嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

全新金侖" L- z# p- _+ T# v0 I& g2 l8 t
38碼未拆包裝/僅曾檢查- B, K8 H4 r) D/ _: V
$190-CD點數5或以上者0 E/ P; c) F% ]
$200-有CD點數或有精華帖者
+ K9 g4 B4 |1 y8 N2 k$250-正式註冊會員9 y+ d7 o' d* K# l! M
$300-街客
2 l" d- ^" T  A+ `. T2 @) p7 J. H+ u( j1 {/ B4 j5 M; U* f: |1 i* _
26/28/30碼
; r6 g9 U1 x7 @! t1 F; ~$250-有CD點數或有精華帖者, K2 y& s  s& y; V, Y% p$ b
$300-街客
4 Q6 S' {6 P" ^1 ^: k4 G, p7 ?, @2 B$ t- v- `
32/34/36碼
7 u9 l1 @. z. V: S9 U  B$300-有CD點數或有精華帖者/ w1 R* K" E+ v3 z
$350-街客
& B# Y6 \3 H6 f" h4 u+ I7 q
2 C' o! U  A4 e& V; B. ]40/42碼4 m9 ^1 Z6 g$ n$ w" x1 @4 F
$350-有CD點數或有精華帖者" l) @& m3 `. M. f+ P& o6 ~
$450-街客; A8 J( ?6 T0 @; {
9 y" w" B0 w; H6 \' n1 \/ {
請於辦公時間內預約到太子指定地點當面交收(有CD點數或精華帖者適用)- T2 i! g! V, S, V# o  h0 e/ v
先中國銀行入帳,收款後及收到運送資料後三日內香港郵政本地掛號運送+$30
2 D' b1 _8 b' G9 Z' n3 v; B先成功預約,再中國銀行入帳,運送至儲物櫃(觀塘,九龍塘,上環,沙田)+$100
. W) I& Q0 i+ B& ^- F. a$ s7 x. T6 N先成功預約,再中國銀行入帳,運送至(男)儲物櫃(公眾游泳池)+$60/$80,送密碼鎖1個,請自行安排入閘2 g2 X* P1 u; c7 q" H2 ?; X! J
$60只包括(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)- E- y" f3 C5 Q6 V
沙田/馬鞍山/顯田" x+ M7 B  q8 h7 }
九龍公園/九龍仔/李鄭屋/深水埗/荔枝角/大角咀. |% j* D2 \: }( @% f, a: I' W
將軍澳/觀塘/斧山道/佐敦谷/摩士3 C7 q4 E5 B4 E# V4 I; e1 p, D
維園/摩利臣山/堅尼地城/西區& a2 v" K) N/ z) c9 f6 h
$80(指定組別,放置後才通知詳細櫃號); B1 ~) i/ m# v$ u. z8 d
元朗/屯門/屯門西北/東涌
* Z1 a' f( A! w; [
& R: I3 c. I5 L; L7 [請電郵lewismcw @yahoo.com.hk +PM(並附本頁連結及會員名/uid)
- I% G. T% |& d/ H2 Q/ F有效至2014/08/15 中午12:00(付款時間計算)
2 j/ s8 q( g& D) r- t4 F- O/ L" W
1 h# k9 E! t7 A2 V+ `, A' p' M[ 本帖最後由 uniformx 於 2014-8-28 11:29 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
暫停寫入

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相睇睇先?

放多D相刺激下大家

我想知點樣先有CD點數?

除左呢件有沒有 玫瑰崗?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-11 20:13 發表有冇相睇睇先?
5 S0 d0 A) B) p- w3 P% U; k要相要拆袋?!......睇款就請自行搜索
2 Y4 U+ g1 F. j, t% A# T2 C6 v& k$ G+ j7 }# E' {8 Z3 c
引用:
原帖由 yukibb 於 2014-8-11 21:09 發表
# m2 M/ X  r. E: l6 V& r放多D相刺激下大家  q* B2 R$ N  A: m" u
1 h2 G& \6 D! K! }  G4 j8 R* Y有興趣者已知款式如何/ u8 l* i8 V; U8 w1 J  H
最刺激......開學後自行到校門外等候
3 c) \- W3 t" l$ s' N或者透過各種方法認識真實的同學4 o6 V, i, I3 S6 F  U

