嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
% r( i) T6 l- s* p$ t2 N! ^# m各位可留意下有沒有舊制服流出
; ^: U2 I8 E5 d3 d. {* L本人勁鍾意佢地套舊制服
: s$ o6 j5 }! K" {大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?
: l) E" W& v+ }" U$ R$ m
" i! j! y- e5 }# m! C同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   
, G  |4 N  {6 O0 K! J5 B今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服/ S# V( F+ A; b% I# W, n
各位可留意下有沒有舊制服流出
' i* s4 ?2 ^: Y9 G  M( x. |( q* e本人勁鍾意佢地套舊制服
+ L! W' F7 _/ ~* b- l大家見到有既可以上黎交流下
* V  \1 {5 t9 B( x6 S% j
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺
0 D8 _9 R0 M( P. J5 \講航至少有3套4 @8 F7 A6 c1 e
土也勤一套 條裙有區輝& w0 M" r; B( h9 p1 Q/ C
空女且分兩類  成務員同成務長
' `7 z, z- J2 w: h( Q一個紅領巾一個淺紫6 Z" D: V. H, B  u. w* X; c3 i
裙色都唔同
- F( k- m5 R# f8 k2 \& e& U: e* N3 O
( J8 O' h. i' L" U% r9 S& a3 s1 p3 I+ g(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)
) Q1 ]& T5 Y3 P+ O+ n7 |% _+ f$ J9 u; r

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   2 ^7 P7 t6 G5 P  Q: G

! n1 u5 i; u5 z& @9 p* F6 ?, t換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
1 G7 l8 i9 ?8 y0 K- H4 c

: |( \5 N" C* t  X2 l& e以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合& w  n7 t! k  B8 n

9 v" c. Z5 L4 q$ g( y/ W  v& \以我所知 每位飛女唔只一套制服3 U- @7 J( E# S9 G' i
的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。
* N0 ]; O+ \, u0 O一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。7 `3 o& ]2 ^: M) U" ]' ^

, N) h4 L) l& S& h1 K7 C7 [飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報
! L9 ^$ P" [( W; h因為怕被人假裝現職飛女
* `2 n9 }1 k, n7 q/ ]# S' \  F但係既然舊個套都唔可以再著。。。9 k' Q: R6 L  V. ~" m
咁就有機會。。。
6 j6 y, B# b5 P! k  l, t; ~正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高" V8 r9 C' i% `( u( f
只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
* I$ o2 f3 N- a) Y' ]' P換應該有新聞但唔覺
% O" A% x0 L" x# {講航至少有3套/ ?1 J. b) T% j& B
土也勤一套 條裙有區輝
' l! }8 B3 z+ q6 ]8 r) F* \! c空女且分兩類  成務員同成務長0 D! {2 O4 A" ?. n
一個紅領巾一個淺紫
; w8 |$ g; I# C裙色都唔同
5 q  Y' ?0 }3 Q$ Z

+ a, i6 }" n' n4 e) t換左啦 姊妹# Q1 b( W+ i: R4 g% K: Y: n6 p
我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   
# {) e( x& Y/ d0 ]0 u, O請問有冇新舊制服圖片?. N2 X6 R  B0 X  y7 U
; H# M4 X4 c$ O- B- r
同香港航空一樣?
1 G( q6 \) ]' r' s) I

9 Y/ D1 X1 }& y0 v( d6 V舊既成套紫色
7 O+ k! n: {. k) u# w8 a3 }4 m新既成套銀色 不過好樣衰" Y# M5 C; z( K. h0 b+ g
我想要舊個套好耐架啦
, x1 y7 O' [  Q3 M- ]/ T+ Q5 _$ G% x) Y' t+ x6 z
相可以自己上網search 我唔識貼圖

" E1 Y6 [% \$ Q; m
呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   2 `0 G. W% }" S8 U) b* I7 h
換應該有新聞但唔覺
+ D, M3 d  t  T講航至少有3套
5 t$ G; y  ?, h$ n) c% L; c土也勤一套 條裙有區輝
6 h& s* {8 ]6 t1 F空女且分兩類  成務員同成務長7 Z5 N0 y0 y  |# s; w& m
一個紅領巾一個淺紫4 j$ u+ s9 z! e
裙色都唔同
: N5 J# k# ?' ^' N8 U7 R空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   # S( U6 j/ D6 `8 s: s& q. X. t& e
9 k  B' x. M$ U: Z
呢套係新版?
0 m9 i" h+ G, ^# [& R

" }! p! q+ P4 E: W/ w, `# j係呀 我覺得好核突
7 A! P6 y6 u, k  f9 S( N( ]都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   / t- X3 g0 j, W; i# p/ }* E
6 V  {8 J$ X/ e4 H8 H& x, ]

" n* W, I, R: ^' ]5 c換左啦 姊妹$ s. g! ?& t* O9 R- d6 f5 G
我做航空業架
9 b: Q3 F4 _1 g0 ^3 I! B, j, l
sorry.剛剛係佢地面書見到
! k! b* j+ F$ B- M真係新不如舊& [. H1 Q8 u2 c2 K
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   
6 Q: |+ z) c; X: F$ |7 Y* |5 T* f5 z8 O1 E  q
空姐係三個grade
1 m$ P: E% ]. k2 i8 B
感謝指正
$ b# y1 b9 P# V9 m無深入了解  w7 Q- _3 q9 z- |% E9 q
只係搭過知有三套7 l6 H! F6 Y2 K' X2 E, O
) {/ \0 A) t8 Q3 o

( T$ ~; ?$ _6 m( d5 L另是塊暈,不是講航
: y: [! m: ~, U; v, f/ u
. Y% q! P# R4 x1 H# S[ 本帖最後由 cdelli629 於 2016-5-21 18:34 編輯 ]

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   
1 [6 p9 F; N3 c( h1 @: p3 z
$ q, [2 `1 H. n. B/ u: h# A
7 B+ R! c1 I. D8 M& E2 U9 D係呀 我覺得好核突% h, ~. |" ^0 I. x4 g
都係舊個套正
+ C8 o' X# }$ M8 y& N令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   
4 O% i% k! d! a  s1 M6 b  {  R
, X. i9 T& M  s. W/ t2 c
1 I" l' n6 _7 I* c( a舊既成套紫色
/ @' s, Z+ x! Y6 `) }" b. x. ~新既成套銀色 不過好樣衰0 G+ T. D0 H. Y: v
我想要舊個套好耐架啦
% r# u- I0 Y$ P& X, U
$ v, ]6 D$ M4 _% g9 a7 Q. s* k7 V% o2 x相可以自己上網search 我唔識貼圖
" S7 Y7 i# w! r% y* k/ v2 C9 f0 O/ A( m. k: W5 Z
if the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ?
7 a3 M! q8 y7 y+ ]+ z# |. V. I* V% f1 H; I0 \+ u
Ask for another one
, s  }1 o4 D) e/ L
+ x% b. d8 K& W) hplease give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......