chun333 於 2010-1-31 20:22 發表     ]& C, ]" g. S, \
點先可以有效地隱藏?唔用布姐住,各位弟兄姊妹教下我
" \8 G6 X' Y9 l5 |  y
4 Z5 Y& G8 W% B! J( y' _7 ^3 Z7 m6 }/ \
唔用頸巾等物遮住始終無咁安心,但夏天真係無計

其實頭髮都可以遮到小小嫁( b0 q! t' c6 x
不過我上次夏天出街都無特登遮..全程向下望 XDDDD

夏天我都諗唔到點遮......

dup低頭就唔多覺

我要仰頭超過30度才會看到喉核,
( B9 k1 b  N. {/ n6 K; K一般情形下看不到,
1 b1 n  ^& }+ J7 z& M我想,只要頭不要抬高,低頭都安全,
% p/ @+ Y$ U! s; g/ x. x很少人會去注意這個啦,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來