0 W' h/ @  j# k8 `9 e, I2 g; {; W
引用:
原帖由 whk 於 2014-8-11 21:19 發表
2 I8 ?) S$ o8 U: ~! o我想知點樣先有CD點數?
0 ?. L0 q9 V) o3 z! T. P6 S
我想知點解你咁hihi& n* W; x0 i! A" m* c; t
已長期置頂(五年多近六年)既公告唔睇又走黎問' O3 z4 P# Q, z- k4 a, }& I2 L9 ]% Y
CDROM都會讀到,呢位會員應該仲係floppy drive所以......註冊四年幾,在線六百幾小時......! t0 [0 G& g% u
內褲+肛塞+連褲襪+裙/褲阻礙你僅有的單眼視線
9 I/ e4 g, r1 ]8 f; f- g! z, p0 u# r...ok,大概係你著齊用齊晒所以睇咗咁耐都睇唔到
5 V" }8 w  w1 C, qCD 點數的疑問請看這裡
  T: f9 R" v; o1 C  Whttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=2080, J! ]+ S  l: a% e, h
搵個好心人pm通知吓呢位會員- a/ l# J5 T; n! p
因為我相信今日我答佢佢都唔會讀到
) `2 X/ `" P. a2 i/ B(大帝用機頂盒錄完電視燒番vcd比佢都話睇唔到,又上唔到網節目重溫,次次都要買餅錄影帶,免費轉番做錄影帶寄比佢睇)
5 ^' t2 d7 @# ~1 g9 ]% _, O" b對唔住,(我估)壇主同我都招呼唔到,有失遠迎囉!!!
* ~& ~  }; B5 ?(設計對白:條友歡迎將藍光影碟轉5½磁碟片一套寄比佢慢慢解壓合併檔睇片)
* P: b# z/ t9 H
, N# _, G) j/ Q8 f0 f2 F3 W: y1 T9 P
引用:
原帖由 wolfcat 於 2014-8-12 12:04 發表
" ]6 j" z, Z3 ~+ e除左呢件有沒有 玫瑰崗?
" P3 }; s9 R' N* \) J4 L
沒現貨,訂的話請電郵
暫停寫入

唔明拆袋係咩意思$ t* w) E2 F6 @: e1 R, ]8 Q

# K5 b! |& j/ E0 B' B0 }睇相係為睇你係咪真係有咁多貨! L0 F. P0 o& a$ o' Z

5 U7 }! L; u% b) ?# u同埋係咪火車橋貨而已2 D$ f9 t, b. F( t
- y8 s5 |, ~, V9 N
冇問題我隨時落單都可以
3 p9 s, j" `8 v# C
- r% u, }3 S! Q2 F1 E( l- Q[ 本帖最後由 Bystander 於 2014-8-15 14:58 編輯 ]

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表
" `  q; I8 G% a唔明拆袋係咩意思
. D+ y; X3 ]9 m( z0 z: F& n. S睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
$ G7 o; c) }, `同埋係咪火車橋貨而已
  |$ \! [% V" p% C4 r5 v冇問題我隨時落單都可以
. e+ J  q- Z, \- t5 m1 v
https://www.facebook.com/* T% ~% }/ r, ~5 l
photo.php?fbid=10152287384522361&l=5614c324c2
1 A9 V* [2 m: g" ~0 `/ |6 R1 v$ x手上有過百套女生校服" E+ e  i3 |  A# a; a  g
我試過唔小心差啲比校服壓死......# M; C( x% K, D% G8 V6 S# K
真身用制服都近十套啦
) W7 A- E0 U+ X. Y( ~3 s睇你係咪真係落單要貨
& f  [: y) r% @. m. ]: ~! \3 o& Q而且最終能順利交收...' \. V! ^3 ~6 k! o7 I' S
8 h$ H& o- i8 ^7 n: C
!!!再次提醒!!!
9 |6 U2 f- p; ?! z: [1 Q啲豬裙長標準係領經胸至膝上一吋5 R1 g4 I- ?3 w  |) Q: T1 m( q0 I
款式難以改短和無法放長!
暫停寫入

Bystander 走單
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-8-22 16:59 發表   
: u! U! ?6 {3 L. W  Q( G0 xBystander 走單
( Z. |, v' `" _8 s3 I
9 y" V1 n, h' V7 b9 e2 E( ?
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨4 N' a1 ?1 T$ M% e

( o0 t1 h4 k1 s. a' G而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨4 ]! Y* e* ~, e

( p; U3 F9 |) F/ r/ E4 W" u/ M7 R! ?咁我點會放心落單% @* @( L& b6 |* ]& u1 @9 s
" c8 Z- ~5 y" N# O% k
+ u) N5 h" p5 k
P.S. 未落單何來走單?
* D7 x/ |/ ~8 q4 O3 Y' T& S- E' v  Q! O6 ?" x" \" u( i! o! y

