嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇女裝介紹

有冇女裝介紹

淨係想買女角COSPLAY服
2 x" T$ I8 Z0 r6 t8 b% P+ ]$ J; z: u同埋日韓女校校服
: u& P, q# B) C! C! j0 o9 q鐘意打呔果D : o8 q4 y7 k- A/ M! L0 ]
邊間最平+抵著
' S6 Z- o5 _9 |, k& j, m1 YP.S.唔要淘寶野,但假髮照舊都係淘
* H# b; D% |  q  K( E" x8 I
; B4 ]8 }- v* G* g[ 本帖最後由 carmenlee 於 2014-8-3 17:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
10 Lionel Messi
生活照請看fb,ig,歡迎搭訕
http://instagram.com/carmen19991231

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
cosplay服我唔熟,但香港買到的都未必靚。
/ n& z" s+ p) l* i# o9 r淘寶我買過幾次衫,覺感質素上還可以。
8 ~! P9 y- c, |不過想靚既過最好自己襯

引用:
原帖由 《蒼白。純真》 於 2014-8-3 18:21 發表   
( {$ |0 g3 U* [+ C# w4 Y0 \+ n0 dcosplay服我唔熟,但香港買到的都未必靚。* a* F3 |. |! N7 g, R, B9 p
淘寶我買過幾次衫,覺感質素上還可以。
6 l. C+ @3 f9 A2 k3 q不過想靚既過最好自己襯
$ P& x6 E7 `' N$ t0 s* A( x
淘寶有D我鐘意既都好貴下
6 I" L) j( [( d9 V7 w' P; Y所以問下香港有冇好介紹/ t' o0 x' h" R8 c* Y# I( T
同埋好想返學著
& |  Z$ l: K, [, IBTW,要佢地歡迎男人/CD買先得喎
http://instagram.com/carmen19991231

你返學著日韓女校校服?

cos咩角色先?最好對個角色有愛先cos,如果唔係會比人話係衣架人

引用:
原帖由 suedemi 於 2014-8-3 23:13 發表   
( f1 x/ e: l0 b2 G. ]你返學著日韓女校校服?
+ o7 l& C: b1 v9 W. k+ h我返學唔洗著校服

引用:
原帖由 carmenlee 於 2014-8-4 10:19 發表   
2 L8 z6 q. \# `/ _0 a! T" a0 l& A+ o- z9 F
我返學唔洗著校服
% e3 V) }8 y( m- h. \  s2 \; b
3 p0 F" n0 t2 n莫非你是老師? 校長??
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-8-4 12:09 發表   
' o# a6 x: Z+ ?  \8 R# d0 l% \- w" G4 J" I
5 M" w  Y7 y/ H1 b) ~2 F! n9 V3 P
莫非你是老師? 校長??
& U0 W7 y: K. V中學畢業

引用:
原帖由 suedemi 於 2014-8-3 23:13 發表   
% z+ S) y7 p5 ?; k3 ]1 L你返學著日韓女校校服?
5 ^! P2 H' W) Q  @
( D0 g' x7 Q  u+ p+ f我都想知係香港有冇實體店買到, 另外係香港好似唔多覺有人直接著cosplay服出街, 男/女都係!

我只係知gothic lolita 邊到有咋

引用:
原帖由 Amen 於 2014-10-22 23:08 發表   
/ Y6 w, {- e. r我只係知gothic lolita 邊到有咋
8 Z7 k& I0 U, X3 m
咁請問係邊度有?

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2014-10-24 22:22 發表   
) G( i( {0 M7 t9 s; t2 @; W, s6 l' l
咁請問係邊度有?
$ S2 y8 e# J/ G( g
旺中有一間,同埋有一間係旺角西洋菜南街1A~1K百寶利商業中心19樓1907室& l6 `! w) V! l+ \
旺中果間就平D, 另外果間D款靚都貴D

最近訪問的版塊