你實際要咩碼同幾多件?
# O. @" V; A, K) j0 [(準買家是否具真實購買能力和購買意欲/需要……)
. _+ [9 ]4 J, Y: a- S之前我真身係賣專門機械既公司做,每日都幾十個詢價問幾千個型號……1 n: n+ M1 U+ b6 L$ J- ~
睇版?有,主要型號每個型號有最少一套樣機: }! I) ~, ?: h* W# `) {+ J. b
但某準買家想睇晒1/2/4/8/12/16/20/24/28/32/36/40/48/64吋喉用既資料8 h4 |) t/ r% m$ j7 _/ l/ M
問佢技術參數又唔講,咩種類既場又唔講, g* R! v5 f/ e( _
樣機係得1吋,佢想睇晒1-64吋一字排開既相先……
& e; q7 j. P; n- S( U# N. T廠都係keep少量2/4/8吋喉現貨7 _) E+ h) b3 X- W
64吋……長江三峽大壩咁大單先可能用咁大! t( J8 W: Y4 e
十年都未必賣到一件既尺寸,廠都要即叫即造
' l! [' n* J0 S  T冇版睇唔訂……佢肯飛去歐洲都冇版睇,何況香港代理呢?: P1 G  T( y+ B. c- r
同埋冇廠會咁keep貨,全世界都唔會有. b' G# q; X/ A6 ], d6 h. ~
一定係只有價單,有單先至有貨
) d0 [. }: q' F邊個「上線」仔係都要有貨先有單……咁上線唔駛預我
9 a2 }2 q9 C1 \) {$ y! N條友真係無限上網∼上線無極限
0 H6 `4 O4 F0 z0 U6 E! s7 q4 V* qOscar Nacy Niner!!!
) a4 {* l: I6 R" { --- -· ----· -·-·-- -·-·-- -·-·--2 K4 P6 v- G% P' U7 L% K

$ R4 d" |" C, X7 s, M& u/ b8 `講返啲豬……我都未數X32/X34/X36/X38/X40/X42碼6 T$ H& C6 C+ ]0 s3 a) {
我唔肯定火車橋會唔會咁勁keep 齊碼現貨& s' t7 c* p+ A+ H8 a+ f  H( D2 ^* _1 O
可能醒目到XXX48都keep 現貨+ |- i, ^9 J. N2 s7 k
但好肯定我冇keep6 g; ?2 c4 P$ L* u& z/ W
' z$ g4 \3 x5 n" `2 E( O: V' \
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-22 20:27 發表" j1 i; f% e  Q4 ~
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
% a# H7 e5 ^. o/ V8 B而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨
; P9 `' w2 z$ ^& y7 v. @3 E咁我點會放心落單% e1 X3 m8 z, {) @/ n
P.S. 未落單何來走單?
: [8 X$ Q0 `, I3 {& E% q- Z得,你落單我都唔夠膽接,你自己直接上火車橋買啦
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表
) z* G  S) P4 f( u- f% n3 u唔明拆袋係咩意思* E/ q1 {4 p1 s* \' {
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
" g' d7 |  w: F0 ~同埋係咪火車橋貨而已9 }/ d  s+ e* Y$ l9 b0 o3 ?
冇問題我隨時落單都可以
已有貨但冇你份囉!8 ~- [) }9 C( |3 {
https://www.facebook.com/$ Z9 w8 P# {2 P% g+ Z6 q

: J* @, ?# N# M8 M/ P$ Dphoto.php?
1 _4 G& t8 f* e( ?fbid=10152310267672361&
3 [: S/ {8 {" J+ ]. Hset=a.10152287384412361.1073741833.676127360
暫停寫入

驚我冇貨?
; m5 a" s& o. ~! G, f9 j大家望住 Bystander
- H- P5 `4 M9 Q0 Y8 `' W$ {睇佢找數定走數!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
暫停寫入

好有興趣喎!

你話我找數都冇我份# N9 U- D0 X$ j# d) k$ c9 j

" D$ R0 O  H( [' C請問我應該點做好?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-9-4 17:52 發表* d. C* U" }, H% K
你話我找數都冇我份2 b& T5 c+ \: \5 X
請問我應該點做好?3 q( b5 O  B- c9 \
1 V4 V6 @; l' D8 u
想。要。就。自。己。上。火。車。橋。買( c1 }/ A5 b' v. {. l+ |7 C

! r0 e  a- V2 v3 P[ 本帖最後由 uniformx 於 2015-9-27 01:39 編輯 ]
暫停寫入